Pålitelig plattform for små til store bedrifter

G-Core Labs tilbyr en utmerket vertstjeneste for bedrifter i alle størrelser for å drive sine applikasjoner og nettsteder.

Denne plattformen er ikke bare rimelig, men også utmerket når det gjelder ytelse, funksjonalitet, sikkerhet og funksjoner.

Med et stort antall verter tilgjengelig i markedet, er det vanskelig å finne en vertstjeneste til lavere pris, men utmerket kvalitet.

Du vil finne det vanskelig å forstå hva som vil være best for prosjektet ditt, siden hver vil komme med utmerkede funksjoner og muligheter.

For å gjøre oppgaven enklere for deg, skal jeg gjennomgå G-Core Labs for å hjelpe deg med å avgjøre om det vil være et godt valg for prosjektet ditt.

G-Core Labs Hosting: Hva er det?

G-Core Labs Hosting er en utmerket vertstjeneste med global dekning, forbedret sikkerhet og upåklagelige funksjoner for bedrifter og forhandlere.

De tilbyr dedikerte og virtuelle servere i 35+ byer, IPMA-tilgang, servere som støtter dedikert VLAN, BGP-støtte og mer. Vertstjenesten integreres også med G-Core Labs DNS-hosting.

(Hvis du vil vite mer om denne skytjenesten, les vår G-Core Labs Cloud Review.)

G-Core Labs har hovedkontor i Luxembourg. Det er ledende i å tilby internasjonale edge- og skytjenester med førsteklasses webytelse, funksjonalitet og innholdslevering. Interessant nok har Guinness Book of Records inkludert G-Core Labs på grunn av sin robuste infrastruktur.

Kunder fra alle bransjer og virksomheter kan dra nytte av G-Core Labs siden det tilbyr passende tjenester for å oppfylle varierte behov.

G-Core Labs: Funksjoner

Her er noen av funksjonene til G-Core Labs:

 • Superrask CDN: G-Core Labs gir deg en superrask CDN som kan akselerere sidelastingshastigheten til nettstedene og applikasjonene dine som er vert på denne plattformen. Det hjelper med å distribuere innholdet ditt raskere over hele verden, uavhengig av hvor du befinner deg. På denne måten kan du ha overtaket over konkurrentene dine.
 • Neste generasjons beskyttelse: G-Core Labs legger vekt på sikkerheten til alle distribusjonene dine som applikasjoner eller nettsteder fra nettangrep, som DDoS-angrep og roboter.
 • Operativsystemer: Enten du bruker Linux eller Windows operativsystem, er G-Core Labs egnet for din brukssituasjon.
 • Kontrollpanel: Du vil få et uanstrengt kontrollpanel – ISPManager6 for å håndtere serveren din med letthet. Du kan også konfigurere innstillingene dine ganske enkelt for å gjøre serveren mer egnet å bruke.
 • Datasenterplassering: G-Core Labs har servere lokalisert i forskjellige regioner og byer over hele verden for å betjene det globale publikum. Det inkluderer Afrika, Australia, Asia, Canada, Europa, USA og Latin-Amerika.

Byene der serverne er plassert inkluderer Amsterdam, Almaty, Atlanta, Ashburn, Budapest, Bucuresti, Chicago, Frankfurt, Johannesburg, Hong Kong, Istanbul, Kiev, Kishinev, London, Luxemburg, Los Angeles, Madrid, Miami, Melbourne, Mumbai, Milan, New York, Paris, Seoul, Santiago de Queretaro, Santa Clara, Singapore, Sydney, Sofia, São Paulo, Tokyo, Tel Aviv og Warszawa.

G-Core Labs: Brukstilfeller

Enten du er på utkikk etter en vertstjeneste for å støtte nettstedet ditt eller applikasjonen eller for å drive online videospill, kan du vurdere G-Core Labs. Den passer for ulike enkeltpersoner og bedrifter for deres behov.

Noen av brukstilfellene for G-Core labs Hosting er som følger:

 • Hosting for bedrifter for deres nettsteder og applikasjoner
 • Hosting av nettbutikker for å hjelpe e-handelsbedrifter
 • Spillvert for personer som elsker å spille online videospill
 • Hosting for folk som leter etter DDoS-beskyttelse for å beskytte appene og nettstedene deres mot nettangrep
 • Hosting for landingssider for bedrifter som ønsker å opprette og distribuere en effektiv og raskere sideinnlastingshastighet for landingssidene deres
 • Hosting for større prosjekter for bedrifter som arbeider med massive prosjekter og ser etter en webvert som kan tilfredsstille deres økende behov.
  Hvordan avinstallere BetterDiscord på PC

Nå som vi har en ide om G-Core Labs, la oss raskt begynne å vurdere vertsplattformen for å avgjøre om den vil være et godt valg for appene og nettstedene dine.

G-Core Labs Hosting Review: Brukervennlighet

G-Core Labs kan forbedre vertsopplevelsen din ettersom den er enkel å bruke av alle, uavhengig av deres ferdigheter. I tillegg kan fagfolk fra ulike bransjer enkelt bruke plattformen til å drive sine applikasjoner og nettsteder.

Du får et superpraktisk kontrollpanel – ISPManager6, som er rikt på funksjoner og funksjonalitet for å hjelpe deg med å administrere alt sømløst. Dens funksjoner er:

 • Webserver: Du kan sette opp og kontrollere Linux-serverne dine, inkludert PHP, Nginx og Apache. Det vil også tillate deg å overvåke bruksstatistikken til ressursene.
 • E-postservere: Administrer postboksene og e-postdomenene dine med e-postservere. Du kan også konfigurere aliaser og omdirigeringer, sette opp spamfiltrene dine og bruke SpamAssassin og DKIM.
 • CMS: Du kan installere CMS som WordPress, Drupal, Joomla, etc., for å lage nettstedet ditt og administrere det enkelt.
 • Domener: Konfigurer og administrer nettdomenene dine og tilordne dem til ethvert nettsted på en enkel måte. Du kan også installere SSL-sertifikatene dine med dette kontrollpanelet.
 • Filbehandler: ISPManager6 kommer med en filbehandler for å administrere FTP-brukere og filer, angi tillatelser på kataloger og filer og spesifisere brukerens hjemmekatalog.
 • Sikkerhetskopier: Du kan konfigurere automatiske sikkerhetskopier ved å bruke ISPtar-modulen og planlegge sikkerhetskopieringene til ulike eksterne lagringssystemer som Amazon, Dropbox og mer.
 • Sikkerhet: Installer en nettbrannmur og sett opp SSL-sertifikatet ditt for å sikre dataoverføringer.
 • Databaser: Lag databaser og lagre dem enkelt, administrer tilgangsgrenser for brukere og sett opp MySQL-versjoner for nettsteder.
 • DNS: Du kan opprette forskjellige domenesoner og redigere postene deres. Du kan også konfigurere navnetjenere og administrere dem ved å integrere med DNSManager.

Kontrollpanelets funksjonalitet kan også økes med plug-ins. Det svært intuitive grensesnittet lar deg enkelt utføre handlinger fra webhotellkontoen din, fra å lage en postboks til å konfigurere PHP ved hjelp av GUI. Den lar deg også administrere dashbordet, webskript, IP-adresser og klynger. I tillegg kan du enkelt installere OS og servere uten å investere ekstra penger.

G-Core Labs Hosting Review: Ytelse

Du vil få utrolig ytelse, hastighet og responstider for nettstedene og applikasjonene dine med G-Core Labs-hosting. Et av de mest robuste edge-nettverkene driver plattformen for å gjøre den enda sterkere. Den utnytter også de nyeste teknologiene og verktøyene for å akselerere den generelle sidelastingshastigheten. På denne måten bidrar det til å forbedre brukeropplevelsen uansett hvor de har tilgang til nettstedene eller applikasjonene dine fra.

For ikke å nevne, den globale infrastrukturen til G-Core Labs er så kraftig at selv Guinness rekordbok har inkludert den på listen. De største globale organisasjonene, som Metro Cash & Carry, TEDx, Avast, Luxembourg-regjeringen, RedFox Games, etc., bruker skyinfrastrukturen til G-Core Labs.

Plattformen bruker kanalaggregering som hjelper til med å balansere serverlasting, gjør den feilsikker og øker kanalkapasiteten. I tillegg har dedikerte servere et eget dedikert eller offentlig VLAN, som lar webservere koble til et separat virtuelt lokalt nettverk med et andre nettverkskort. Dette øker sikkerheten og sørger for ubegrenset serverdrift.

  12 læringsressurser for UX-design for utviklere og designere

Fjern begrensningen for pakkekringkasting og start dine egne DHCP-servere. Dette vil også oppfylle dine infrastrukturelle krav uten å få problemer med støyende naboer. Du kan også implementere alle back-end- eller front-end-planer, selv om det er uvanlig.

Videre tilbyr G-Core Labs ubegrensede IP-adresser til brukere. De gir opptil 15 IPv4- og IPv6-adresser for én dedikert server. For virtuelle servere tilbyr de opptil 10 IPv4- og IPv6-adresser.

G-Core Labs integreres med sine skytjenester for å øke ytelsen, sikkerheten, CDN-hastigheten og mer. Du vil få en garantert hastighet på rundt 200 Mbps uten trafikkrestriksjoner.

G-Core Labs Hosting Review: Sikkerhet

Cybersikkerhetsrisikoen er skyhøy, og dette er grunnen til at når du velger en hostingleverandør, må du sjekke om de tilbyr gode sikkerhetsfunksjoner eller ikke.

Med G-Core Labs vil du få utmerket sikkerhet fra cyberangrep som bots, DDoS-angrep og mer. De tilbyr avansert DDoS-beskyttelse på transport- og nettverksnivå for å beskytte dine servere og deres ressurser (L3, L4), sammen med applikasjonsnivå (L7).

De lagrer data i sine pålitelige Tier-III og Tier-IV datasentre av topp globale datasenteradministrasjonsselskaper som Equinix, Digital Reality, etc. I tillegg lar BGP-alternativet forhandlere og bedrifter kunngjøre IP-adresser på G-Core Labs sine dedikerte servere .

Du vil få brannmurer for å sikre nettverket, dataene og applikasjonene dine ved å filtrere ut skadelige agenter på netttrafikken fra å infiltrere nettverket og enhetene dine. De følger også sterke krypteringsstandarder for forbedret beskyttelse.

Bortsett fra sikkerhet, tar G-Core Labs seg også av samsvarsbestemmelser fra organisasjoner som GDPR. Det vil sikre at du alltid overholder kravene og møter revisjoner i tide med nøyaktighet. På denne måten kan du implementere datavernet til dine klienter og kunder og eliminere risikoen for straff fra tilsynsorganer.

G-Core Labs Hosting Review: Støtte

Tekniske problemer kan dukke opp når som helst, eller du kan ha problemer med å forstå noe med serverens vertsplan. På dette tidspunktet vil du trenge øyeblikkelig hjelp for å løse problemene dine eller lette problemene dine, spesielt hvis du ikke har mye kunnskap om de tekniske egenskapene til vertsserveren.

Noen problemer kan også være risikable, og du trenger rask støtte før en sårbarhet kan forvandles til et brudd.

G-Core tilbyr fantastisk 24/7 kundestøtte for å løse problemene dine raskt. Deres støtterepresentanter er kunnskapsrike, profesjonelle, men likevel vennlige til å hjelpe deg når du trenger det. Enten det er en teknisk eller ikke-teknisk vanskelighet, vil de hjelpe deg på kort tid.

Du kan nå ut til dem via en telefonsamtale, e-post eller koble dem til via en støttebillett. De kan veilede deg i integrasjon, sanntidsovervåking og vedlikehold av infrastruktur. Du kan også ta hjelp av kunnskapsbasen deres for å finne svar på vanlige spørsmål. Det vil også komme godt med når du vil sette opp og administrere skytjenester.

G-Core Labs Hosting Review: Priser

Hvis du ser etter en kvalitetsvertstjeneste for applikasjonene og nettstedene dine til en overkommelig pris, er G-Core Labs et flott alternativ. De opprettholder åpenhet i prispolitikken, slik at du vet nøyaktig hva du betaler for. I tillegg kan du tilpasse prisene i henhold til serverressursbehov og konfigurasjoner.

For å beregne prisen kan du velge din nærmeste datasenterplassering fra rullegardinlisten, vCPU-type, RAM-type, disklagringskapasitet og -type, og OS-type.

For virtuelle servere er prisene som følger hvis du er fra Chicago:

 • $3,70 per måned for 1vCPU, 20 GB lagring, 512 MB RAM og Linux OS med ubegrenset trafikk og 200Mbit/s nettverkstilkoblingshastighet
 • $5,70 per måned for 1vCPU, 30 GB lagring, 1 GB RAM og Linux OS med ubegrenset trafikk og 200 Mbit/s nettverkstilkoblingshastighet
 • $10,30 per måned for 2 vCPU, 50 GB lagring, 2 GB RAM, Linux OS med ubegrenset trafikk og 200 Mbit/s nettverkstilkoblingshastighet
 • $17,20 per måned for 2 vCPU, 100 GB lagring, 4 GB RAM, Linux OS med ubegrenset trafikk og 200 Mbit/s nettverkstilkoblingshastighet
  Hva er din USAA Online ID?

Dette strekker seg til $99/måned for 8 vCPU, 32 GB RAM, 600 GB lagring og Windows OS med ubegrenset trafikk og 200 Mbit/s nettverkstilkoblingshastighet.

For dedikert serverhosting i Chicago vil det koste:

 • $185 for 1 måned. Den vil inkludere en E-2136 CPU, 64 GB RAM, to 480 GB disker, 1 Gbps båndbredde og 30 TB nettrafikk.
 • $254 for 1 måned. Den vil inkludere E-2288G CPU, 64 GB RAM, to 480 GB disker, 1 Gbps båndbredde og 30 TB trafikk.
 • $345 for 1 måned, inkludert 2 Silver 4114 CPUer, 64 GB RAM, to 2000 GB disker, 1 Gbps båndbredde og 30 TB trafikk.
 • $460 for 1 måned, inkludert 2 Silver 4214R CPUer, 128 GB RAM, to 960 GB disker, 1 Gbps båndbredde og 30 TB trafikk.

Hvordan kan G-Core Labs Hosting hjelpe bedrifter i alle størrelser?

Når du går ut og leter etter en vertstjeneste, vil du finne mange av dem.

Men hvorfor skal du velge G-Core Labs fremfor andre?

La oss svare på dette spørsmålet ved å se på noen av fordelene ved å bruke denne plattformen.

Skalerbar

Du vil ha en vertstjeneste som kan skalere opp med veksten din uten å komme i veien for deg. G-Core Labs tilbyr en vertsplattform som støtter applikasjonen eller nettstedets vekst. De tilbyr ulike konfigurasjoner av disklagring, RAM og CPUer for å møte dine økende behov.

Rimelig

Å finne en tjeneste som tilbyr suveren ytelse og funksjoner, men som er mindre kostbar, er i seg selv en utfordring. Men hvis du velger G-Core, vil du få en kraftig server, utmerket støtte og funksjoner til en overkommelig pris uansett hvor du befinner deg i verden. Deres virtuelle servere starter på bare $3,70 per måned, med alt det gode som kommer under planen og utvides etter hvert som ressursene øker.

Høy ytelse

Hastighet og responstid vil aldri være et problem hvis du velger G-Core Labs. Alle deres servere har den nyeste maskinvaren og utnytter innovative teknologier og verktøy for å gjøre vertsreisen din til en vakker tur. De garanterer rundt 200 Mbps hastighet uten trafikkrestriksjoner. Sikkerhetsfunksjonene deres er også avanserte og er også i samsvar med forskrifter som GDPR for å holde deg sikker mot angrep.

Global tilstedeværelse

G-Core Labs har en virkelig global tilstedeværelse for å betjene brukere fra hvor som helst. De har datasentre i Asia, Afrika, Australia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Derfor kan du velge den nærmeste for å oppnå de laveste pingene og førsteklasses hastighet og ytelse.

Konklusjon: Bør du vurdere å kjøpe G-Core Labs Hosting?

Du kan vurdere å kjøpe G-Core Labs hosting hvis du ser etter en rimelig tjenesteleverandør, men ikke vil gå på akkord med kvaliteten. Fra ytelse, brukervennlighet og funksjoner, til sikkerhet, samsvar og skalerbarhet, er G-Core Labs en utmerket vertstjeneste for å drive nettstedene og applikasjonene dine.

x