Rediger tall og funksjoner Midtberegning og legg til konstanter [Android]

Kalkulatorer på smarttelefonene våre er en skuffelse i alt bortsett fra designområdet. Jeg vet at de får jobben gjort, men de fleste fungerer i hovedsak som enhver gammel lommekalkulator gjør. Hvis du har gjort en feil, trykket feil tall, ønsker å huske den siste beregningen din, eller har tastet inn feil tall i hastverk, må du begynne på nytt. Hvis jeg husker den vitenskapelige kalkulatoren min som tillot meg å lagre opptil åtte resultater i minnet, innser jeg hvor veldig grunnleggende og utilstrekkelige disse aksjeappene er. Calc+ Kraftig kalkulator er en kalkulatorapp som fyller dette store gapet etter de fleste apper; du kan når som helst redigere et tall og en matematisk funksjon. Lange beregninger er enkle å følge, du kan redigere et hvilket som helst tall, fjerne det fra ligningen og til og med sette konstanter som kan brukes når som helst.

  Få Facebooks flate brukergrensesnittversjon for Android nå

Appen har et veldig pent design og en veldig intuitiv flyt. Å bytte mellom det vanlige tastaturet og algoritme- og trigfunksjonene tar bare et venstresveip på tastaturet. Dine tidligere beregninger slettes ikke når du bytter til den, slik at du kan fortsette å bruke dem i neste beregning.

For å redigere et tall eller en operasjon som du har lagt inn, trykker du bare på den på skjermen og den er uthevet. Det uthevede nummeret eller operasjonen er den du kan redigere. Det er to redigeringsalternativer; børsten vil slette hele ligningen og den lille fanen med krysset i vil slette én figur fra det uthevede tallet.

  Hvordan sikkerhetskopiere og gjenopprette Android ved hjelp av Google One

For å sette opp en konstant, må du bytte til trig-funksjonen og trykke på en av plussknappene. Skriv inn et navn og en verdi for konstanten og trykk på Ok. Konstanten vil da vises i stedet for plussknappen du trykket på under navnet du tildelte den.

Sist men ikke minst er Calc+ sine innstillinger. Sveip til høyre fra kanten for å få frem navigasjonspanelet og trykk på Innstillinger. Du kan aktivere eller deaktivere beregningshistorikk, aktivere haptisk tilbakemelding, kommaseparatorer for å indikere tusendelsverdier, velge trigenheter og angi hvilken desimalposisjon et tall rundes av til.

  Fotoredigerings- og delingsappen Adobe Revel kommer til Android

Det er også de fantastiske temaene Calc+ støtter og som du bør sjekke ut. Åpne navigasjonspanelet og trykk på Tilpass. Velg temaene og tilpass fonten, fontstilnummertekststørrelsen og knappetekststørrelsen fra visningsfanen. Ikke alle temaer og fonter er gratis. Det er en virkelig flott Harry Potter-font som ser veldig fristende ut.

Den eneste funksjonen som mangler i Calc+ er en måte å lagre et svar på og hente det senere. Bortsett fra det er Calc+ hvordan jeg ser for meg at kalkulatorer på smarttelefoner skal fungere.

Installer Calc+ Kraftig kalkulator fra Google Play Store