Er det kode eller tekst? Finn ut med kodedeteksjons-API

Code Detection API er et fantastisk verktøy for å hjelpe deg å finne ut om en bestemt streng i applikasjonen din er tekst eller kode.

I denne teknisk kunnskapsrike verdenen vokser kode raskt, det samme gjør antallet applikasjoner og programvare for å oppfylle en rekke formål, både profesjonelle og personlige.

Enten det er fagspråk eller naturlig språk, er de stort sett ustrukturerte.

Og hvis du vil trekke ut nyttig informasjon fra disse dataene, må du ta deg tid til å behandle og analysere den.

Å bruke manuelle metoder kan være tidkrevende og kjedelig, og det er her du kan ta hjelp av verktøy som Code Detection API.

Slike verktøy kan hjelpe deg med å finne ut at du ser på en tekst eller kode sammen med språket.

I denne artikkelen skal jeg gjennomgå Code Detection API slik at du kan bestemme om det vil være et verdifullt tillegg til verktøysettet ditt.

La oss begynne!

Code Detection API: Hva er det?

Kodedeteksjons-API er et elegant og kraftig verktøy for å oppdage, merke, berike og formatere kode i din applikasjon eller datapipeline.

API-en er bygget av en mangfoldig stamme av designere og utviklere. De har bygget en unik plattform som gjør kodegjenkjenning og prosessering enkel. Runtime Code Detection API er blant en pakke med utmerkede Technical Language Processing (TLP) APIer som kan oppdage, behandle, berike, transformere og merke teknisk språk.

  15 Plattform for å lære nye ferdigheter innen informasjonsteknologi

Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne svare på om en streng er en tekst eller kode. I tillegg vil du kunne finne språket som koden er skrevet på.

Code Detection API: Funksjoner

 • Kode vs. tekst: Du vil kunne finne ut om en spesifikk tekststreng har en kodebit ved hjelp av maskinlæringsverktøy fra Runtime.
 • Snippet insights: Code Detection API gjør det enkelt for deg å utlede verdifull innsikt fra en kodebit. I tillegg kan du oppdage språket som brukes i et hvilket som helst utdrag fra en tekststreng.
 • Transformer tekstutdrag: Du vil kunne syntaksere en uthevet versjon i en kodebit, formatere data, avkorte utfall og mer ved hjelp av Code Detection API.

Code Detection API: Brukstilfeller

La oss forstå noen av brukstilfellene til kodedeteksjons-API:

#1. Kodegjenkjenning

Å oppdage og administrere koden i en applikasjon er en utfordrende oppgave.

Ved hjelp av Code Detection API kan du enkelt oppdage koden i applikasjonene dine. I tillegg kan du også presentere det og formatere det ikke som tekst, men som kode.

#2. For å forbedre SEO

Hvis du ønsker å få bedre synlighet, salg og avkastning, må du legge innsats i å forbedre søkemotorrangeringen til applikasjonene dine.

Code Detection API vil hjelpe deg å forbedre søkeresultatene dine ved å indeksere og merke kodebitene i form av kode i stedet for tekst. Det vil også gjøre det mulig for søkemotorene å indeksere deg enkelt, og dermed kan rangeringen din forbedres.

#3. Skille kode fra tekst

Noen ganger er det ikke lett å finne ut om det er kode eller bare tekst i applikasjonene dine. Dette kan skape mye forvirring.

I dette tilfellet kan du bruke Code Detection API til å skrubbe datarørledningene dine grundig og identifisere kode fra tekst effektivt.

  Slik sletter du kontakter fra iPhone

#4. Datamerking og berikelse

Programvare tar over verden og genererer en enorm mengde data og kode. Tekniske språk er for det meste ustrukturerte og trenger behandling, merking og berikelse, lik naturlig språk.

Med Code Detection API får du et API for teknisk språkbehandling. Denne API-en er drevet av Runtime og vil hjelpe deg med datamerking og berike dine større datasett med relevant metainformasjon og kodespråk.

#5. Eksempel fra det virkelige liv

La oss forstå hvordan Code Detection API fungerer i en ML-pipeline.

Trinn 1: En maskinlæringsingeniør vil kuratere ustrukturert tekst fra forskjellige kilder.

Trinn 2: Databerikelses-APIet behandler dataene

Trinn 3: På dette stadiet foregår klassifiseringen av teksten for å finne ut om det er teknisk eller naturlig språk.

Trinn 4: Det tekniske språket vil bli underklassifisert. Den vil da bli kommentert etter format og språk.

Trinn 5: ML-ingeniøren vil optimalisere det kommenterte datasettet ved hjelp av en rengjørings-API.

Trinn 6: De vil beregne datasetts likhetspoeng og oppdage kloner. Deretter vil datasettet igjen bli optimalisert.

Trinn 7: Til slutt vil de kommentere, beskjære og gjøre datasettet klart for opplæring slik at det hele tiden lærer og forbedrer seg selv.

Code Detection API: Brukervennlighet

Code Detection API er et enkelt verktøy som utviklere kan bruke enkelt, uten problemer. Den har et intuitivt grensesnitt og fargekombinasjon som ikke overvelder deg. Du kan til og med markere en spesifikk kodeblokk for å analysere eller gjøre noen endringer. Den uthevede teksten kan også utsettes for mange operasjoner:

 • Kopiere
 • Søk i Google
 • Kopier lenken for å markere
 • Skrive ut
 • Undersøke

Og mer…

Code Detection API: Priser

Code Detection API tilbyr en enkel prisplan for deg.

 • Grunnplanen for apputviklere koster $19,99 i måneden ($14,99 for årlige faktureringer). Denne planen inkluderer 1000 API-kall, modellmetadata, kodeklassifisering og tekst vs. kodedeteksjon.
 • Pro-planen koster $79,99 i måneden ($54,99 for årlig fakturering). Dette inkluderer 6000 API-kall, modellmetadata, kodeklassifisering, tekst vs. kodedeteksjon, konfidensintervaller og brukerspesifikke skjevheter.
 • Enterprise-planen koster $319,99 ($219,99 for årlig fakturering) med 36 000 API-kall, modellmetadata, kodeklassifisering, tekst vs. kodedeteksjon, konfidensintervaller og brukerspesifikke skjevheter.
 • Egendefinerte planer som du kan benytte deg av ved å snakke med teamet deres.
  14 beste musikkproduksjonsprogramvare for lydprofesjonelle

Du kan kontakte teamet deres ved å skrive til dem på [email protected]

Code Detection API: Hvordan komme i gang med verktøyet?

Det er enkelt å komme i gang med Code Detection API. For dette, sørg for at du har tilgang til API-nøkkelen din som er godkjent for deg. Når du har det, kan du lime inn koden nedenfor i terminalen din og begynne å teste.

curl --request POST 
 --url 'https://api.runtime.dev/tlp?apikey=YOUR_API_KEY' 
 --header 'Content-Type: application/json' 
 --data '{
 "iterable": [
 {
  "value": "console.log('''hello world''');"
 }
 ]
}'

Konklusjon

Hvis du vil vite om en bestemt streng i applikasjonen din er kode eller tekst, kan du bruke dette fantastiske verktøyet – Code Detection API. Det er enkelt å bruke og kommer med et brukervennlig grensesnitt som passer for utviklere med varierende ferdigheter.

x