Meta avslører Llama 2 og Microsofts nye AI-abonnementspriser

Hei folkens! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Meta annonserte sin nye AI-modell, LLaMA 2 (Large Language Model Meta AI), i samarbeid med Microsoft, og viktigere er at den er åpen kildekode og fritt tilgjengelig for kommersiell bruk.

I henhold til selskapet bloggLlama 2 er forhåndstrent på 7B til 70B parametere og 2 billioner tokens, og dens finjusterte modeller har blitt trent på over 1 million menneskelige merknader.

Llama 2 tilbys i Microsoft Azure AI-modellkatalogen, og hjelper utviklere på Microsoft Azure å bli med med kraften til deres skybaserte verktøy for innholdsfiltrering og sikkerhetsfunksjoner. Videre kan Llama 2 også nås gjennom Amazon Web Services (AWS), Hugging Face og forskjellige andre tjenesteleverandører.

  8 POS å velge mellom for din restaurant/bistro

Nylige fremskritt innen generativ AI har kraften til å forstyrre ulike bransjer og låse opp nye muligheter for enkeltpersoner og bedrifter. Bedrifter som Meta muliggjør utbredt tilgang til AI-modeller, og fremmer samarbeid, innovasjon og eksperimentering.

Spesielt jobber Microsoft og Meta sammen for å utvide rekkevidden til AI-teknologi samtidig som de tar til orde for ansvarlig bruk av omfattende språkmodeller.

Microsofts nye AI-abonnementspriser fører til rekordstor stenging

Microsofts aksjene nådde et nytt høydepunkt etter at selskapet annonserte prisdetaljer for sin nye AI-abonnementstjeneste, Microsoft 365 Copilot. Denne AI-tjenesten bringer kunstig intelligens inn i Microsofts mye brukte Office-pakke, som omfatter applikasjoner som Word, Excel og Teams.

  Slik sletter du en enhet fra Finn min

Kunder som velger denne tjenesten vil pådra seg et tillegg månedlig kostnad på $30, som kan gå opp til 83 % for bedriftskunder. Dette trinnet vil hjelpe Microsoft med å generere tilleggsinntekter gjennom implementering av tilbakevendende abonnementsmodeller.

Uttalelsen demonstrerer Microsofts pågående innsats for å forbedre pakken med Office-applikasjoner, og dermed øke appellen til bedrifter som ønsker å integrere kunstig intelligens (AI) i arbeidsflytene deres.

Microsoft har gitt betydelige økonomiske bidrag til generativ AI, først og fremst gjennom en betydelig investering i OpenAI, organisasjonen bak ChatGPT.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.

  Hvordan lage et Tic-Tac-Toe-spill i Python?