Rengjør alle EXIF-data fra bildene dine før du deler dem [Android]

Kameraer på telefoner har vokst seg eksepsjonelt sofistikerte over tid og ikke bare når det gjelder bildekvalitet, men når det gjelder de digitale dataene de kan fange i tillegg til bildene dine. Dato, plassering, komprimering, oppløsning, blits, eksponeringstid og mer. Hvis du har tatt et bilde med Google-kameraappen og benyttet dens uskarphet, vet du at bildet kommer med tilleggsinformasjon om dybde og et helt dybdekart. Alt dette betyr at telefonkameraene våre er flotte og superbra, men samtidig gir de også bort informasjon vi kanskje ikke vil dele, for eksempel plasseringen der et bilde ble tatt. Det er kanskje ikke så stor sak for bilder som blir liggende på harddiskene våre, men for de vi deler er det alltid en god idé å være litt forsiktig. Møt EZ UnEXIF Free (EXIF Remover), en gratis Android-app som fjerner alle EXIF-dataene i et bilde og lagrer det som en kopi eller overskriver det originale, i henhold til dine preferanser.

  Wireless Manager sparer batteri ved å deaktivere WiFi når du er utenfor rekkevidde [Android]

EZ UnEXIF Free har en gratis og betalt versjon. Gratisversjonen har annonser som ikke er veldig påtrengende. Fjerning av EXIF-data er en tre-trinns prosess. Først velger du filene; du kan velge dem fra en av fotoappene, for eksempel Galleri-appen, eller du kan velge filleseralternativet. Filnettleseralternativet krever ikke at du har en filleserapp installert på enheten din. I stedet legger den til en filutforsker på neste skjerm, og du kan søke etter bildene du vil rense.

Neste skjermbilde er handlingsskjermbildet der du velger hvor filene skal lagres og om du vil overskrive gjeldende bilde eller ikke lagre det som en kopi. Trykk på «Neste»-knappen og du vil bli tatt til «Resultat»-skjermen som indikerer at prosessen er fullført.

  Rediger ressurser for å lage tilpassede temaer per app-basis [Android]

Appen er ganske rask, men den gir oss lyst på mer. Jeg vil gjerne kunne velge hvilke data som skal fjernes og hva som beholdes. Appen renser også ett bilde om gangen uten støtte for flere bilder eller hele album. Når det er sagt, er det et raskt verktøy som du kan bruke for å opprettholde personvernet ditt når du deler bilder offentlig.

Installer EZ UnEXIF Free (EXIF Remover) fra Google Play Store