tipsbilk.net

Reisevesken din trenger denne laderen

Viktige takeaways

  • Nomad 65W Slim Power Adapter er en tynn og lett lader som lett kan passe inn i enhver veske, noe som gjør den ideell for reiser.
  • Den kan gi nok strøm til å lade en bærbar datamaskin og én ekstra enhet sakte, noe som gjør den praktisk for lading av flere enheter mens du er på farten.
  • Den kommer imidlertid til en premium pris sammenlignet med ladere med lignende utganger, og den passer kanskje ikke til alle uttaksstiler, inkludert grenuttak.

Bruken av galliumnitrid (GaN) har fortsatt å krympe den fysiske størrelsen på ladere, men Nomad 65W slank strømadapter tar ting til et helt nytt nivå. Denne tynne laderen er omtrent den perfekte reiseladeren.

Nomad 65W slank strømadapter

Nomad 65W Slim Power Adapter kan gi nok strøm til å i det minste sakte lade den bærbare datamaskinen og én ekstra enhet. Den er også slank og lett nok til å passe inn i nesten hvilken som helst veske, noe som gjør den perfekt for reise.

Merke Nomad

Effekt 65W

Farge karbid

Kabel inkludert nr

Ladeporter To USB-C

Dimensjon 3 x 1,9 x 0,58 tommer (76,4 x 48,5 x 14,9 mm)

Fordeler

  • Slank nok til å passe i enhver veske
  • To USB-C-porter

Ulemper

  • Premium-pris sammenlignet med ladere med tilsvarende effekt
  • Passer ikke alle uttakstyper, inkludert grenuttak

En lader på størrelse med en Zippo

Justin Duino / MakeUseOf

Da jeg først pakket ut Nomad 65W Slim Power Adapter, var mitt første inntrykk «Wow.» Jeg har brukt stadig krympende GaN-ladere i årevis, men aldri har jeg brukt en som var så perfekt egnet for reiser. Den minimale størrelsen og vekten betyr at jeg kan kaste den i min minste teknologisekk og glemme at den til og med er i vesken min.

  Hvordan videresende en melding i signal

Relatert Hva er GaN-ladere? Teknologien som tillater lette Rask Lading GaN-ladere er ikke så langt unna å erstatte de vanlige laderne. Vi tar en titt på hvordan de fungerer.

Før min anmeldelsesenhet kom, reiste jeg med Nomads 130W strømadapter. Mens de tre USB-C-portene og strømutgangen var mer enn nok til å holde alle enhetene mine fulladet, er selve laderen tung og klumpete. 0,73 lbs (332 g) høres ikke ut som mye vekt, men når den er i en pose som allerede er fylt med annen elektronikk, begynner vekten å øke.

Justin Duino / MakeUseOf

Med den reduserte størrelsen kunne jeg også bruke en mindre elektronikkveske. Jeg brukte tidligere en Peak Design Tech Pouch. Det tar ikke massevis av plass, men nå som alt fra min iPhone til den bærbare datamaskinen lades over USB-C, har jeg færre kabler å ta med. Takket være de slanke Nomad-strømadapterne kan jeg passe alt inn i Moment Tech Organizer Mini med plass til overs.

Den andre fordelen jeg fant mens jeg reiste er at den flate designen gjorde at jeg enkelt kunne koble laderen til flere stikkontakter. Hoteller tilbyr noen ganger ikke nok plugger, og klumpete murstein får ikke så lett plass bak sengen. I tillegg, siden USB-C-portene peker opp eller ned når de uttrekkbare tappene er koblet til en stikkontakt, trenger du ikke bekymre deg for å bøye og knekke kablene hvis det ikke er nok ledig plass.

  15 beste gratis videosnekker for PC

Hva skjer når du kobler til to enheter?

Justin Duino / MakeUseOf

Som navnet tilsier, kan denne Nomad-laderen levere maksimalt 65W strøm. Det betyr at hvis du kobler en enkelt USB-C-kabel til en av portene og kobler den andre enden til en stor enhet som en MacBook, vil all 65W strøm gå til den bærbare datamaskinen.

Nå, hvis du skulle bruke begge USB-C-portene samtidig, ville ingen av dem satt ut hele 65W. I stedet deler Nomad opp effekten i 45W og 20W. Ser du på bunnen av laderen, vil du se at porten til venstre er blå, og den til høyre er svart. Selskapets fargekoder portene for å hjelpe deg med å identifisere hvilke som vil gi mer strøm: den blå porten gir 45W.

Justin Duino / MakeUseOf

I de fleste tilfeller, når du lader større gjenstander, vil du ønske å holde den sekundære porten tom. 65W er vanligvis minimumskravet for saktelading av en bærbar datamaskin. Jeg brukte vanligvis bare laderen i full utstrekning om natten, hvor 45W/25W-splitten ikke hadde noen problemer med å safte opp MacBook Pro, iPhone 15 Pro Max og Apple Watch (med hjelp av en MagSafe Duo).

Det er også en 35W-versjon

Hvis du ikke trenger 65W strøm, to USB-C-porter, eller denne laderen på en eller annen måte er for stor for deg, selger Nomad også en 35W-modell. Det er litt lettere og litt kortere, men den sanne forskjellen er at den bare inkluderer én USB-C-port.

35W-modellen er omtrent $30 billigere, men jeg vil på det sterkeste anbefale å bruke de ekstra pengene for å hente 65W-versjonen. Ikke bare vil den andre USB-C-porten være nyttig for å få ladet alle enhetene dine, men 35W vil ikke være nok til å lade noen av de større enhetene dine. Hvis alt du reiser med er en smarttelefon og et par ørepropper, vil Nomads mindre modell fungere perfekt for deg.

  Hvordan lage en oppstartbar klon av Mac-harddisken

Bør du kjøpe Nomad 65W Slim Power Adapter?

Justin Duino / MakeUseOf

Nomad markedsfører ikke direkte 65W slank strømadapter som reisetilbehør, men jeg anbefaler det på det sterkeste for alle som leter etter en lader på farten. Den minimalistiske designen er perfekt for alle størrelser vesker og passer på steder der bulkere murstein ikke vil. Denne laderen er en enkel anbefaling.

Den slanke strømadapterens største «feil» er den langstrakte designen. Selv om laderen fungerer perfekt i de fleste uttak, kan den dekke ekstra plugger når den brukes med noen grenuttak. Jeg har aldri støtt på dette problemet under testingen, men det er et en kollega av meg har identifisert.

Selvfølgelig kan du alltid bruke Nomads Slim Power Adapter hjemme, men det er ikke det mest kostnadseffektive alternativet. Siden hjemmeladere har en tendens til å være mer permanente inventar, vil jeg anbefale en 200W-300W strømforsyning fra Satechi eller Ugreen, som kan hurtiglade omtrent alt du kobler til dem.

Nomad 65W slank strømadapter

Nomad 65W Slim Power Adapter kan gi nok strøm til å i det minste sakte lade den bærbare datamaskinen og én ekstra enhet. Den er også slank og lett nok til å passe inn i nesten hvilken som helst veske, noe som gjør den perfekt for reise.

x