Max (tidligere HBO Max) fungerer ikke? 7 maksimale problemer og hvordan du fikser dem

Få ting er mer frustrerende enn å ikke kunne se Max – tidligere kalt HBO Max, opp – etter en lang, hard dag. Enten det er en app som krasjer eller endeløs bufring, kan du fikse de fleste Max-problemer ved å følge noen enkle trinn.

I denne artikkelen tar vi en titt på de vanligste Max-problemene og forteller deg hvordan du kan fikse dem.

1. Max krasjer hele tiden

På et eller annet tidspunkt har vi alle jobbet med streaming-apper som krasjer uventet. Når det ikke fungerer å trykke på avspillingsknappen gjentatte ganger, prøv metodene nedenfor for å få Maks oppe og går. Du kan bruke de fleste av disse metodene uavhengig av enheten din.

Hvis Max-appen ikke fungerer, sørg for at du bruker den nyeste versjonen av plattformen på enheten din før du prøver noe annet.

Når du har oppdatert til den nyeste versjonen, sjekk Internett-tilkoblingen for å se hvordan nettverket ditt kjører. Hvis en dårlig tilkobling er årsaken, tilbakestill ruteren, vent til den kobles til igjen, og prøv deretter å streame den samme tittelen på Max igjen.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å tømme enhetens hurtigbuffer. Cachen kan holde på gamle data som kan forstyrre Max. Logg inn på appen igjen for å se om det løser problemet.

Din siste utvei er å slette Max-appen og installere den på nytt på enheten din. Dette vil kreve at du logger på kontoen din, men det kan være den frelsende nåden for å gå tilbake til showet eller filmen.

2. Maks applyd fungerer ikke

På en gang var stumfilmer alt vi kunne nyte. I dag, hvis du ser en stumfilm, er sjansen stor for at noe har gått galt.

  Hvordan koble en hvilken som helst smart enhet til HomeKit (med en Raspberry Pi)

Når du har problemer med lyden på Max, prøv å sette på et annet program eller en annen film først. Dette vil hjelpe deg å identifisere om problemet er med den spesifikke tittelen eller hele appen. Hvis bare ett program gir deg problemer, ta kontakt med Max brukerstøtte ved å bruke plattformens Tilbakemeldingsforum.

Hvis hele appen ikke spiller av lyd, sjekk lydnivåene på mediespilleren først og deretter på enhetene dine. Hvis du strømmer fra TV-en eller datamaskinen og har høyttalere koblet til, sjekk lydnivåene på disse også.

Hvis du har koblet den bærbare datamaskinen til en TV for å spille Max på en større skjerm, kan en defekt HDMI-kabel være årsaken til dette problemet. Koble kabelen til TV-en og datamaskinen igjen og kontroller den for synlige skader.

Prøv å koble til hodetelefoner hvis du bruker en smarttelefon for å se om du kan høre lyd fra dem. Slå også av Bluetooth i tilfelle lyden kan gå til en annen enhet, og sørg for at Ikke forstyrr-innstillingen heller ikke er aktivert på telefonen.

Sørg alltid for at du kjører den nyeste versjonen av Max; hvis du bruker en datamaskin, sørg for at nettleseren din er oppdatert.

3. Max vil ikke spille (bufferingsproblemer)

Å bli sittende fast på en ubestemt lasteskjerm kan være irriterende. Disse problemene er vanligvis forårsaket av nettverksbåndbredde, tilkoblingshastighet og tilgjengelig minne.

En lav tilkoblingshastighet er en vanlig årsak til at du kan se den uendelige lasteskjermen. Det er flere nettsider du kan bruke til å teste tilkoblingshastigheten for å se om den er innenfor passende grenser. Tilbakestill ruteren hvis problemet vedvarer.

En annen måte å fikse et bufferproblem på er å få alle andre som bruker nettverket ditt til å sette aktiviteten på pause. Å ha bare én enhet på nettverket vil allokere så mye båndbredde som mulig til enheten.

Hvis du bruker en TV eller datamaskin, kobler du til en Ethernet-ledning direkte til internett og gir deg en mer pålitelig tilkobling.

Til slutt, hvis du vil streame TV-programmer på smarttelefonen og Max-appen ikke laster, kobler du enheten til et Wi-Fi-nettverk i stedet for å bruke mobildata.

  Slik gjør du en ekkoknapp til en hjemmelåseknapp

4. Maks strømmeproblemer (feilkode 321)

Selv om det ikke er noe offisielt ord fra Max om feilkode 321, er det fortsatt noen alternativer når du prøver å feilsøke.

Først, sjekk internettforbindelsen for å sikre at alt fungerer bra og at det ikke er noen problemer med ruteren eller nettverket. Det kan også være et tjenestebrudd i ditt område som forårsaker problemet. Hvis det er et strømbrudd, må du vente til Max løser problemet før du ser på programmet eller filmen.

Sørg for at du kjører den mest oppdaterte versjonen av Max på enheten din. Utdaterte versjoner kan være årsak til mange problemer, så du bør alltid holde appen oppdatert.

I skrivende stund er ikke Max tilgjengelig i alle land ennå, så hvis du prøver å se fra et område som ikke er i bruk, kan du se 321-feilkoden. Dessverre vil ikke engang en VPN få deg ut av denne situasjonen fordi de også er begrenset.

5. Maks feilkode 100 og 420

Disse to feilene er vanlige for folk som prøver å se Max i et land der plattformen ennå ikke er tilgjengelig eller bruker en VPN for å prøve å omgå begrensningen.

Hvis du kjører en VPN og bor i USA, slå den av og prøv å spille av programmet eller filmen på nytt. Det spiller ingen rolle om du bruker den raskeste VPN-tjenesten; Max kan fortsatt oppdage om du bruker en.

Noen ganger må du kanskje vente flere minutter før Max innser at du har slått av VPN-en.

Max kan vise 100- og 420-feilkodene selv om du ikke bruker en VPN-tjeneste på grunn av et problem med IP-adressen din. I dette tilfellet slår du av enheten du streamer på og start ruteren på nytt. Når ruteren slås på igjen, slår du på enheten og kontrollerer om feilen er borte.

Dessverre er det ikke mye du kan gjøre hvis du bor utenfor tjenesteområdet og vil se på Max.

  Roblox Tatakai V.2-koder: Løs inn nå

En annen grunn til at du kan se disse feilkodene er at det kan være et tjenestebrudd, høy trafikk eller at serveren er nede. Denne typen problemer er utenfor din kontroll, og du må vente til det er løst.

6. Streaming på for mange enheter

Avhengig av planen din, er du bare tilgjengelig for å streame Max fra et begrenset antall enheter samtidig.

Følg disse trinnene for å sjekke hvilke enheter som for øyeblikket strømmer gjennom Max:

 • Åpne Maks.
 • Velg profilikonet ditt.
 • Gå til Konto-fanen.
 • Klikk på Enheter-knappen.
 • Fra denne siden kan du enten slutte å strømme på en nylig brukt enhet eller logge ut av alle enheter du ikke lenger trenger.

  7. Max vil ikke laste

  Noen ganger har de tekniske feilene med Max ikke noe med enheten din å gjøre i det hele tatt. Det kan være serverne for Max er nede, eller at de ikke fungerer som de skal.

  Neddetektor er et nettsted som overvåker antall problemer og avbruddsrapporter utstedt mot et nettsted eller en tjeneste. Søk etter Max, som viser hvor mange som har sendt inn klager for hver time på dagen. Den sammenligner også med gjennomsnittlig antall klager for tiden du sjekker.

  Hvis det er mange rapporter under behandling, er problemet sannsynligvis på plattformens ende, ikke ditt. I så fall må du vente til Max fikser det. Det er ikke noe du kan gjøre fra din side for å hjelpe.

  Generelle feilsøkingstips for å fikse maks

  Ikke alle strømmeproblemer er innenfor din kontroll. Å følge feilsøkingsmetodene ovenfor bør gi deg en god ide om hvordan du skal løse problemene du har kontroll over.

  Hvis du fortsatt har problemer, anbefaler Max følgende generelle feilsøkingstrinn for alle feil:

  • Start Max-appen på nytt.
  • Spill en annen tittel.
  • Oppdater Max-appen.
  • Logg av og start strømmeenheten på nytt.
  • Prøv en annen strømmeenhet.
  • Start nettverksenhetene på nytt.

  Kom tilbake til å nyte Max

  Max er en flott tjeneste, men den er langt fra perfekt. Heldigvis er det mange enkle måter å fikse Max på hvis det ikke fungerer som det skal.

  Og hva om Max er nede for alle? Mens du venter, sørg for å sjekke ut de mange andre flotte (og gratis) strømmetjenestene der ute for å bli underholdt. Når Max er sikkerhetskopiert, kan du gå tilbake til å nyte dine favoritt Max-originaler.