M3ter samlet inn $14 millioner og Dropbox har sagt opp 500 personer

Hei alle sammen! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

M3ter samlet inn 14 millioner dollar for å utvide sine bruksbaserte prisverktøy for SaaS-bedrifter

Bruken av programvarens drift og prissetting har blitt transformert på grunn av oppfinnelsen av SaaS-forretningsmodeller. SaaS gjør det mulig for kundene å betale månedlig eller årlig i stedet for å kjøpe programvaren helt.

For å ta det et skritt videre, utvikler M3ter, en London-basert oppstart, verktøy for mer detaljert bruksbasert fakturering.

  Hvordan sette opp og bruke Apple Pay på en iPhone

Selskapet har samlet inn 14 millioner dollar i sin serie A-innsamlingsrunde for å utvide til andre regioner, for eksempel USA, og for å utvikle mer teknologi for brukerne.

Denne investeringen ledes av Notion Capital, med Insight Partners, Union Square Ventures og Kindred Capital-deltakelse. I fjor samlet oppstarten inn 17,5 millioner dollar i en seed-runde. Så langt har selskapet samlet inn 31,5 millioner dollar fra topp venturekapitalister.

Ved å integrere bruksdata, bruke priser og generere feilfrie regninger, driver M3ter-plattformen alle typer bruksbaserte priser for bedrifter i alle utviklingsstadier.

Bedrifter kan frigjøre viktige interne ressurser, lage korrekte regninger konsekvent og forhindre inntektslekkasje ved å automatisere priser og fakturering med M3ter.

OpenAI samlet inn ytterligere $300 millioner fra VCs

Til tross for Microsofts betydelige investering i OpenAI, fortsetter det anerkjente generative AI-firmaet OpenAI å lokke nye investorer.

  Fix InputMapper kunne ikke åpne DS4 eksklusivt

Nylig bidro en gruppe venturekapitalfirmaer (VC) med 300 millioner dollar, noe som førte til at selskapets verdivurdering skjøt i været til svimlende 29 milliarder dollar. Tiger Global, Sequoia Capital, Andreessen Horowitz, Thrive og K2 Global er blant VC-firmaene som kjøpte aksjer i dette innovative AI-teknologiselskapet.

OpenAI mottok finansiering fra Microsoft i januar, selv om ingen av selskapene avslørte de økonomiske detaljene. Microsoft har investert over 13 milliarder dollar i OpenAI.

Wall Street Journal rapporterte om et potensielt anbudstilbud for OpenAI, med Founders Fund og Thrive Capital som viser interesse for et aksjesalgsanbud på 300 millioner dollar som vil verdsette selskapet til rundt 29 milliarder dollar.

  Slik søker du etter noen på Match.com etter brukernavn

Dropbox har sagt opp 500 personer og planlegger å utvikle seg til AI

Dropbox har bestemt seg for å redusere staben og vil skille seg med nesten 500 ansatte, som utgjør omtrent 16 % av arbeidsstyrken.

I følge et notat fra administrerende direktør, Drew Houston, skyldes beslutningen om å gjennomføre permitteringer pågående utfordringer fra den uforutsigbare økonomien. Imidlertid ser selskapet på dette som en mulighet til å fokusere på å utvide AI-divisjonen sin og føler at dette trekket vil være nyttig i denne forbindelse.

Dropbox CEO la til. «Endringen er «nødvendig» for å sikre at selskapet er i forkant i tiden med kunstig intelligens. omtrent som hvordan vi ledet an i overgangen til mobil- og skyteknologi.

Bruk av maskinintelligens vil gi oss mulighet til å transformere våre nåværende virksomheter og skape innovative; derfor må vi jobbe kollektivt for å nå dette målet.»

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.