Personvernerklæring

Introduksjon
Vår personvernerklæring vil hjelpe deg å forstå hvilken informasjon vi samler inn på tipsbilk.net, hvordan tipsbilk.net bruker den, og hvilke valg du har. Denne TJENESTEN leveres av tipsbilk.net uten kostnad og er beregnet for bruk som den er. Hvis du velger å bruke tjenesten vår, godtar du innsamling og bruk av informasjon i forhold til denne policyen. Personopplysningene vi samler inn brukes til å tilby og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen.
Begrepene som brukes i denne personvernerklæringen har samme betydning som i våre vilkår og betingelser, som er tilgjengelig på nettstedet vårt, med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen.

Informasjonsinnsamling og bruk
For en bedre opplevelse mens du bruker tjenesten vår, kan vi kreve at du gir oss visse personlig identifiserbare opplysninger, inkludert men ikke begrenset til brukernavn, e-postadresse, kjønn, plassering, bilder. Informasjonen vi ber om vil bli oppbevart av oss og brukt som beskrevet i denne personvernerklæringen.
Appen bruker tredjepartstjenester som kan samle inn informasjon som brukes for å identifisere deg.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er filer med små mengder data som vanligvis brukes som en anonym unik identifikator. Disse sendes til nettleseren din fra nettstedet du besøker og lagres i enhetens interne minne.

Disse tjenestene bruker ikke disse «informasjonskapslene» eksplisitt. Imidlertid kan appen bruke tredjepartskode og biblioteker som bruker «informasjonskapsler» for å samle informasjon og forbedre tjenestene deres. Du har muligheten til å enten godta eller avslå disse informasjonskapslene, og vite når en informasjonskapsel sendes til enheten din. Hvis du velger å avslå informasjonskapslene våre, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av denne tjenesten.

stedsinformasjon
Noen av tjenestene kan bruke stedsinformasjon som overføres fra brukernes mobiltelefoner. Vi bruker kun denne informasjonen innenfor det omfanget som er nødvendig for den angitte tjenesten.

Enhetsinformasjon
Vi samler inn informasjon fra enheten din i noen tilfeller. Informasjonen vil bli brukt for å yte bedre service og for å forhindre uredelige handlinger. I tillegg vil slik informasjon ikke inkludere det som vil identifisere den enkelte bruker.

Tjenestetilbydere
Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner på grunn av følgende årsaker:

For å lette tjenesten vår;
For å yte tjenesten på våre vegne;
For å utføre tjenesterelaterte tjenester; eller
For å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.
Vi ønsker å informere brukere av denne tjenesten om at disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon. Årsaken er å utføre oppgavene som er tildelt dem på våre vegne. De er imidlertid forpliktet til ikke å avsløre eller bruke informasjonen til andre formål.

Sikkerhet
Vi verdsetter din tillit til å gi oss din personlige informasjon, og derfor streber vi etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte den. Men husk at ingen metode for overføring over internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Barns personvern
Disse tjenestene henvender seg ikke til noen under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13. I tilfelle vi oppdager at et barn under 13 år har gitt oss personlig informasjon, sletter vi dette umiddelbart fra våre servere. Hvis du er forelder eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss slik at vi kan gjøre nødvendige handlinger.

Endringer i denne personvernerklæringen
Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Derfor anbefales det å gå gjennom denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller forslag om vår personvernerklæring, ikke nøl med å kontakte oss.