Nå tilbyr nettleseren ren nettsurfing på Android med Flash-støtte

Det er ingen mangel på nettlesere i Google Play Store. Google Chrome, for eksempel, er et godt valg hvis du vil ha hastighet, et imponerende brukergrensesnitt og mange funksjoner. Opera, Maxthon, Mercury og Next osv. er også gode alternativer til aksjetilbudet, som hver har sine fordeler og ulemper. For en titt på det beste fra gjengen, sjekk ut denne samlingen av nettleserapper som vi dekket tilbake i 2013. Nå er nettleseren den nye gutten på blokken som gir en rask nettsurfopplevelse som Chrome, men det som skiller den er dens superlett design som bare veier noen få kilobyte. La oss ta en nærmere titt.

Brukergrensesnittet til Now Browser består av en Mercury-lignende fanelinje med et rent, minimalt utseende, og et adressefelt under med en liten girknapp til høyre for å få tilgang til menyen. Den støtter Flash-avspilling, tillater bokmerking og privat surfing.

Appen støtter også ulike typer bevegelser for navigering. Hvis du for eksempel sveiper fra venstre til høyre, tar du deg fremover mens den motsatte navigerer til forrige side i samme fane. Dobbelttrykk hvor som helst på en side justerer zoomnivået for å passe siden til skjermen, mens et langt trykk på en fane lukker den. Du kan også trykke lenge på tilbakeknappen på enheten for å avslutte nettleseren.

Ved å trykke på den lille girknappen jeg nevnte tidligere, får du tilgang til historie, bokmerker og deling i appen. Fra samme skjerm kan du også starte en ny inkognitoøkt (privat nettlesing), legge til gjeldende side i bokmerker og navigere til Innstillinger.

Innstillingsskjermen inneholder en haug med innstillinger som du kan justere i henhold til nettlesingspreferansene dine. For eksempel kan brukeragenten endres fra standard til skrivebord, mobil eller tilpasset, plasseringstilgang, fullskjermmodus og Flash Player-støtte kan slås på eller av. Annet enn det kan du endre standard søkemotor, spesifisere hjemmesidens URL og mer fra Avanserte innstillinger.

Nå har Browser også en Pro-variant som har ekstra fordeler som X Connectionsave Mode som sparer 3G-trafikk, JavaScript-akselerasjon og mer. Vi har lagt til Play Butikk-koblinger til begge versjonene nedenfor.

Installer nå-nettleseren fra Play Store (Gratis)

Installer Now Browser Pro fra Play Store (Betalt)