Populær Project Management App Basecamp nå tilgjengelig på Android

Hvis du har brukt mange prosjektstyringsapper, vil du mest sannsynlig bli kjent med Basecamp, et populært nettbasert prosjektstyringsverktøy. For de som ikke er kjent med det, er Basecamp et førsteklasses verktøy som brukes av bedrifter og enkeltpersoner på jakt etter en måte å organisere sine oppgaver og prosjekter på, tildele dem til andre i teamet deres, kommunisere med hverandre og holde styr på ideer og overholde tidsfrister. Tjenesten ga ut en innebygd app for iPhone i begynnelsen av 2013, og nesten et år senere har den offisielt kommet til Android Basecamp. Appen, som er tilgjengelig gratis i Google Play Store, vil tillate brukere å få tilgang til og administrere Basecamp-kontoen sin og holde seg oppdatert med sine Basecamp-prosjekter mens de er på farten. I likhet med sin nettbaserte motpart har mobilappen et enkelt grensesnitt og et sett med veldig hendige prosjektstyringsverktøy.

Android-appen er gratis, men du må ha en betalt Basecamp-konto for å bruke den. Prisplanene varierer for øyeblikket fra $20 til $150 per måned, en stor årlig pakke på $3000, som tilbyr ubegrenset bruk av nesten alt, samt en 60-dagers prøveversjon for de som ønsker å prøve det før de kaster ut penger. Brukere som er nye på Basecamp, må registrere seg over nettet siden appen mangler et registreringsalternativ på påloggingsskjermen.

Når du er logget på, vil du kunne få tilgang til dine eksisterende prosjekter, legge inn kommentarer på diskusjoner, laste opp filer og se fremdriften på gjeldende oppgaver. Appen lar deg også opprette og administrere nye oppgaver og gjøremålslister fra bunnen av. Navigasjonsmenyen, som kan dras inn fra venstre side av skjermen, lar deg navigere til ulike områder av applikasjonen, nemlig en kalender som viser daglige hendelser, Basecamp-profilen din samt aktivitetstidslinjen.

Utforsk Basecamp-delen lar deg lage nytt innhold ved å trykke på «+»-knappen øverst til høyre. Dette lar deg legge ut en ny melding, laste opp et vedlegg, lage et tekstdokument, legge til en hendelse osv.

Du kan laste ned Basecamp Android-appen gratis fra Play Store via lenken nedenfor.

Installer Basecamp fra Play Store