De 9 beste partyspillappene for å engasjere gjestene dine [2023]

Fester er en fin måte å feire spesielle anledninger på eller bare nyte hverandres selskap.

Men noen ganger kan selv de mest godt planlagte hendelsene slå en pause. Det er her partyspill-apper kommer inn. De kan injisere nytt liv i en kjedelig fest, engasjere alle og ha det gøy.

Uansett anledning, kan inkorporering av selskapsspill forandre stemningen til arrangementet. Disse spillene kan bidra til å bryte isen, oppmuntre til sosialt samvær og skape uforglemmelige minner lenge etter at festen er over.

Den beste delen? Å investere i kostbare brett- eller kortspill er ikke nødvendig med apper for selskapsspill. Den har alt du trenger og er lett tilgjengelig på smarttelefonen eller nettbrettet.

Disse appene er perfekte for enhver anledning, fra klassiske spill med en moderne vri til helt nye konsepter du aldri har sett. Så fyr opp smarttelefonen eller nettbrettet, og la oss starte festen!

Men før det, la oss forstå mer om partyspill-apper.

Hva er Party Game Apps?

Partyspill-apper er nedlastbare mobilapplikasjoner som tilbyr ulike spill for gruppespill på sosiale sammenkomster.

Du kan få tilgang til dem på smarttelefoner, nettbrett eller andre kompatible enheter. Appen tilbyr vanligvis flerspillerspill som trivia, tegnespill, ordspill og charades.

Fordeler med Party Game Apps

Her er noen av fordelene med selskapsspill-apper:

  • Oppmuntrer til interaksjon: Partyspill-apper legger til rette for sosial interaksjon og hjelper til med å bryte isen, spesielt for de som møtes for første gang. De fremmer sunn konkurranse, oppmuntrer til teamarbeid og skaper et inkluderende miljø der alle gjester kan delta.
  • Lett nedlastbar: Partyspill-apper kan raskt lastes ned til smarttelefoner og nettbrett, noe som gjør dem tilgjengelige for alle med en kompatibel enhet. Dette lar gjestene enkelt få tilgang til og spille spill uten å kreve ekstra utstyr eller oppsett.
  • Tilpassbare funksjoner: Partyspill-apper har ofte funksjoner som forbedrer spillopplevelsen, for eksempel virtuell poengføring og sosial deling. Funksjoner som disse gjør spill mer morsomme og konkurransedyktige og oppmuntrer spillere til å samhandle med hverandre.
  • Kan spilles av alle aldre: Med selskapsspill-apper passer spillalternativene ulike interesser og aldre. Dette sikrer at alle gjester kan finne noe morsomt å spille, uavhengig av alder.

Hvordan velge de beste festappene?

  • Spillvariasjon: Velg en app med et bredt utvalg av spill, inkludert populære og mindre kjente alternativer, for å imøtekomme alle gjesters interesser.
  • Brukervennlig: En brukervennlig app vil sikre at gjestene raskt kan få tilgang til spillene uten problemer.
  • Multiplayer Mulighet: Velg en app med flerspillerfunksjoner slik at flere gjester kan spille samtidig, og oppmuntrer til sosial interaksjon.
  • Tilpassbare funksjoner: Se etter apper med tilpassbare innstillinger, temaer og virtuell poengføring for å skreddersy spillet til anledningen og engasjere alle.
  • Kompatibilitet: Sørg for at appen er kompatibel med alle enhetene dine gjester sannsynligvis vil ta med, for eksempel smarttelefoner og nettbrett, slik at alle kan delta.
  Multitenancy i Cloud Computing forklart på 5 minutter eller mindre

La oss utforske noen av de beste partyspillappene for hjemmefester.

Psyk!

Å spille et herlig og spennende spill høres spennende ut, ikke sant? Se ikke lenger enn til «PSYCH!» – den siste kreasjonen fra teamet. Det gir deg dette morsomme gjettespillet som kombinerer trivia med spørsmål i Cards Against Humanity-stil.

Velg mellom ulike kategorier, inkludert den underholdende «The Truth Comes Out», der du og vennene dine er spillets stjerner. Svar på absurde spørsmål om hverandre, for eksempel hva de nylig har googlet eller deres hemmelige talent. Eller prøv en av spillets trivia-kategorier som «Word Up» eller «Movie Bluff».

Enten hjemme med familien eller på biltur med venner, «PSYCH!» er det perfekte selskapsspillet for å underholde deg. Så grip telefonene dine og gjør deg klar for en vill og sprø spillopplevelse!

Plattformer: iOS og Android

Wolvesville

Gå inn i den gåtefulle landsbyen Wolvesville og fordyp deg i et spennende flerspillerspill! Med unike evner til fingerspissene, identifiser fiender og overtal allierte til å slå seg sammen. Når spillet utfolder seg, eliminer motstandere mens du beskytter laget ditt ved å bruke dine spesielle krefter.

Wolvesville pakker en punch med en rekke funksjoner. Tilpassbare avatarer og muligheten til å spille med venner over hele verden er bare begynnelsen. Opplev spenningen ved konkurranse i rangerte spill og lås opp eksklusive gjenstander for å forbedre spillingen din. Det inderlige Discord-fellesskapet arrangerer stimulerende arrangementer og tilbyr ytterligere belønninger for å holde deg engasjert.

Totalt sett er Wolvesville et spennende spill med løgn og bedrag som vil holde spillerne på kanten av setet!

Plattformer: iOS og Android

Eksploderende kattunger

Klar for en strategisk utfordring? Se ikke lenger enn Exploding Kittens – et av de mest suksessrike Kickstarter-spillene. Bytt på å trekke kort og be om at du ikke får en kattunge som eksploderer – med mindre du har et Defuse-kort på hånden.

Mobilversjonen kan skilte med Party Pack, Betrayal, Streaking Kittens og det nyeste tillegget, Barking Kittens-utvidelsen.

  Remo MORE er et strålende verktøy for desktop- og mobiloptimalisering for noobs

Velg å spille med venner, fremmede, AI eller personlig, og kjøp valgfrie spillfunksjoner med ekte penger på appen. Elan Lee, Matthew Inman og Shane Small er spillskaperne, og The Oatmeals originale kunstverk bidrar til moroa. Spillere fra 13 år og oppover kan laste ned og spille dette perfekte spillet!

Plattformer: iOS og Android

UNO

UNO!™, det klassiske kortspillet elsket av millioner, er nå tilgjengelig på din mobile enhet! Opplev enda mer spenning med nye regler, spillemoduser, globale turneringer og belønninger. Spill klassiske eller tilpassede spillmoduser med venner, familie eller online-spillere over hele verden.

Gjør deg klar til å klatre på topplistene og vinne episke premier i spennende turneringer. Utforsk nye utfordringer med hvert nivå, slå deg sammen med venner i 2v2-modus, eller slipp deg løs i et spill uten sperringer.

Hold kontakten med andre spillere gjennom UNO!™-klubber, hvor du kan chatte, sende gaver og skape varige forbindelser. Med UNO!™ på mobilenheten din kan du nyte moroa når som helst og hvor som helst!

Plattformer: iOS og Android

Trippel agent

Triple Agent, et mobilt partyspill, er designet for minimum fem spillere, og spillere blir tildelt en hemmelig rolle som Service- eller VIRUS-dobbeltagenter. I spillet er det ryggstikking, bedrag og fradrag. Når du får en enhet, send den rundt for å se hva de andre spillerne gjør.

Du kan endre laget ditt eller gi en helt ny vinnerbetingelse. Triple Agent krever ingen oppsett og tilbyr korte runder, noe som sikrer en annen opplevelse hver gang. Utvidelsen lar deg spille med opptil 9 personer og låse opp en spesiell modus med skjulte roller.

Plattformer: iOS og Android

Onde epler

Evil Apples er et utrolig morsomt kort- og selskapsspill, og er kun for voksne. Med over 6000 svarkort og 1000 spørsmålskort lover spillet endeløse latter og uforutsigbar spilling. Enten du utfordrer vennene dine eller hopper inn i en tilfeldig kamp på nettet, gjør chat-funksjonen i spillet det enkelt å koble til og ha det gøy.

Og hvis du noen gang finner et kort som er for tamt eller smakløst for din smak, kast det ut og tilpass jokertegnene dine for å holde spillet friskt og spennende.

Med utvidelsespakker tilgjengelig for enda mer opprørende spilling, er Evil Apples det perfekte spillet for alle som elsker å flytte grensene for humor. Og med det samme teamet bak Evil Minds og Dirty Birdy ved roret, vet du at du er ute på en vill tur.

Plattformer: iOS og Android

Smule

Smule lar deg synge, spille inn og dele favorittlåtene dine. Med over 10 millioner sanger, inkludert hindi, Punjabi, Bollywood og a cappella, har denne appen noe for enhver smak.

  Evaluer nettstedets effektivitet ved å bruke disse 7 gradereverktøyene

Enten du vil synge solo eller sammen med venner, kan du bli med i et samarbeidende sangfellesskap eller slå det fast sammen med opptak av populære kjendiser.

Men det er ikke alt – Smule inkluderer også funksjoner som vokal FX, tonehøydeguider, opplæringsprogrammer og videofiltre for å hjelpe deg å høres best ut. Ta opp lydforestillinger, lag personlige talemeldinger og delta i utfordringer og konkurranser for å vinne premier.

Og når du er ferdig, del opptakene dine med venner på sosiale medieplattformer. Perfekt for sangere på alle ferdighetsnivåer, denne appen er et støttende fellesskap for musikkelskere overalt.

Plattformer: iOS og Android

SpaceTeam

SpaceTeam, en spennende app for samarbeidsselskaper, utfordrer 2 til 8 spillere til å jobbe sammen for å forhindre en katastrofal hendelse. Spillet har et tilfeldig generert kontrollpanel med knapper og brytere som hver spiller må manipulere for å fullføre tidssensitive instruksjoner.

Etter hvert som spillet skrider frem, må spillerne kommunisere og koordinere handlingene sine for å forhindre at skipet faller fra hverandre og unngå forestående katastrofe.

SpaceTeam er fylt med kaos, forvirring og risikoen for å mislykkes når spillere kjemper mot klokken. Med sære elementer som avfasede nano-summere, ekstra teknofober og firetaktsplukkere, skaper appen en oppslukende og spennende opplevelse for alle spillere.

Plattformer: iOS og Android

Picolo

Picolo er en drikkespill-app som guider spillere gjennom morsomme og noen ganger opprørende utfordringer. Skriv inn hver spillers navn, svar på spørsmål og følg instruksjonene for en natt med latter og gode stunder.

Det er et spill som er lett å spille perfekt for alle sosiale omgivelser, noe som gjør det til et flott tillegg til en kveld med venner.

Picolo har en samling av hundrevis av morsomme og utfordrende instruksjoner som spillere må følge for å komme videre i spillet. Disse spørsmålene spenner fra dumme og underholdende til risikable og vågale, noe som gir en uforglemmelig opplevelse. Spillere kan spille spillet individuelt eller som en gruppe, og de kan tilpasse det.

Plattformer: iOS og Android

Siste ord

For å oppsummere, kan ulike partyspill-apper legge til et distinkt element til den sosiale sammenkomsten din. Disse appene tilbyr en morsom og oppslukende måte å forene mennesker og skape bemerkelsesverdige øyeblikk.

Enten du vil utfordre intellektet ditt eller ha en flott tid, finnes det en partyspill-app for enhver smak. Derfor, neste gang du organiserer en fest, tenk på å inkludere en av disse partyspillappene i fornøyelsesreiseplanen din for å skape en minneverdig opplevelse.

Deretter kan du sjekke ut drikkespill-apper (Android og iPhone) for din neste hjemmefest.