Reparer uventet feil hindrer deg i å bruke egenskaper

Windows Vista introduserte en ny funksjon kalt User Account Control (UAC). Siden introduksjonen har det skjedd mange endringer i selve Windows. Administratortilgang er et avgjørende krav for å utføre endringer på en datamaskin som inneholder et operativsystem nyere enn Windows Vista. Imidlertid rapporterer Windows-brukere en feil angående administratorrettigheter. Denne uventede feilen hindrer brukeren i å bruke egenskaper og lagre endringer i innstillinger som er gjort. Denne typen feil oppstår vanligvis når filer er relatert til video, lyd og dokumenter. Siden tillatelsen for denne filen er begrenset, kan du få denne feilen, siden denne feilen også kan gjøre filen skrivebeskyttet, noe som kan forårsake begrensningen for Windows-brukeren. I denne artikkelen lærer du metoden for Hvordan fikse feil 0xc00d3e8e. Dette gjøres slik at når du lagrer en fil eller innstillinger, kan du unngå feil ved bruk av egenskaper på filen. Så la oss komme i gang!

Hvordan fikse uventet feil hindrer deg i å bruke egenskaper

Før vi dykker inn i rettelsene, la oss se noen av årsakene til dette problemet

  • Ingen brukerkonto
  • Ingen eierskapstilgang gitt
  • Konflikt med brukerinstallert applikasjon
  • Windows systemfil korrupsjon
  • Windows Utforsker-konflikter

Her er feilsøkingsmetodene for å fikse uventet feil 0xc00d3e8e hindrer deg i å bruke egenskapsproblem.

Metode 1: Start PC-en på nytt

Noen ganger når du bruker Windows, kan enkelte programmer og/eller bakgrunnsprosesser forårsake denne feilen, en enkel løsning for dette scenariet er å starte PC-en på nytt.

1. Trykk på Windows-tasten.

2. Klikk deretter på av/på-tasten og velg Start på nytt.

Etter å ha startet datamaskinen på nytt, prøv å redigere og lagre filen for å se om problemet er løst.

Metode 2: Start Windows Utforsker på nytt

Du kan fikse feilen ved å bruke egenskaper på filen ved å starte Windows Utforsker på nytt i Oppgavebehandling. For å gjøre denne prosessen,

  USB-masselagringsenhetsdriverproblem (LØST)

1. Start Oppgavebehandling ved å trykke Ctrl + Shift + Esc-tastene samtidig.

2. Naviger til fanen Prosesser og klikk på Windows Utforsker.

3. Klikk deretter på Restart-knappen.

Metode 3: Kjør feilsøking for fil og mappe

Det er mange feilsøkingsverktøy tilgjengelig i Windows 10, men noen av disse er ikke inkludert i standardversjonen av Windows 10. I dette scenariet må vi laste ned feilsøkingsprogrammer fra det offisielle Microsoft-nettstedet.

Merk: Last bare ned feilsøkingsfilene fra det offisielle Microsoft-nettstedet.

1. Besøk Microsoft offisielle nettstedbla ned og klikk på Last ned-knappen for å laste ned feilsøkingsprogrammet.

2. Finn den nedlastede filen og åpne den, klikk på Neste for å starte skanningen.

3. I listen over årsaker til feilsøking som finnes i neste meny, merker du av for Problemer med å slette filer og mapper.

4. Klikk deretter på Neste.

5. Til slutt klikker du på Lukk feilsøkingsprogrammet for å lukke vinduet.

Metode 4: Oppdater Windows

Noen av videoavspillingsformatene oppdateres ikke til siste versjon hvis du har installert Windows 10 fra en DVD. I dette scenariet kan du prøve å utføre Windows Update for å la Windows oppdatere automatisk. Les vår guide om hvordan du laster ned og installerer den siste oppdateringen for Windows 10.

Metode 5: Kjør Windows Update-feilsøking

På grunn av noen Windows-oppdateringsfeil kan feilen oppstå, i dette tilfellet kan du prøve å kjøre Windows Update-feilsøkingsprogrammet. Dette feilsøkingsverktøyet vil søke etter eventuelle problemer i Windows Update og forsøke å fikse dem automatisk. Les vår guide om hvordan du kjører Windows Update-feilsøking. Følg trinnene gitt i artikkelen og implementer det samme.

Metode 6: Endre fil i sikkermodus

Noen ganger kan brukerinstallerte apper og andre verktøy komme i konflikt med filen, da vil du oppleve Uventet feil som hindrer deg i å bruke egenskaper. Hvis du i alle fall ikke har en ide om hvordan du starter opp Windows-datamaskinen din til sikker modus, følg veiledningen vår om Hvordan starte opp til sikker modus i Windows 10 og prøv deretter å endre filen og se om feilen løser seg.

Metode 7: Få eierskap til mediefilen

En annen måte å fikse en uventet feil på er å hindre deg i å bruke egenskaper ved å få eierskap til filen. Følg trinnene nedenfor:

  Slik setter du inn et Google Sheets-regneark i Google Dokumenter

1. Finn den problematiske filen, høyreklikk på den, og velg deretter alternativet Egenskaper.

2. Klikk på kategorien Sikkerhet og klikk deretter på Avansert-knappen.

3. Naviger til eierseksjonen, her vil gjeldende eier for mediefilen vises.

4. Hvis eieren av mediefilen er satt til et annet brukernavn, klikker du på Endre-knappen ved siden av den.

5. Klikk nå på Sjekk navn og skriv inn et brukernavn som du er logget på, klikk på OK.

6. Til slutt klikker du på Bruk og deretter OK.

Metode 8: Kjør chkdsk Command

Prøv å kjøre chkdsk-kommandoen da den løser diskrelaterte feil. Manu-brukere har funnet ut at å kjøre denne kommandoen hjalp dem med å løse Hvordan fikse feil 0xc00d3e8e. Les vår guide om hvordan du sjekker disken for feil ved å bruke chkdsk.

Metode 9: Reparer systemfiler

Windows 10 PC har innebygde reparasjonsverktøy som SFC (System File Checker) og DISM (Deployment Image Servicing and Management) som hjelper deg med å fikse alle korrupte filer. Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10 og følg trinnene som instruert for å reparere alle dine korrupte filer.

Metode 10: Opprett ny brukerkonto

Hvis det ikke er opprettet en brukerkonto i Windows, kan det være problemer med fileierskap som gir deg beskjed om at en uventet feil hindrer deg i å bruke egenskaper. Les vår guide om hvordan du oppretter en lokal brukerkonto på Windows 10.

Metode 11: Utfør Windows-reparasjon

Automatisk reparasjon er en funksjon i Windows som fikser eventuelle korrupte filer i Windows gjennom installasjonsmediet. Installasjon av mediemaskinvare som USB, DVD osv. som kun inneholder Windows 10-mediet. Les vår guide om hvordan du reparerer Installer Windows 10 enkelt. Følg instruksjonene og implementer det samme.

Metode 12: Utfør systemgjenoppretting

Systemgjenoppretting er et praktisk verktøy for å gjenopprette Windows-datamaskinen til en tidligere tilstand da den fungerte riktig. Følg veiledningen vår om hvordan du bruker systemgjenoppretting på Windows 10 for å gjenopprette datamaskinen til tidligere innstillinger. Hvis du ikke har opprettet en systemgjenoppretting, gjør det til en vane å lage en når du gjør en viktig endring i operativsystemet, følg veiledningen vår om Hvordan lage en systemgjenoppretting på Windows 10 for å lage en. Dette kan fikse feil ved bruk av egenskaper på filen.

  Slik overfører du Nest-kontoen din til en Google-konto

Metode 13: Tilbakestill PC

Noen problemer i Windows kan ikke løses selv om en uttømmende liste over løsninger er forsøkt som fører til at brukere stiller spørsmålet Uventet feil hindrer deg i å bruke egenskaper. I dette scenariet kan du tilbakestille Windows-PCen og se om problemet er løst. Hvis du er bekymret for å slette filene dine, følg veiledningen vår om hvordan du tilbakestiller Windows 10 uten å miste data for å utføre tilbakestillingen uten å slette filene dine.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er feil 0xC00D3E8E og hva betyr det?

Ans. Feilen 0xC00D3E8E begrenser mediefiler som MP4- og MP3-filer. Begrensningen er at disse filtillatelsene er satt til skrivebeskyttet modus. På grunn av denne modusen kan brukere ikke enkelt endre filen på noen måte.

Q2. Hvordan fikse feil 0xC00D3E8E?

Ans. Du kan kjøre en SFC-skanning og starte datamaskinen på nytt som et grunnleggende trinn og sjekke om det løser det underliggende problemet. Hvis du fortsatt støter på problemer, vennligst les veiledningen ovenfor.

Q3. Hva betyr skrivebeskyttet?

Ans. Skrivebeskyttet er et attributt gitt til en fil av brukeren eller systemet. Den tillater bare lesing eller åpning av filen. Så alle andre handlinger enn åpning vil føre til feilen ovenfor.

***

Vi håper artikkelen ovenfor Hvordan fikse det når en uventet feil hindrer deg i å bruke egenskaper hjalp deg med å fikse problemene. Fortell oss hvilken av metodene som fungerte for å fikse feil 0xc00d3e8e. Og ikke glem å kommentere artikkelen for forslag og/eller spørsmål.

x