Prøv å spille 9 ordalternativer som din neste puslespillutfordring

Er du en Wordle-spillfan og ser du etter andre slike idédugnadspill?

Vi hører dine behov!

Ord! Et utfordrende spill som har vært populært på spilllistene de siste mange månedene. Spillet har blitt lastet ned over en million ganger siden starten i oktober 2021.

Den gode nyheten er at vi fant noen lignende spill på internett. I denne artikkelen finner du noen av de beste Wordle-alternativene for å ta brainstorming-ferdighetene dine til et nytt nivå.

Hva er Wordle?

Wordle er et populært idédugnadsspill basert på det klassiske kryssordspillet. Det startet som et nettbasert ordspill av Josh Wardle; New York Times Company kjøpte senere spillet.

Det er et bokstavarrangeringsspill du kan spille individuelt eller med venner. Alt du trenger å gjøre er å gjette et riktig hemmelig ord på 6 forsøk. De grunnleggende fargekodene for å gjette farger er som følger:

  • Grønn: angir at bokstaven og plasseringen av bokstaven er riktig
  • Gul: angir at bokstaven er en del av ordet, men den er på feil plassering
  • Grå: informerer om at bokstaven ikke er en del av ordet

Når du har løst ordoppgaven, kan du dele resultatene på sosiale medier. Det er en måte å vise frem dine forvirrende ferdigheter, som er hovedårsaken til dens popularitet.

Wordle-alternativer du bør prøve

Hvis du liker ordspill, finnes det mange morsomme alternativer til Wordle. Du kan finne disse spillene på sidene deres eller laste dem ned til datamaskinen din. Noen av dem er engasjerende og kan bruke mye tid, noe som noen ganger kan føre til avhengighet.

Bortsett fra det kan disse spillene brukes som morsomme distraksjoner å spille med familie og venner. De er flotte for lettere eller tyngre underholdning, og de vil garantert gi timevis med glede!

Sedecordle

Sedecordle er et tøft Wordle-alternativ som utfordrer deg til å løse flere gåter samtidig. Forskjellen med dette spillet er vanskelighetsgraden, da du må gjette 16 forskjellige ord på fem bokstaver samtidig.

  8 av de beste CMMS-programvarene i 2022

Spillere fant ut at det ikke er lett å gjette flere ord, i motsetning til Wordle, så Sedecordle er i ferd med å bli et av de vanskeligste ordpuslespillene som finnes. Dette er spillet for deg hvis du leter etter et utfordrende ordpuslespill.

Du får 21 forsøk på å gjette 16 ord. Fargekoden for SedeCordle er den samme som Wordle.

Word Master av Octokatherine

Word Master ble bygget av en utvikler Katherine Oelsner slik at broren hans kunne spille spillet flere ganger daglig.

Spillet er det samme som Wordle; den eneste forskjellen er at du kan spille det så mange ganger du vil. Å spille dette alternative Wordle-spillet er enkelt. Du må gjette et gyldig ord på seks forsøk.

Her er fargekoden:

  • Grønn: Riktig bokstav på riktig sted.
  • Gul: Rett bokstav på feil sted
  • Grå: Feil bokstav

Du kan bytte spillet fra lys til mørk modus og velge et vanskelighetsnivå fra enkle, normale og harde alternativer.

Quordle

Quordle er en av de vanskeligere versjonene av Wordle-spillet. Her er hovedforskjellen at du må gjette fire ord samtidig på bare ni forsøk.

Akkurat som Wordle, indikerer forskjellige farger tilstedeværelsen av bokstaver og posisjon. Følgende er fargekodene til bokstavene etter hver gjetning.

  • Grønn: Den gjettede bokstaven er til stede og er på riktig plassering i ordet.
  • Gul: Gul farge angir at bokstaven er til stede i ordet, men den er på feil sted.
  • Grå: Det betyr at bokstaven ikke er en del av ordet.

For å vinne spillet, prøv å sikte på grønne bokstaver. Når du er ferdig med spillet, kan du dele resultatpoengsummen på dine sosiale mediekontoer.

Dordle

Dordle.io henter navnet sitt fra en kombinasjon av Daily og Wordle. Med navnet kan du spille Dordle-gjettespillet daglig.

I likhet med Wordle er hovedmålet her å gjette ordet, og du får et nytt puslespill hver dag. Ikke forhast deg med å løse gåten, for hvis du ikke kan løse gåten, må du vente til neste dag på et nytt puslespill.

Du kan betrakte det som en dobbel versjon av Wordle når det gjelder variasjon. I stedet for å gjette et ord på seks forsøk (som i Wordle), her må du gjette to ord på syv forsøk.

  Automatiser HR-oppgaver med Freshteam og forbedre effektiviteten

Kryssord

Crosswordle er et unikt og utfordrende puslespill som kombinerer de beste aspektene ved Wordle og Sudoku. I motsetning til Wordle, her må du gjette ned og på tvers av ord akkurat som du gjør i Sudoku. Du kan starte gjettingen ved å klikke på en pil og fullføre oppgaven på 6 forsøk.

Ordene i spillet oppdateres daglig, slik at du alltid kan komme tilbake for en ny utfordring. Det er også en ubegrenset modus, hvor du kan spille så mange ganger du vil. Eller, hvis du har kreative utviklerferdigheter, kan du prøve deg i Builder-modus. Denne modusen lar deg velge størrelsen på rutenettet og det endelige svaret, og spillet gjør resten.

Uansett, Crosswordle vil garantert gi hjernen din en treningsøkt!

Spill Scrabble

Play Scrabble er et populært online Wordle-alternativspill som du kan spille mot datamaskinen din eller til og med med vennene dine. Dette Scrabble-spillet er forskjellig fra andre fordi det er fokusert på flerspillerspill.

Den har matchmaking-muligheter for ulike ferdigheter, slik at du raskt kan finne noen å leke med som er nær din evne.

App-produsentene har gjort det enkelt for deg å spille den i nettleseren din, og du kan til og med laste ned Scrabble Go-mobilappen på Android og IOS. Offisielt lansert på National Scrabble Day, har dette spillet 15*15 tomme ruter som du fyller med bokstaver.

Spillet har et stort fellesskap og rangerer spillere basert på poengsummen deres. I Scrabble regnes alle med en vurdering på 1600 eller høyere som en ekspert. Det gjør spillet mer morsomt og utfordrende, ettersom du kan teste ferdighetene dine mot andre.

Vaffelspill

Waffle er et bokstavomorganiseringsspill der hovedmålet er å finne riktige ord horisontalt og vertikalt. Det er et av de klassiske ordsøkespillene du vanligvis finner i avisene.

Nesten hver vaffel kan løses i 10 trekk, men prøv å ikke ta mer enn 15 trekk for å oppnå dette. Når du har løst vaffelen, tildeles du en stjerne for hvert gjenværende trekk.

Så snart du drar bokstavene i de tomme feltene, indikerer den grønne om de er i riktig posisjon. Den kule delen er at du også kan sjekke poengstatistikken din og den totale beste rekken.

  14 beste SMS-markedsføringsplattformer for å engasjere brukerne dine

Mywordle

I motsetning til andre ordpuslespill lar Mywordle deg angi en egendefinert lengde for ordene dine. Når du har skrevet inn ordlengden, klikker du på generer-lenken for å lage en ny lenke for å spille spillet.

Du kan også velge fra språkalternativene som engelsk, spansk og fransk og angi det du vil spille.

Spillet gir også flere alternativer som mørkt temamodus og fargeblindmodus. Dessuten er kjerneideen den samme som du finner i Wordle.

Hei Wordl

Sist på listen vår er Hello Wordl. Det er en nyinnspilling av et Wordle-spill, og du får seks forsøk på å gjette ordet. Fargekodingen er også den samme; du får et nytt ordoppgave hver dag.

Du finner spillnettstedet veldig grunnleggende, med akkurat nok alternativer til å endre fargetemaet til mørk modus. Du har også innstillingen for å endre tastaturoppsettet og en knapp for å dele spillkoblingen.

Dessuten gir de også muligheten til å stille inn vanskelighetsnivået. Som standard er det normalt; men du kan velge alternativer mellom de harde og ultra-harde nivåene.

Konklusjon

Det er naturlig å lure på hvilket Wordle-alternativ du bør velge nå som du kjenner så mange Wordle-alternativer.

Og for å være ærlig, det er ikke noe spesifikt svar, og det er avhengig av ditt valg.

Hvis du er ny på dette konseptet for idédugnad, kan du gå videre for å sjekke Wordle-spillet på fritiden. Ikke glem at du kan spille Wordle med venner og familie for endeløse timer med underholdning.

Hvis du vil mestre dette utfordrende spillet, ikke glem å sjekke ut tips og triks for å vinne Wordle.

x