One-Stop-Shop for e-postsøker og verifikator

Ser du etter et alt-i-ett-verktøy for e-postmarkedsføring som lar deg søke etter profesjonelle etter e-postadresser, finne potensielle kunder og kjøre bulk-e-postmarkedsføringskampanjer? Du bør prøve Hunter.io nå!

Å finne den rette kontakten er avgjørende i mange aspekter av digital virksomhet, fra å selge SaaS-produktet ditt til en organisasjon eller ansette det riktige talentet til dataforskerteamet ditt. Siden de fleste virksomheter ikke avslører direkte e-poster for å kontakte en interessent eller leder, må du gå gjennom mange upålitelige kanaler for å få tak i slike data.

Så igjen, du fant det rette talentet for organisasjonen din fra LinkedIn, men kunne ikke kontakte personen uansett. I slike situasjoner trenger du et domenesøk og e-postsøkeverktøy. Det beste du kan få i dag er Hunter.io.

Hva er Hunter.io?

Hunter er et multifunksjonelt e-postmarkedsføringsverktøy, tatt i betraktning dets generelle nettbaserte mennesker, forretnings- og kontaktforskningsevner. Selv om teamet bak utviklingen foretrekker å kalle det en e-postjeger siden kjernefunksjonene er Domain Search, Email Finder og Email Verifier.

Den lar deg finne hvem som helst på internett med en offentlig profil et sted på verdensveven med avslørte profesjonelle eller personlige e-poster. Du kan også slå opp personer i organisasjoner ved å søke på navnene deres i verktøyet, og det krysssjekker med millioner av nettsteder som kan ha omtale av personen sammen med firmaets domenenavn.

Det handler bare om å jakte på folk fra bedrifter av interesse. Hunter tilbyr også verktøy for generering av potensielle salg, administrasjon av potensielle salg og kjøring av kalde e-postkampanjer.

Hvordan fungerer Hunter.io?

I løpet av de siste årene har Hunter gjort det enkelt for selgere, markedsførere og rekrutterere å kontakte sentrale forretningsfolk i en organisasjon for å presentere programvaretjenester eller forhandle om ansettelse av talenter.

Arbeidsprosessen for e-postsøker og verifikatoren

Hunter er akkurat som en nettsøkemotor, med fokus på profesjonelle og forretningsmessige kontaktdata som e-postadresser. Når du skriver inn et søk i domenesøk, e-postfinner og e-postbekreftelsesverktøyet til Hunter, gjennomsøker det mer enn 700 000 nettsteder på et minutt.

Når det er gjort, skisserer det resultatene. Og ikke bare resultatene til folk og deres e-poster, men også kilden til slike resultater. Hunter tar kun for seg offentlige data tilgjengelig på offentlige nettsteder. Det kan gjennomsøke forretningsnettsteder, men bare de offentlige sidene til disse selskapene.

Hunter er ingenting annet enn automatisering av e-postsøk. Hvis du for eksempel vet at John Doe er anskaffelsesansvarlig for John Doe Inc., kan du gjette at jobbe-e-posten hans må være [email protected]

  8 IDS- og IPS-verktøy for bedre nettverksinnsikt og sikkerhet

Hvis du begynner å finne viktige forretningskontakter ved å gjette det ovenfor, vil det ta dager bare å finne de riktige kontaktopplysningene til ett selskap der du må forholde deg til mange virksomheter for å øke lønnsomheten. Hunter hjelper deg ved å automatisere hele prosessen.

Hunter er helt lovlig siden dataene du får på den kun kommer fra offentlige kilder. Der det ville tatt hundrevis av arbeidstimer for salgs- og rekrutteringsteamet ditt å finne de samme dataene, gjør Hunter det raskt og enkelt gjennom automatisering.

Hunter-appen for e-postjakt har også ulike sertifiseringer for personvern og sikkerhet knyttet til CAN-SPAM, CCPA og GDPR.

Hvordan hjelper Hunter bedriften din?

Nedenfor finner du ulike måter du kan bruke Hunter på i enhver virksomhet som er avhengig av e-postmarkedsføring:

Finne kundeemner

 • Opprett en database med potensielle kunder fra ulike virksomheter ved å utføre et generelt domenesøk.
 • Du kan lagre kundeemnedataene med kolonneoverskrifter som navn, stillingstittel, bedriftsposisjon, sosiale medier-håndtak, etc.
 • Tenk deg at du kjenner navnet på forretningsføreren med kjøpekraft i en organisasjon. Du har imidlertid ikke riktig e-postadresse. Du kan slå opp personens jobb-e-post ved å bruke e-postsøkerverktøyet på Hunter.
 • Hvis PR- og markedsføringsteamet ditt sliter med å nå ut til fremtredende forfattere for gratis dekning av SaaS-verktøyene, -produktene eller -tjenestene dine, kan Hunter hjelpe deg. Markedsføringsteamet ditt kan finne fremtredende nettforfattere og deres e-poster ved å bruke verktøyet for e-postfinner og domenesøk på Hunter.io.

Epost markedsføring

 • Genererer ikke den kalde e-post- eller e-postmarkedsføringskampanjen den nødvendige mengden potensielle kunder eller kunder på grunn av ubekreftede og ikke-leverbare e-postadresser? Deretter kan du bytte til Hunter.io, bekrefte e-poster i bulk for å bekrefte om de er e-poster som kan leveres eller ikke, og kjøre den kalde e-postkampanjen på nytt med gyldige e-postadresser.
 • Du kan bruke Leads-funksjonaliteten til å lagre søkte fagfolk og e-poster i domeneadresser for fremtidige e-postmarkedsføringskampanjer.
 • Hunter gir også en konfidenspoengsum for hver e-post du oppdager gjennom Domain Search, Email Finder og Author Finder. Jo høyere konfidenspoeng, desto bedre er e-postleveransen for den aktuelle e-postadressen.
 • Hvis du har en regnearkfil med e-postadressene til potensielle kunder, kan du bekrefte gyldigheten av e-postene ved å bruke funksjonen Bulk Email Verifier på Hunter.io.

Forbedre markedsføringsytelsen

 • Ved å bruke modulen for kald e-post sammen med malene for markedsførings-e-post, kan du sette hele programmet for kald e-post i autopilotmodus. Verktøyet vil automatisk sende bulk-e-poster til en spesifikk lederkontaktliste fra en integrert CRM eller Hunter-databasen på kontoen din.
 • Integrer Hunter med Gmail eller Outlook og bli kvitt komplekse e-postmarkedsføringsapper. Du kan sende kalde e-poster ved å bruke Gmail- og Google Workspace-e-postdomener.
 • Du kan bruke Firefox-tilleggene og Chrome-utvidelsene til Hunter for å utforske forretnings- og jobbe-postene til nøkkelpersoner mens du surfer på nettsidene til bedrifter av interesse.
 • Det er også en MailTracker-utvidelse for Google Chrome som du kan bruke til å spore åpningsratene for kalde e-poster du sender under en kampanje.
  Hva er Xfinity xFi Complete?

Nå som du kjenner det grunnleggende om Hunter.io, er det på tide å lære funksjonaliteten, modulene, verktøyene og funksjonene som du kan bruke for å øke virksomhetens oppsøking, salg, promotering eller ansettelse.

Egenskaper til Hunter

Hunter har alle verktøyene og funksjonene du trenger for å kjøre en vellykket kald e-postkampanje. I motsetning til andre, trenger du ikke kjøpe nye tillegg eller funksjoner når du abonnerer på Hunter. Det er et alt-i-ett verktøy for e-postmarkedsføring som sparer deg for tid og penger når du leter etter potensielle kunder på nettet eller sender e-poster til potensielle kunder. Finn noen av hovedfunksjonene nedenfor:

#1. Hunter.io domenesøkeverktøy

Domenesøk-verktøyet hjelper deg med å finne alle e-postadressene ved å bruke et utvalgt firmadomene som Google.com, Microsoft.com, Apple.com osv. Verktøyet henter kun data fra offentlige oppføringer på nettet. Den har filtre som Generelt, Personlig, Avdelinger, Telefonnummer, Stilling og Fullt navn.

Det koster én Hunter-søkekreditt for hvert 10. resultat. Når du bruker et nytt søkefilter, bruker du en annen søkekreditt. Hunter vil telle et søk én gang i hele faktureringsmåneden med samme e-postadresse eller navn som søket.

#2. Hunter.io E-postsøker

Vil du finne bedriftslederes riktige jobbe-post fra navn og firmanavn? Du må snurre Email Finder-verktøyet på Hunter. Når du spør etter et gjettet navn og firmadomene, krysssjekker verktøyet den medfølgende detaljen med sin egen database samt tusenvis av offentlige nettsteder.

Hvis det er noen resultater, viser Hunter de som bruker en konfidenspoengsum. Du vil også se kildene til dataene slik at du kjenner ditt juridiske ansvar angående dataene du bruker.

#3. Hunter.io E-postbekreftelse

E-postbekreftelsesmodulen lar hvem som helst bekrefte e-posten til hvem som helst ved å bruke hvilken som helst e-postadresse. Verktøyet vil bare hente gyldige resultater hvis det er offentlige nettstedoppføringer som inneholder detaljer om de leverte e-postene. Søkeresultatet gir ut følgende parametere:

 • E-postformat
 • Type
 • Serverstatus
 • E-poststatus

Du kan bruke den til å bekrefte påstanden til en jobbkandidat eller andre forretningskontakter som har med bedriften din å gjøre for transaksjoner som salg, markedsføring, tilknytning osv.

#4. Masseoppgaver

Hvis du vil bruke e-postbekreftelsen, e-postfinneren og domenesøk mot en masseliste fra et regneark eller CSV-fil, kan du bruke verktøyet Bulk Tasks. Inne i verktøyet trenger du bare å velge bulkoppgaven du vil utføre og deretter legge til følgende detaljer:

 • Liste navn
 • Domenenavn eller firmanavn
 • Skriv inn domener eller firmanavn manuelt
 • Last opp CSV, TXT osv.
 • Valg for bekreftelse av e-postadresse
 • Ulike filtre

#5. Hunter.io Leads Management Utility

Leads lar deg lage en rik database med gyldige, leveringsbare og krysssjekkede e-poster som enkelt konverteres til salg. Du kan legge til et nytt kundeemne manuelt eller automatisere verktøyene for domenesøk, e-postfinner og e-postbekreftelse for å bidra til kundeemnedatabasen.

  Slik skriver du inn Shrug Emoji ¯_(ツ)_/¯ på én gang

Hvis du allerede har en CRM for leaddatabasen, kan du synkronisere den med Hunter.io-nettappen. I skrivende stund lar Hunter deg integrere følgende CRM-er:

Hvis CRM ikke er på listen, kan du lage tilpasset automatisering ved å bruke Zapier-integrasjoner av Hunter.io.

#6. Hunter.io Markedsførings-e-postkampanjer

Ved å synkronisere Gmail, Google Workspace og Outlook-e-post med Hunter.io, kan du sende kalde e-poster gratis til potensielle kunder som er lagret i Hunter Leads-databasen. Du trenger heller ikke lage e-postkampanjen fra bunnen av. Du kan gå til Cold email templates-portalen til Hunter.

Bla gjennom en lang liste over maler og legg til noen i Kampanjer-fanen i Hunter-appen ved å klikke på knappen Lagre i malene mine. Nå kan du få tilgang til disse malene i Hunter-appen når du er klar til å sende kalde e-poster.

#7. Hunter.io-utvidelser

Hunter.io lar deg også installere kraftige nettleserutvidelsesapper gratis og aktivere de som bruker samme e-post som Hunter-abonnementet ditt er knyttet til. Du kan for eksempel bruke følgende tillegg:

1. Chrome-utvidelse: Avslører jobbe-e-poster fra selskapets tjenestemenn, deres navn og stilling når du surfer på et forretningsnettsted som Microsoft.com, Apple.com, Target.com, etc.

2. Google Sheets-tillegg: Hvis din potensielle eller profesjonelle e-postadressedatabase er på et Google Sheet, kan du bruke domenesøk, e-postfinner og e-postbekreftelse direkte fra regnearkverktøyet. Dermed blir du ikke distrahert fra jobben og kan fokusere mer på Google Sheets-databasen din.

3. MailTracker Chrome Extension: Dette er et e-postmarkedsføringsverktøy for å spore de åpne e-postprisene for kalde e-poster. Verktøyet kan også spore åpningshastigheter for vedlegg for PDF, PNG, JPG, ZIP, etc.

Jegeralternativer

Her er noen alternativer til Hunter.io som du også kan sjekke ut:

#1. GetProspect

GetProspect tilbyr nøyaktige business-to-business (B2B) e-post og firmadomenekontakter som er egnet for forretningsutvikling, kampanjer, salg og markedsføringsteam.

Du kan filtrere ut riktig prospekt, potensielle salg eller kunde ved å velge filtre som bransje, jobbsted, bedriftsstørrelse, stilling osv. Du kan også opprette salgssyklusarbeidsflyter på GetProspect.

#2. Snov.io

Snov.io er mer enn bare en e-postsøker eller verifikator. Den tilbyr også en uanstrengt CRM og salgsverktøykasse. Verktøyet passer deg hvis du er en individuell bedrift eller et byrå som leter etter robuste og automatiserte løsninger for inngåelse av avtaler, salgsadministrasjon og generering av potensielle kunder.

#3. Sømløs AI

Seamless AI er en populær B2B-søkemotor for salgsledere som henter sanntidsdata om bedrifter og profesjonelle. Du kan hente nyttige kontaktdetaljer som direkte telefonnumre, fasttelefonnumre, forretnings-e-poster, personlige e-poster og så videre ved å bruke Seamless AI.

Det skaper en dynamisk og intuitiv profil av viktige forretningspersoner med navn, lokasjoner, selskaper, e-poster, telefonnumre, sosiale medier-håndtak, etc.

Siste ord

Så nå vet du hva Hunter.io er og hvordan det kan hjelpe bedriftens e-postoppsøkende programmer. Verktøyet har en gratis prøveperiode med begrenset søke- og finnerkreditt.

Du kan registrere deg og gi det et spinn ved å klikke på denne Hunter Sign Up-lenken. Hvis du elsker funksjonene og ser at de passer for virksomheten din, kan du se siden Planer og priser for å oppgradere.

Deretter kan du sjekke ut e-postbekreftelsesverktøy for å rydde opp i e-postlisten din.