Microsoft Loop for Collaboration og Adobes AI-verktøy for redigering

Hallo! 🙋Trending nyheter for i dag er som følger! 📣

Microsoft lanserte Loop, en online samarbeidsplattform

I løpet av de siste ukene har Microsoft gitt ut oppdateringer etter hverandre. Selskapet som har investert milliarder av dollar i OpenAI produserte banebrytende ChatGPT. Den er nå en del av Microsofts nettleser, søkemotor og andre tjenester.

Hvis du bruker Notion, vil du like Microsoft Loop. I sin siste utvikling annonserte Microsoft Loop-plattformen, som er en online samarbeidsplattform.

Microsoft Loop er en plattform for teamarbeid som kan brukes til å samarbeide på tvers av Office-apper mens du administrerer oppgaver og prosjekter. Brukere kan organisere alle viktige prosjektelementer i Loop Workspaces, se hva andre jobber med og spore fremskritt mot delte mål.

Microsoft Loop har arbeidsområder og sider hvor du kan importere og ordne oppgaver, prosjekter og dokumenter, som ligner på Notion. Det faktum at Loops delbare komponenter kan limes inn i Microsoft Teams, Outlook, Word Online og Whiteboard skiller de to.

  Gjenopprett dine slettede eller tapte data med Stellar Data Recovery Software

Enten du deler et dokument med teamet ditt via Teams-melding eller Outlook-e-post, vil eventuelle endringer du gjør, gjenspeiles uansett hvor de er innebygd eller delt. Sløyfekomponenter oppdateres kontinuerlig og kan redigeres for alle de deles med.

Når du oppretter et arbeidsområde, vil Loop til og med søke etter alle relevante Office-dokumenter du har jobbet med, noe som gjør det enkelt å legge til de du trenger for å arrangere et prosjekt.

Microsoft har nå gjort Loop tilgjengelig for offentlig evaluering, slik at organisasjoner og til og med individuelle brukere kan bruke en betaversjon av programmet. Du kan få tilgang til den via Microsoft-nettet med en Microsoft-konto eller en Azure Active Directory-konto.

  Er overlevelsesbaser og overlevelseshjem det samme i Minecraft

Adobe lanserer AI-basert bilde- og videoredigering

Hvis du leter etter et AI-basert kreativt verktøy for å lage og redigere bilder og videoer med enkel tekst, vil denne Adobe-oppgraderingen gjøre deg glad.

Firefly, en AI-basert generativ redigeringsmodell, har blitt introdusert av Adobe. Å bli med på en venteliste vil gi deg tilgang til den nye AI-modellen, som for tiden er under betatesting.

I nær fremtid vil Firefly bli integrert med flere Adobe-applikasjoner, inkludert Adobe Express og Adobe Creative Cloud.

I bloggens siste utvikling uttalte Adobe at Firefly er en ny generativ AI-basert redigeringsprogramvare som har fått myndighet til å uttrykke dine kreative ideer med større effektivitet uten begrensninger.

Den pågående konflikten mellom rettighetshavere og nye plattformer for å lage bilder er løst siden Adobe Firefly er opplært til å bruke åpent lisensiert innhold i det offentlige domene og sitt eget royaltyfrie mediebibliotek kalt Adobe Stock. Kontekstbevisst bildeproduksjon vil snart være en funksjon i Firefly, slik at du raskt kan teste og avgrense enhver idé.

  5 beste spillkompatibilitetssjekkere

Blant de utmerkede egenskapene er muligheten til å generere bilder ved hjelp av enkle meldinger, erstatte motiver, modifisere videoer ved hjelp av tekstinndata, modellere 3D-objekter og promotere innhold på sosiale medier.

Betaversjonen av Firefly som for øyeblikket er tilgjengelig, tilbyr en enkelt modell bygget for å produsere bilder og teksteffekter fra beskrivelser. Snart vil en tekstmelding kunne generere innhold for Adobe Express, Photoshop, Illustrator og Adobe Experience Manager ved å bruke modellen som ble bygget med milliarder av bilder. Foreløpig må du besøke nettstedet firefly.adobe.com for å bruke det.