Populær Android-app for filoverføring Pushbullet kommer til iPhone

I denne tiden hvor vi har så dyktige fildelingstjenester, tvinger iOS meg fortsatt til å overføre filer til og fra en PC over arkaiske medier. Trenger du raskt å sende noen skjermbilder fra iOS til PC? Bruk e-post. Weblenker? Bruk Pocket. Notater? Bruk Evernote. Gjøremålslister? Det er Evernote. Det er et svært spredt system, og ganske irriterende spør du meg. Jeg har sett på Pushbullet på Android som en potensiell løsning på dette problemet i lang tid nå, og heldigvis er appen nå tilgjengelig på iOS. Hvor godt fungerer det innenfor Apples strammere app-økosystem? La oss finne ut av det etter hoppet.

I motsetning til Android, er det ingen Windows-side-app for Pushbullet på iOS. Den er for øyeblikket i åpen beta; Pushbullet-teamet ser etter betatestere. Foreløpig må du nøye deg med den offisielle Chrome-utvidelsen og den offisielle nettsiden.

  Google URL Shortener er en flott uoffisiell Goo.gl Android-klient

Her er hva Pushbullet gjør: det er det enestående svaret på spørsmålet: «Jeg trenger å dele XYZ fra skrivebordet til telefonen min, hvilken tjeneste skal jeg bruke?» Notater, bilder, gjøremålslister, adresser, lenker – vanlige ting, egentlig. Men hvis noe ikke passer innenfor definisjonen av de nevnte datatypene, har du muligheten til å sende hvilken som helst fil så lenge den er under 25 MB.

Det er enkelt å dele fra Chrome-utvidelsen. Høyreklikk på en hvilken som helst lenke, bilde, uthevet tekst, og du får muligheten til å sende den til din iPhone via Pushbullet. Høyreklikk på et tomt område lar deg sende et skjermbilde av hele fanen også, men det fungerte ikke helt for meg under testingen. For å dele filer og dine egne notater / gjøremålslister, må du bruke Pushbullet.com.

  Automatiser veksling mellom egendefinerte profiler på Android med TF-profil

På den andre enden er deling like enkelt fra iOS til skrivebordet. Du kan dele alle de nevnte filtypene (bilder, notater, lenker), bortsett fra – du vet – faktiske filer som er lagret på enheten din. Dette er ikke Pushbullets feil, med tanke på at Apple ikke eksponerer det underliggende iOS-filsystemet for brukere. Det Pushbullet kan gjøre er å være som «Filer»-appen – bli filsystemet. Jeg føler at jeg krever for mye fra teamet, men det er det som skal til for at dette skal bli den sanne løsningen for rask fildeling.

  Legg til «Ok Google»-støtte til tredjeparts Android-oppstartere

For testformål delte jeg skjermbilder fra iOS til PC, og lenker fra PC til iOS. Sistnevnte fungerte utmerket, men førstnevnte var ikke fullt så jevn. Jeg måtte sende inn skjermbildene én etter én; e-post eller Dropbox er fortsatt mer effektive på dette området.

Likevel, selv i sin relativt lite kraftfulle form (sammenlignet med Android-appen), er det en utmerket løsning for å dele grunnleggende filer til og fra iOS og PC.

Installer Pushbullet på iOS

Installer Pushbullet på Chrome

Sørg for å fortelle oss hva du synes om Pushbullet ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.