Reparer Ucrtbase.dll ble ikke funnet feil på Windows 10

Står du overfor ucrtbase.dll mangler eller ucrtbase.dll ble ikke funnet feil på din Windows-PC når du kjører noen bestemte programmer eller spill. Hvis ja, vil denne veiledningen definitivt hjelpe deg med å fikse det. I denne artikkelen har vi vist løsningene for å løse ucrtbase.dll manglende feil i Windows PC.

Hvordan fikse Ucrtbase.dll ble ikke funnet feil på Windows 10

Feilkoden presenterer seg som:

Kodekjøringen kan ikke fortsette fordi c:windowssystem32ucrtbase.dll ikke ble funnet.

Noen vanlige Ucrtbase.dll-baserte feilmeldinger:

 • ucrtbase.dll ble ikke funnet
 • Kan ikke registrere ucrtbase.dll
 • Programmet kunne ikke starte fordi ucrtbase.dll ikke ble funnet. Å installere appen på nytt kan løse problemet.
 • Kan ikke finne [Path]ucrtbase.dll
 • ucrtbase.dll feil ved lasting
 • Ucrtbase.dll mangler.
 • ucrtbase.dll krasjer
 • Kan ikke starte [Application Name]. En nødvendig komponent mangler: ucrtbase.dll. Vennligst reinstaller.
 • ucrtbase.dll kunne ikke finnes

Den vanligste årsaken som forårsaker ucrtbase.dll ble ikke funnet problem på PC-en din når du ved et uhell sletter filen fra den opprinnelige plasseringen. Her er også andre grunner, så her kan du ta en titt på noen av dem:

 • Tilstedeværelse av eventuelle korrupte eller manglende filer på PC-en.
 • Antivirusprogrammet på PC-en blokkerer DLL-filene som forårsaker problemer.
 • Dessuten, hvis det er noen defekte programmer på datamaskinen din, er de i konflikt med bestemte DLL-filer som fører til problemet.
 • Enhetsdriverne er ikke oppdatert til de nyeste versjonene.
 • Det er noen få harddiskfeil eller inkompatibilitetsproblemer med RAM-minnet.
 • Du kjører et utdatert Windows-operativsystem og dermed støtter ikke all DLL den utdaterte versjonen av PC-en.
 • PC-en din er infisert med et virusangrep eller malwareangrep.
 • De DirectX og Microsoft Visual C++-filene oppdateres ikke til de nyeste versjonene.
  Fiks Origin fast ved gjenoppta nedlasting i Windows 10

Feilsøkingsmetodene som er omtalt nedenfor vil fungere for alle de ovennevnte feilene uansett hva du ser. Du anbefales å følge metodene i samme rekkefølge som anvist.

Metode 1: Registrer ny Ucrtbase.dll-fil

Du kan starte med å registrere den motstridende ucrtbase.dll-filen på nytt for å fikse det diskuterte problemet. Dette kan enkelt gjøres ved å bruke en kommandolinje som instruert nedenfor.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv ledetekst og klikk på Åpne.

2. Skriv nå kommandoen regsvr32 ucrtbase.dll i kommandovinduet og trykk Enter-tasten.

3. Vent til kommandoen er utført og start PC-en på nytt. Sjekk om dette fungerer for deg.

Metode 2: Oppdater Windows OS

Dessuten, hvis det er noen feil på PC-en din, kan de bare fikses etter en Windows-oppdatering. Microsoft slipper regelmessige oppdateringer for å fikse alle disse feilene og dermed sortering av ucrtbase.dll ble ikke funnet.

Forsikre deg derfor om at du har oppdatert Windows-operativsystemet og om det er noen oppdateringer som venter i aksjon, bruk guiden vår Slik laster du ned og installerer siste oppdatering for Windows 10

Etter oppdatering av Windows-operativsystemet, hvis feilen er forsvunnet nå.

Metode 3: Reparer systemfiler

Noen ganger kan noen av systemfilene dine være korrupte på grunn av flere årsaker som malware-angrep, feilaktige nedleggelser, ufullstendige Windows-oppdateringsinstallasjoner osv. Alle disse korrupte filene lar deg ikke fungere normalt på datamaskinen din. Derfor, hvis du møter Ucrtbase.dll programfeil, anbefales du å reparere disse korrupte filene i hovedsak.

Heldigvis har din Windows 10-PC innebygde reparasjonsverktøy som SFC (System File Checker) og DISM (Deployment Image Servicing and Management).

Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10 og følg trinnene som instruert for å reparere alle dine korrupte filer.

Metode 4: Oppdater DirectX

For å nyte en sømløs multimedieopplevelse på PC-en din, må du forsikre deg om at DirectX er installert, og den er oppdatert til den nyeste versjonen. DirectX hjelper deg med å forbedre den visuelle medieopplevelsen for grafiske spill og applikasjoner spesielt. Følg instruksjonene i veiledningen vår om hvordan du oppdaterer DirectX i Windows 10 for å implementere det samme.

  Slik skriver du ut bilder i Windows 10

Nå, sjekk om du kan fikse ucrtbase.dll ble ikke funnet problemet.

Metode 5: Reparer Microsoft Visual C++ Redistributable

Alternativt kan du prøve å reparere de omdistribuerbare Microsoft Visual C++-pakkene for å fikse. Ucrtbase.dll-applikasjonsfeil som instruert i vår guide Hvordan reparere Microsoft Visual C++ Redistributable.

Metode 6: Installer Microsoft Visual C++ Redistributable på nytt

Hvis den forrige metoden for å reparere Microsoft C++ Visual Redistributable ikke fikset ucrtbase.dll ble ikke funnet, må du installere den omdistribuerbare på nytt. Følg de gitte trinnene i guiden vår om hvordan du installerer Microsoft Visual C++ Redistributable på nytt for å installere pakkene på nytt.

Metode 7: Oppdater GPU-drivere

Grafiske drivere er ansvarlige for normal funksjon av systemprosessene. Hvis du står overfor problemet med ucrtbase.dll ble ikke funnet, må du sørge for at du bruker en oppdatert versjon av enhetsdrivere, da de fungerer som en kobling mellom maskinvaren og operativsystemet på PC-en. Mange brukere har antydet at oppdatering av drivere har fikset feilen ucrtbase.dll mangler. Les og implementer trinnene som er instruert i vår guide 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10 for å gjøre det.

Metode 8: Installer GPU-driveren på nytt

Hvis du fortsatt står overfor ucrtbase.dll ble ikke funnet problemet etter oppdatering av GPU-driverne, installer deretter enhetsdrivere på nytt for å fikse eventuelle inkompatibilitetsproblemer. Det er flere måter å installere drivere på datamaskinen på nytt. Likevel kan du enkelt installere grafiske drivere på nytt som instruert i vår guide Hvordan avinstallere og installere drivere på Windows 10.

Etter å ha installert GPU-drivere på nytt, sjekk om du har fikset Ucrtbase.dll-problemer på PC-en.

Metode 9: Deaktiver antivirus midlertidig

Antivirusprogrammet ditt kan feilaktig forhindre at nye, siste oppdateringer av DLL-filer installeres på PC-en. Mange kompatibilitetsproblemer er identifisert av flere Windows-brukere, de er vanskelige å tolerere og rette. Antivirusprogramvare som Norton og Avast kan forhindre noen få viktige filer på PC-en din, og du anbefales å deaktivere eventuell innebygd eller tredjeparts antivirusprogramvare midlertidig for å løse det samme.

Les guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 og følg instruksjonene for å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig på PC-en.

  Den populære Android Content Transfer-appen Pushbullet kommer til Windows

Etter å ha rettet ucrtbase.dll manglende feil på din Windows 10-PC, sørg for å aktivere antivirusprogrammet på nytt siden et system uten en sikkerhetspakke alltid er en trussel.

Metode 10: Kjør Malware Scan

Flere Microsoft-eksperter foreslår at skanning av PC vil hjelpe deg å holde datamaskinen fri for trusler. Hvis det er inntrenging av virus eller skadelig programvare på PC-en din, vil du møte feilen ucrtbase.dll mangler.

Derfor anbefales du å skanne datamaskinen din som instruert i vår guide. Hvordan kjører jeg en virusskanning på datamaskinen min?

Hvis du vil fjerne skadelig programvare på datamaskinen din, kan du også sjekke guiden vår Slik fjerner du skadelig programvare fra PC-en din i Windows 10.

Metode 11: Utfør systemgjenoppretting

Det er mange tilfeller der den siste Windows-oppdateringen har ødelagt den trådløse mekanismen til datamaskinen din. Hvis den nåværende versjonen av din Windows 10 PC forstyrrer den eksisterende arkitekturen for nettverkskonfigurasjoner, vil du møte den omtalte Ucrtbase.dll-applikasjonsfeilen. Systemgjenoppretting vil bringe tilbake datamaskinen til versjonen der den fungerte uten feil.

For å gjøre det, følg veiledningen vår om hvordan du bruker systemgjenoppretting på Windows 10 og implementer instruksjonene som vist.

Etter å ha gjenopprettet din Windows 10 PC, sjekk om du kan bruke PCen uten DLL-feil.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig, og at du kunne fikse ucrtbase.dll ble ikke funnet problemet på enheten din. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Også, hvis du har spørsmål/forslag angående denne artikkelen, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet.

x