Twitter

Neste trinn i Twitter-markedsføring

Avansert søk Twitter er gullgruven for personlig relaterte data som hjelper markedsførings-, merkevarebyggings- og salgsplanene dine til å blomstre.

Twitter flommer over av potensielle kunder og potensielle kunder. Alt du trenger er å samle inn relaterte data og nærme deg kontoene som trenger dine produkter eller tjenester. Men hvordan kan du gjøre det? Det er et enkelt svar! Bruk Avansert søk på Twitter.

Mange digitale markedsføringsteam bruker ikke denne funksjonen regelmessig. Derfor er det en mulighet for deg å få potensielle kunder av høy kvalitet uten å betale noen tredjepartsbyråer.

Fortsett å lese denne artikkelen for å bli en mester i Twitter Advanced Search.

Hva er avansert søk på Twitter?

De fleste sosiale medieplattformer kommer med et søkeverktøy. Dette verktøyet kan finne innlegg, kommentarer, media osv. relatert til virksomheten din. Twitter er ikke annerledes enn andre, og den har dette Twitter-søk-verktøyet øverst til høyre på Twitter-nettstedet.

Hvis du bruker Twitter-mobilappen, er det forstørrelsesglassikonet nederst på skjermen.

Imidlertid oppdager Twitter-søkeverktøyet enorme data fordi det tillater få filtre. For å hjelpe digitale markedsførere introduserte Twitter den avanserte søkefunksjonen.

I Avansert søk på Twitter kan du bruke ulike søkeoperatorer for å avgrense søkeresultatene dine. Derfor kan du få handlingsrettede data uten å analysere dem i et Excel-regneark.

Smarte digitale markedsførere bruker dette verktøyet for å få organisk søkedata som de ellers ville måtte kjøpe fra tredjepartsbyråer.

Hvordan få tilgang til den avanserte søkefunksjonen til Twitter?

Den avanserte søkefunksjonen på Twitter forblir skjult for den vanlige brukeren. Det ville hjelpe om du hadde et nysgjerrig sinn for å få tilgang til dette. Nedenfor finner du de vanlige måtene å få tilgang til funksjonen for markedsføringsbehov:

Avansert søk Twitter på PC-nettleseren

 • Gå til Twitter-hjemmesiden din.
 • I Søk på Twitter-boksen skriver du inn et søkeord, konto, innhold osv., og trykker på Enter.

 • Du ser nå det vanlige søkeverktøyet til Twitter.
 • Den gir deg alternativer som Topp, Siste, Personer, Bilder og Videoer.
 • Den har også et søkefilterverktøy i navigasjonsruten til høyre.
 • Søkefiltreringsverktøyet viser bare to alternativer: Personer og Sted.

 • Du får koblingen Avansert søk rett under Stedsfilteret.
 • Klikk på den koblingen for å åpne Twitter Advanced-søkekonsollen for gjeldende søkeelement.
 • Alternativt kan du klikke på ellipsikonet ved siden av søkefeltet for å få tilgang til Avansert søk.
  Slik bruker du bokmerker på Twitter

Twitter Avansert søk Mobil

Denne funksjonen er ikke lett tilgjengelig på Twitter-mobilappen. Du må åpne Twitters nettsideversjon for å få tilgang til den. Slik gjør du det:

 • Kjør Innstillinger-appen.
 • Nå, finn apper og varsler og få tilgang til dem.
 • Du bør se Avansert nederst i Apper og varsler. Trykk på det.
 • Trykk nå på Standardapper.
 • Trykk på Åpne lenker.

 • Slå av Instant apps-alternativet for å åpne lenker på apper.
 • Åpne nå Google Chrome på telefonen.
 • Søk etter Twitter og logg inn på kontoen din.

 • Klikk på forstørrelsesglassikonet.
 • Skriv inn et nøkkelord i søkeverktøyet og klikk på ellipseikonet for å finne Avansert søk på Twitter-mobil.

De største fordelene med avansert søk på Twitter

#1. Filtrering av tweets

Du kan filtrere tweets på mange måter og spare tid på ytterligere datamodifisering ved å bruke en regneark-app når du bruker funksjonen avansert søk.

Verktøyet tillater granulær filtrering av tweets ved hjelp av filtre som ord, kontoer, svar, lenker, datoer og engasjement.

Denne Twitter-funksjonen er egnet for å automatisere søkeinnsatsen din. Du kan lage en søkestrategi én gang og utføre søk i årevis uten å starte alt fra bunnen av. Lagre søkefunksjonen gjør det mulig.

#3. Forskning brukerengasjement

Twitters avanserte søk er det perfekte verktøyet for å oppdage brukerengasjement for virksomheten din og dine konkurrenter gratis. Engasjementsfunksjonen lar deg filtrere tweets med minimum svar, minimum retweets og minimum likes.

Når du har opprettet en søkemal for brukerengasjement, kan du bruke den samme til konkurrentene dine. Dermed kan du forstå engasjementstaktikken til konkurrenter. Bruk deretter disse hvis du ikke har det bra.

#4. Finne brukere eller profiler basert på filtre

Twitter kan bli en av de største markedsplassene for dine produkter eller tjenester. Alt du trenger å gjøre er å bruke Avansert søk og nå riktig profil eller brukere som leter etter det du selger.

Du må følge aggressivt brukerengasjement på Twitter for å samle potensielle kunder og konvertere dem til salg.

#5. Varsler

Avansert Twitter-søk kan også hjelpe deg med automatiske varsler direkte i e-post- eller forretningschat-appen som Slack.

Dessuten kan du også få SMS-er til mobilen din når en ny tweet, media, kommentar osv. dukker opp i henhold til ditt lagrede søk. Du må imidlertid kjenne til integrasjoner som Zapier for å få dette til å fungere.

#6. Søk basert på dato

Det hjelper deg også med å finne ut om markedsføringsstrategien din er oppdatert eller utdatert. Du kan utføre datobaserte søk på Twitter og finne ut om tweetene dine får gode engasjementer eller ikke.

Du kan bruke denne strategien til konkurrentene dine også. Til syvende og sist får du den verdsatte innsikten for å optimalisere markedsføringsstrategien din.

#7. Finn kunder/leads ved å bruke søkeord

Nøkkelordbasert salgs- og markedsføringsstrategi er svært populær. Du kan bruke det på Twitter også. Twitter-hashtags er perfekte for søkeordbaserte søk.

  Hvordan sjekke hvem som blokkerte deg på Twitter

Når du finner passende profiler, koble til dem via tweets, svar, kommentarer og direktemeldinger for å konvertere dem til vanlige kunder.

#8. Forstå målgruppen din

Du trenger ikke å betale store abonnementsavgifter til tredjeparts undersøkelsesbyråer for å samle inn tilbakemeldinger om merkevarer, produkter eller tjenester fra ekte brukere. Du trenger heller ikke å kjøre kompliserte skjemabaserte undersøkelser som kanskje ikke resulterer i tilstrekkelige data.

Bare bruk den avanserte søkefunksjonen til Twitter for å samle inn data om liker, misliker, kommentarer, funksjonsforespørsler osv. Du sparer mye penger, tid og ressurser på denne måten.

#9. Oppdag Twitter-influencers

Ved å bruke den avanserte søkefunksjonen kan du få kontakt med de riktige influencerne for å markedsføre produktene dine på Twitter. Hvis du er en oppstart eller en liten bedrift, kan du komme i kontakt med stigende influencere som kan markedsføre merkevaren din gratis eller i bytte mot tjenester eller en liten avgift.

På baksiden, hvis du er en stor bedrift som er villig til å lage et budsjett for influencer-markedsføring, kan du få kontakt med kjendis-influencer.

Det er enkelt å finne en rimelig eller premium influencer siden du kan slå opp spesifikke profiler basert på engasjement ved å bruke det avanserte søkefiltersystemet på Twitter.

#10. Forhånds kundeservice

Forhåndssøk hjelper deg også med å finne de riktige typene klager, funksjonsforespørsler, ordreadministrasjon osv., forespørsler. Deretter kan kundestøtteteamet ditt kontakte kunden direkte for å kontrollere ytterligere medieskader, begrense klagen og gi en løsning.

#11. Finn medieeksponeringsmuligheter

Et tredjeparts merkevare- og markedsføringsbyrå kan belaste deg med tusenvis av dollar for å koble deg til et PR-byrå, reporter eller journalist. Du kan unngå den utgiften ved å se etter en kompetent mediepartner på Twitter. Bare se etter de riktige søkeordene på Twitter Avansert søk.

Hvordan bruke avansert søk på Twitter for å øke trafikken?

#1. Finn konkurrentomtaler

Bruk det avanserte Twitter-søkealternativet for å finne misfornøyde brukere for konkurrentene dine. Du kan skrive inn konkurrentens navn i Kontoer-feltet og misnøyefraser i Ord-feltet.

Når du får resultater, engasjere deg direkte med Twitter-håndtakene du får. Del nettstedkoblinger med dem slik at de kan besøke dem.

Utfør et hashtag-søk på Twitter. Lag innhold relatert til populære hashtags og del deretter innholdet med profiler som bruker de relaterte hashtaggene. Dette bør øke brukerantallet på nettstedet ditt.

Du kan øke trafikken på nettet eller personlig til eiendelene dine ved å utføre stedsbaserte søk på Twitter.

Hvis du har en kafé på Times Square, New York, bruk dette stedet for å finne tweets som er interessert i mat, drikke, catering, osv. Send deretter DM profilene eller del nettsidelinker for å øke antallet kunder.

Du kan generere salgsinntekter verdt millioner av dollar ved å kommunisere med kunder som forbereder seg på julehandel, og utføre begivenhets- eller datobaserte søk på den avanserte søkekonsollen.

Hvem kan dra nytte av Twitter Advanced Search og hvorfor?

Alle som driver med markedsføring kan dra nytte av Avansert søk på Twitter. For eksempel, hvis du er en av følgende, må du bruke denne funksjonen:

 • Frilansblogger, utvikler, nettsidedesigner, etc.
 • Små og mellomstore bedrifter
 • Oppstart
 • Liten familiebedrift med fokus på lokal kundebase
 • Store bedrifter på bedriftsnivå på jakt etter konkurrentinnsikt
 • Digitale markedsføringsbyråer
 • Online og offline nyhetsmedier, utgivere, innholdsskapere, etc.
 • Nettforskere
 • Undersøkelsesbyråer
 • Avanserte teknologibedrifter som jobber med kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML)
  Planlegg Facebook- og Twitter-innlegg, og sett dem til å publisere på nytt [Web]

Du må være kreativ for å bruke det avanserte Twitter-søket til din fordel. Ovenstående er en liste over de mest åpenbare tilfellene. Det kan være uendelige muligheter.

Det mest populære spørsmålet er «hvorfor er avansert søk nyttig?» Finn svarene nedenfor:

Forstå konkurrentens strategier

Twitter er et av de beste stedene for å undersøke konkurransene dine. Den avanserte søkefunksjonen finner enkelt viktig konkurrentinnsikt som påvirkere, kundeengasjement, kundeservicestrategi, markedsføringsstrategi og mer.

Derfor kan du følge den veien eller komme i kontakt med fagfolk som hjelper konkurrentene dine til å dra nytte av virksomheten din.

Få kontakt med lokale kunder

Små hjemmebaserte bedrifter, butikker, restauranter osv. kan enkelt koble til potensielle kunder gjennom nøkkelord og stedsbaserte søk på Twitter Avansert søk.

I stedet for å vente på innkommende kunder, kan du få online bestillinger ved å koble til kunder på Twitter.

Undersøk leverandører, leverandører og entreprenører

En betydelig utfordring for forretningsanalytikere er å finne den rette leverandøren med de beste tilbudene. Du kan løse slike problemer ved å utføre et avansert søk og deretter koble til potensielle leverandører via direktemeldinger.

Vet hvem som påvirker bransjen

La oss vurdere at du er interessert i søkemotoroptimalisering (SEO). Du vil vite hvem som er de beste lokale motstanderne som holder deg tilbake fra inntektsvekst.

Du kan enkelt gjøre det på et avansert Twitter-søkeverktøy ved å se på engasjementsnivået til visse SEO-byråer i ditt område. Derfor vet du hvem de er, og nå kan du planlegge hvordan du skal erobre markedet.

Kjenn brukerfølelsen

Det hjelper deg å samle ærlige tilbakemeldinger om en bransje, et produkt eller en tjeneste. Følgelig kan du forbedre eller justere kostnadene dine slik at kundebasen din forblir fornøyd og kommer tilbake som et retursalg.

Bygg bærekraftige forretningsforhold

Avansert Twitter-søk lar deg chatte direkte med potensielle kunder eller potensielle kunder og minimere kommunikasjonshull.

Hvordan bruke avansert søk på Twitter?

Å bruke den avanserte søkefunksjonen er en kakevandring. Du trenger bare å bruke operatørene forsiktig for å nå riktig mål. Slik gjør du det:

 • Bruk ordoperatorer som «Alle disse ordene», «Denne eksakte setningen», «Disse hashtaggene» osv., for å finne innhold med presis presisjon.
 • Velg målspråket hvis du forsker på utenlandske emner eller trender.
 • Bruk kontofilteret til å sive ned til spesifikke kontoer ved hjelp av søkeoperatorer som «tvitrer fra disse kontoene», «tvitrer til disse kontoene», «tvitrer som nevner disse kontoene» osv.
 • Ikke glem å bruke datobaserte søk som «Fra» og «Til» datoer.
 • Finn innhold, merkevare, produkt eller tjenesteengasjement ved å søke etter tweets med bestemte tall, som «minimum svar», «minimum liker», «minimum retweets» osv.

Vi brukte en avansert søkestreng Søk etter «tesla «electric vehicles» min_replies:1000 min_faves:1000 min_retweets:1003 lang:en» for å hente følgende resultat:

Siste ord

Avansert søk på Twitter er et kraftig markedsføringsverktøy hvis du vet hvordan du bruker det i virkelige forretningssaker. Så langt burde artikkelen tydelig ha forklart dette Twitter-verktøyet i detalj via definisjon, fordeler, brukstaktikker og mer.

Nå har du kunnskapen til å bruke avansert Twitter-søk når du trenger viktige data fra Twitter for markedsføringsteamet. Du kan også gjøre det til en frilansende konsert for å drive en passiv inntektskilde. Twitter Avansert søk gir deg bare mer kraft av dette ledende og globale mikrobloggnettstedet.

Du kan også være interessert i disse dashbordverktøyene for forretningsdata for analyse av sosiale medier.

x