q Ny Spectre-Busting Update gjør Windows 10-PC-er raskere - tipsbilk.net

Ny Spectre-Busting Update gjør Windows 10-PC-er raskere

Windows 10-PC-er som kjører oktober 2018-oppdateringen får nå forbedrede Spectre-fikser. Dette bør øke hastigheten på mange PC-er som Microsoft bremset ned med januar 2018s Spectre-patcher. Denne forbedringen, kalt «Retpoline», var opprinnelig planlagt for Windows 10s neste oppdatering.

Teknisk informasjon om hvordan Googles «Retpoline» fungerer er tilgjengelig, men du trenger ikke å svette detaljene. Når det implementeres i Windows, betyr det at operativsystemet kan beskytte mot Spectre-angrep uten merkbar ytelsesstraff.

Vi skrev tidligere at Spectre-fix-relaterte speedups ville komme med den kommende Windows 10s april 2019-oppdatering, også kalt 19H1. Nå aktiverer Microsoft sakte denne funksjonen på gjeldende Windows 10-PCer – så lenge de kjører oktober 2018-oppdateringen. Dette er første gang disse oppdateringene har vært tilgjengelige på en stabil versjon av Windows.

  (Fiks) CLOCK WATCHDOG TIMEOUT-feil på Windows 10

Denne endringen kom i Windows-oppdatering KB4482887, utgitt 1. mars 2019. Dette aktiverer imidlertid bare den nye Retpoline-funksjonen «på visse enheter». Som Microsofts Retpoline blogginnlegg forklarer:

I løpet av de kommende månedene vil vi aktivere Retpoline som en del av gradvis utrulling via skykonfigurasjon. På grunn av kompleksiteten i implementeringen og endringene som er involvert, aktiverer vi kun ytelsesfordeler for Retpoline for Windows 10, versjon 1809 og senere utgivelser.

Med andre ord vil Microsoft sakte aktivere Retpoline på små mengder PC-er om gangen, og sikre at den fungerer som den skal – det er den «fasede utrullingen». Og det vil bare være aktivert på PC-en din hvis du har oppgradert til Windows 10s oktober 2018-oppdatering.

  Hvordan fikse Oracle virtualbox-problemer i Windows 11

Alle PC-er vil få denne forbedringen når de oppgraderer til april 2019-oppdateringen i henhold til Microsofts Mehmet Iyigun.

I dag starter vi vår fasede utrulling av Retpoline-ytelsesoptimalisering for Spectre variant 2-reduksjoner til Windows 10 1809. Som vi har delt tidligere, vil Windows 10 19H1 leveres med Retpoline aktivert som standard.https://t.co/qCloXzDzWk#retpoline #spekter #vinduer

— Mehmet Iyigun (@mamyun) 1. mars 2019

Denne funksjonen er fortsatt deaktivert som standard, og du har sannsynligvis ikke den aktivert selv om du bruker oktober 2018-oppdateringen. Men hvis disse Spectre-patchene bremset PC-en din, bør den raskere opp igjen snart.

  Slik kobler du til flere skjermer på Windows 11