tipsbilk.net

Like raskt som en veggplugg

Viktige takeaways

  • Ugreens hurtigladede strømbank på 145 W kan lade enhetene dine raskt, med nok kapasitet til å lade de fleste telefoner fem ganger. Den har også en nøyaktig LCD-effektnivåindikator.
  • Powerbanken er relativt lett og fin å holde, og veier bare 503g. Dens tofargede ytre skall og gummilignende tekstur på bunnen gir et behagelig grep, selv om det er en fingeravtrykksmagnet.
  • Powerbanken lar deg lade tre enheter samtidig, med to USB-C-porter og en USB-A-port. Selv om den ikke kan levere maksimal kraft til alle porter samtidig, kan den fortsatt gi rikelig med strøm, for eksempel å fylle en 15-tommers MacBook Air på mindre enn en time.

Ugreens hurtigladede strømbank kan gi ut 145 watt og har en kapasitet på 90Wh – mer enn nok til å lade opp telefonen flere ganger, men fortsatt liten nok til å være innenfor retningslinjene for flyreiser. Den har også tre porter, slik at du kan fylle på tre enheter samtidig.

UGREEN 145W Power Bank (25000mAh)

UGREEN 145W Power Bank legger et bærbart batteri i lommen, slik at du kan lade opp flere enheter raskt og samtidig. Til tross for det er den flysikker, slik at du kan ta den ombord på fly uten risiko for konfiskering.

Merke UGREEN

Batterikapasitet 25000mAh / 90Wh

Porter 2x USB-C / 1x USB-A

Vekt 503 g (17,4 oz)

Mål 16,3 x 8,4 x 2,8 cm

Batteriteknologi Li-ion

AC Ladetid 1 time 40 minutter

Multicharge? Ja

LCD-skjerm

Flysikkert Ja

Fordeler

  • Lader enhetene dine raskt
  • Nok kapasitet til å lade de fleste telefoner fem ganger
  • Nøyaktig LCD-effektnivåindikator

Ulemper

  • Medfølgende USB-C-kabel kan ha bedre kvalitet

Filtveske og ladekabel inkludert

Jowi Morales / MakeUseOf

Ugreen hurtigladende strømbank kommer i en enkel hvit boks med en kort USB-C-kabel og filtveske. Filtposen er en fin touch, da den kan bidra til å beskytte de glatte overflatene på powerbanken mot bulker og riper.

Den medfølgende USB-C-kabelen lander imidlertid litt på billigsiden. Selv om den er rimelig tykk, er den kort, bare 53 cm, og bruker et plastlignende materiale for utvendig belegg – ikke den høykvalitets tekstilvevingen jeg har forventet fra andre premium USB-C-kabler fra Ugreen.

  Slik justerer du Motion Sense-innstillinger på Google Pixel 4 og Pixel 4 XL

Likevel begynte jeg å bruke strømbanken rett fra esken, siden den var omtrent 25 % full da jeg pakket den ut – nok til å lade opp iPhone 14 Pro Max fra tom til full.

Relativt lett og fin å holde

Ugreens hurtigladede strømbank kommer inn på 503 gram (17,7 oz), som er på den tunge siden. Det er nesten samme vekt som min eldre (men større kapasitet) 111Wh powerbank på bare 530 gram.

En halv kilo er imidlertid lett i det store og hele. Dette er omtrent en tredjedel av vekten til en 15-tommers MacBook Air, eller det samme som en iPad 6.

Jowi Morales / MakeUseOf

Selve kraftbanken har et nydelig tofarget ytre skall. Den har et grått plastdeksel med satengfinish og en svart bunnflate med en gummilignende tekstur. Disse bitene gjør Ugreen 145-watt hurtiglader behagelig å holde, selv om den svarte basen er en fingeravtrykkmagnet.

Likevel ser jeg for meg at Ugreen gjorde dette for at kraftbanken skulle ha bedre friksjon når den ble satt på en overflate. Dette reduserer sjansen for at den sklir rundt, og forhindrer at den faller av bordet og tar telefonen med seg.

Bortsett fra det har powerbanken også en nøyaktig skjerm som viser hvor mye lading som er igjen. Du kan se hvor mye batteri du har fra 0 til 100 – du trenger ikke stole på fire små LED-lys og anslå om du har 25 eller 1 % igjen på powerbanken.

Lad tre enheter raskt

Jowi Morales / MakeUseOf

Noe av det beste med Ugreens powerbank er at du kan lade tre enheter samtidig. Den har to USB-C-porter, den ene kan lade med hele 140 watt og den andre gir mer fornuftige 65 watt. Den har også en USB-A-port som lades med 22,5 watt.

Det betyr imidlertid ikke at Ugreen hurtigladende kraftbank kan levere maksimal kraft til alle tre portene samtidig. Her er en oversikt som viser hva den kan gi når flere porter brukes (les etter kolonne, for eksempel: hvis du har 100W fra USB-C-port 1, kan du få enten 20W ut av de resterende to portene, eller 45W fra bare den andre USB-C-port).

  Udødelige taoistiske koder: Løs inn nå

USB-C1 140W

100W

100W

100W

USB-C2

20W

45W

20W

USB-A

20W

22,5W

20W

Jowi Morales / MakeUseOf

Du kan også legge merke til et lite avvik. Boksen annonserer 145W, mens den raskeste USB-C-porten bare gir 140W. Det er fordi den totale kapasiteten refererer til kombinasjonen av USB-C1- og USB-C2-utganger. Likevel er 140 watt rikelig med kraft – nok til å bringe den tomme 15-tommers MacBook Air til over 50 % på mindre enn en time.

For å teste hvor raskt den kan levere strøm, tømte jeg min 15-tommers MacBook Air til null og ladet den helt opp ved å bruke bare Ugreen 145W hurtigladende strømbank og MagSafe-ladekabelen. Det tok én time og seksten minutter å få den bærbare datamaskinen til 91 %, og strømbanken hadde fortsatt 12 % strøm igjen.

Dens 25000mAh, 90Wh kapasitet kan lade en 15-tommers MacBook Air én gang. Mer enn det, siden den faller under 100Wh-grensen som FAA-en har satt for kraftbanker, kan du trygt ta den med ombord på fly uten å frykte at TSA eller gateagenten vil konfiskere den.

Tømmer raskt, fylles raskt

Jowi Morales / MakeUseOf

Siden strømbanken raskt kan levere strøm til enhetene dine, vil du også tappe kapasiteten raskt: mindre enn en time hvis du maksimalt ut portene på 145 watt.

Likevel lades den opp ganske raskt også, på omtrent 65 watt, så det tar bare én time og førti minutter å fylle den. Selv om dette er tregere enn de fleste smarttelefoner og bærbare datamaskiner, husk at denne kraftbanken kan lade opp en smarttelefon omtrent fem ganger – og gjør det raskt også!

Vedlikeholdslading for å holde enhetene dine fulle

Jowi Morales / MakeUseOf

De fleste strømbanker slår seg av når de oppdager at ladingen er fullført. Dette betyr imidlertid at du ikke kan dra nytte av vedlikeholdslading for å sikre at batteriet er fulladet. Heldigvis lar Ugreen 145W hurtigladende strømbank deg gjøre det når du trykker og holder inne strømknappen i omtrent tre sekunder.

  Slik fremhever du tekst i Google Slides

Med vedlikeholdslading slått på kan du bruke strømbanken til å lade telefonen eller nettbrettet mens du ser på en film på flyet. Når du har nådd destinasjonen, er du garantert å ha fullt batteri – du trenger ikke lenger å ha telefonen koblet til en vanskelig voluminøs strømbank mens du beveger deg rundt.

Det er også nyttig hvis du vil sove i nærheten av telefonen, men ikke har en stikkontakt for å lade den over natten. Med vedlikeholdsladingsfunksjonen våkner du til en fulladet telefon.

Best for reiser

Ugreen 145W hurtigladende strømbank er en utmerket måte å drive enhetene dine på på daglange reiser. Den kan lade opp den bærbare datamaskinen, smarttelefonen og smartklokken samtidig – eller lade iPhone helt opp flere ganger og ha litt igjen for vedlikeholdslading.

Den lader også enhetene dine raskt, som om du slår på smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen rett fra en stikkontakt. Dette minimerer tiden det tar å holde smarttelefonen koblet til den for full lading. Og når du har ladet opp selve strømbanken, vil det ta mindre enn to timer å få den til 100 %.

Du får alle disse funksjonene og mer i en pent pakket murstein mens du beholder gjennomsnittsvekten til en 20000mAh powerbank. Så hvis du flyr eller tar toget rundt mye, kjører lange avstander og ikke har nok USB-porter i bilen til å dele, eller liker å jobbe ute der det ikke er et lett tilgjengelig strømuttak, trenger du dette raskt ladestrømbank fra Ugreen.

UGREEN 145W Power Bank (25000mAh)

UGREEN 145W Power Bank legger et bærbart batteri i lommen, slik at du kan lade opp flere enheter raskt og samtidig. Til tross for det er den flysikker, slik at du kan ta den ombord på fly uten risiko for konfiskering.

Merke UGREEN

Batterikapasitet 25000mAh / 90Wh

Porter 2x USB-C / 1x USB-A

Vekt 503 g (17,4 oz)

Mål 16,3 x 8,4 x 2,8 cm

Batteriteknologi Li-ion

AC Ladetid 1 time 40 minutter

Multicharge? Ja

LCD-skjerm

Flysikkert Ja

x