OpenAI lanserer ChatGPT til Android-plattformer

Hei alle sammen! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

OneTrust samlet inn 150 millioner dollar for sin sikkerhetsplattform

OneTrust er den skybaserte løsningen som hjelper organisasjoner med å få synlighet og kontroll over AI-teknologi og oppnå tillitstransformasjon på tvers av ulike områder, inkludert personvern og datastyring, GRC (Governance, Risk, and Compliance), etikk og ESG (Environmental, Social og Governance).

I henhold til rapporten samlet selskapet inn 150 millioner dollar ledet av den nye investoren Generation Investment Management, og med dette tillegget er verdsettelsen av selskapet 4,5 milliarder dollar.

  5 måter å generere en MD5-filsjekksum (Windows og Android)

Selskapet planlegger å bruke den nye finansieringen for å møte økende kundebehov. OneTrust har mer enn 14 000 kunder globalt, hvorav noen er Fortune 75-selskaper.

Bunq, den nederlandske neobanken, har samlet inn 111 millioner dollar

Bunq er en nederlandsk oppstart som tilbyr finansielle tjenester, som omfatter banktjenester, sparing, betalinger og korttjenester, primært rettet mot enkeltpersoner som trenger slike tjenester i flere europeiske land.

Organisasjonen har nylig sikret seg 111 millioner dollar i egenkapitalfinansiering, noe som resulterer i en verdivurdering på 1,8 milliarder dollar. Selskapet henvender seg for tiden til en kundebase på over 9 millioner individer.

  Hvordan overføre kontakter fra Android til iPhone 🤖»🍎

Bunqs forretningsmodell dreier seg om et rammeverk for abonnementsgebyrer, som tilbyr ulike nivåer av kontoer, i motsetning til å kreve ublu gebyrer for internasjonale overføringer og transaksjoner.

Delabs Games samler inn $4,7 millioner for å bygge på polygon

Delabs spill, en blockchain-spillutvikler og kryptospillarmen til det sørkoreanske selskapet 4:33 Creative Lab, har vellykket fullført en seed-investeringsrunde og samlet inn 4,7 millioner dollar. Investeringen ble ledet av Hashed Ventures og deltagelse av andre investorer.

Finansieringen kommer kort tid etter testbegivenheten kun for invitasjoner for deres PC-spill, Rumble Racing Star, som har blitt beskrevet som Mario Kart for NFT-degens.

  Løs problemet med Google for Android-programmer uten nett

Morselskapet, Creative Lab, har over 13 års erfaring i spillindustrien og har oppnådd over 250 millioner globale nedlastinger til dags dato. Delabs Games er fokusert på å bygge spill på Polygon, som er et Ethereum-skaleringsnettverk.

OpenAI bringer ChatGPT for Android

AI-bølgen stopper ikke, og dens popularitet øker daglig. OpenAIutvikleren av ChatGPT, har gitt ut ChatGPT for Android-telefoner, mens iOS-versjonen er tilgjengelig mye før.

OpenAI fremhevet at Android-applikasjonen ville ha avanserte sikkerhetstiltak sammenlignet med nettvarianten, med funksjoner som synkronisering av samtalehistorikk på tvers av flere enheter. Den nåværende iOS-applikasjonen er utstyrt med lignende funksjoner.

Googles Bard chatbot og andre teknologiselskaper går inn i AI-feltet. Startups som Anthropic, som tilbyr Claude 2-assistenten, vokser også, og assistenten deres tillater kommandoer utenfor OpenAIs grenser.

Hvis du vil bruke den, kan du gå til registreringssiden via Google Play Butikk.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.