Android-brøkkalkulator med trinn-for-trinn-løsninger

Matematikk kan skape vanskeligheter for selv de mest briljante sinnene blant oss. Hvis du opplever at du (eller noen du kjenner) ofte sliter med mattetimen, er du ikke alene. På den lyse siden er det en hel rekke mobilapper som kan hjelpe deg under de tøffe matteforelesningene. En slik app som jeg nylig kom over er DLD Calc, en gratis brøkkalkulator for Android som tar byrden fra skuldrene dine når det gjelder å løse selv de mest skremmende brøkproblemene. Appen viser hvert trinn i en beregning som involverer brøker for å hjelpe elever i grunnleggende matematikk med å finne ut feil i sine egne løsninger. Detaljer etter pause.

  Slik gjør du Android-telefonen din til en mobil Wi-Fi-hotspot

Ved første øyekast virker DLD Cal som en enkel kalkulator-app uten merverdi, men grav deg dypere og du vil finne at det er et ekstremt hendig verktøy som gjør mer enn å gi deg svaret på en vanskelig utregning. Det som skiller den fra en standardkalkulator er at den viser deg hele løsningen, trinn for trinn. Oppsettet til DLD Calc ser ganske likt ut som en standard kalkulatorapp.

Når det gjelder funksjonaliteten, kan du bruke denne appen til å utføre alle de grunnleggende aritmetiske beregningene dine, samt løse komplekse brøker. Den holder automatisk oversikt over inndataverdien og viser den over knappoppsettet.

  Numix er en materialdesignkalkulator med avanserte trigfunksjoner [Android]

Kalkulatoren tilbyr alle funksjoner som finnes i enhver standard, ikke-vitenskapelig kalkulator. Oppsettet er også optimalisert for liggende orientering; tastaturet deles automatisk inn i to grupper, en på hver side av skjermen.

Når du trykker på Equals-knappen, vises trinn-for-steg-løsningen på en egen skjerm som vist på skjermbildet nedenfor.

Redaktørens merknad: Legg merke til hvordan appen ikke går glipp av selv de minste og enkleste trinnene i beregningen. Det gir dem ikke bare raske svar for å hjelpe dem med å få fart på matematikkoppgavene sine; det lærer dem faktisk hvordan de skal komme til svarene selv.

  Utveksle tekst og nettadresser mellom Android og Chrome med meldingsstråle

Appen er tilgjengelig gratis i Play Store. Du kan laste den ned til Android-enheten din fra lenken nedenfor.

Installer DLD Calc fra Play Store