Les og lagre tekniske nyheter rettet spesielt mot deg

Det er hundrevis av måter å holde tritt med nyheter på; Twitter, Reddit, RSS, nyhetsbrev og annet. Bortfallet av Google Reader åpnet og beriket denne nisjen, og nye apper og tjenester utvikles fortsatt den dag i dag. Pilot Reader er en iOS- og Android-app som henvender seg til folk som er interessert i teknologinyheter. Appen er gratis og veldig Tinder-aktig i sin funksjonalitet. Ikke bare kuraterer den teknologinyheter, men den lærer også å gjenkjenne hva du liker og lagre, for å gi deg mer relevante nyheter. I likhet med Tinder kan du sveipe et element til høyre for å lagre det, og til venstre for å avvise det.

  Gjør iPhone enklere å bruke med disse skjulte tilgjengelighetsfunksjonene

Pilot Reader presenterer nyheter én om gangen. Hvis en artikkel virker interessant for deg, sveiper du til høyre for å lagre den. En animasjon på skjermen indikerer at en artikkel er lagret. Hvis artikkelen ikke interesserer deg, og du ønsker å lese noe annet, sveiper du bare til venstre for å avvise den. En ny artikkel vil ta dens plass.

For å lese en artikkel du liker, trykk på den og den åpnes i Pilot Readers innebygde nettleser. En artikkel kan deles via e-post og Twitter, eller den kan sendes til Pocket, hvis du har appen installert. For å se alle lagrede artikler, gå til appens startskjerm og trykk på bokmerkeknappen øverst til høyre.

  Slik overfører du data fra din gamle PC til din nye Mac

Alle lagrede elementer kan eksporteres via e-post eller Pocket. Du kan redigere de lagrede elementene og fjerne de du har lest. Hvert element vises med et miniatyrbilde løftet fra selve artikkelen, og dens tittel. Det er ingen indikasjon på om en artikkel er lest eller ikke. På samme måte er det ingen måte å merke elementer som lest eller ulest.

Den største feilen med appen er faktisk med Android-versjonen som vi testet på en Nexus 5 som kjører Android 4.4.4. Den krasjet hver eneste gang til et punkt hvor vi vurderte å ikke anmelde denne appen i det hele tatt. Heldigvis fungerer iOS-appen veldig bra og krasjet ikke en gang. Den er optimalisert og vi har ingen klager på den.

  Hvordan endre størrelsen på PowerPoint-maler

Pilot Reader krever ikke at du registrerer deg for noen tjeneste, men den lar deg heller ikke legge til eller fjerne de nye kildene, noe som betyr at dette ikke er en god RSS-lesererstatning. Totalt sett liker jeg hvordan appen bruker Tinders sveipebevegelser for å gjøre det enklere å avvise og/eller lagre artikler.

Installer Pilot Reader fra App Store

Besøk Pilot Reader