tipsbilk.net

Tips for å ansette en WordPress-utvikler for bedriften din

Når du bygger et WordPress-nettsted, er det to spørsmål du kan vurdere. Bør jeg bygge nettstedet på egen hånd, eller bør jeg ansette en WordPress-utvikler?

Å adoptere å utvikle nettsiden på egenhånd er bra når du kjenner WordPress. Med bare litt kjennskap kan du ikke bygge et nettsted. Det krever mye innsats fra design til utvikling. Du må være ekspert på PHP, CSS og WordPress

Hvis du ikke er en ekspert, kan det være bedre å leie en utvikler. De kan være frilanser eller gjennom utviklingsbyrå.

La oss sjekke ut følgende punkter som kan hjelpe deg med å ansette WordPress-utvikler.

Skisser hva som kreves

Dagens WordPress er ikke det samme; det var noen år tilbake. Den er kraftig og kan bidra til å bygge fra et personlig nettsted til en kompleks applikasjon. Så hvis du ber en utvikler om å utvikle WP-side, er det ikke tilstrekkelig. Må du først bestemme deg for hva du leter etter?

 • Er det for blogging?
 • Nettbutikk?
 • Bedriftsside?
 • Katalog?
 • Magasin?

og listen fortsetter…

List opp alle funksjonene du leter etter.

 • Integrert sosial andel
 • Widget-områder
 • Forfatterboks
 • Kommentarfelt
 • Innlegg og kategorilayout
 • Topptekst og bunntekst
  Fix Minecraft Launcher er foreløpig ikke tilgjengelig på kontoen din

og så videre…

Uansett hva du skal få det utviklet – la utvikleren vite at du leter etter en lett kode, SEO optimalisert for rask lasting av nettsted og bedre søkerangering.

Å skrive en jobbbeskrivelse på en utfyllende måte vil være nyttig for å finne den beste utvikleren. Før du legger ut, er det viktig å lage en klar og detaljert beskrivelse av kravene ved å vurdere utfall, budsjett og tidsfristfaktorer. Det har blitt sett at det meste av en disposisjon ikke fungerer fordi klientene ikke er i stand til å gi detaljert og fullstendig informasjon. Derfor, hvis du ikke bruker tid på lekser, hvordan forventer du da å få gode utviklere?

Bruk referanser

Som ny innbygger i noen områder trenger vi flere ting å gjøre. Så generelt spør vi rundt, enten til venner, kolleger eller familie. Tilsvarende er tilfellet med WordPress-utviklere. Du kan gå med referansene til vennene dine, eksperter eller pålitelige utviklere kan gi, som de har jobbet med.

Hvis forskningen ennå ikke er fullført, bør du utvide den ved å engasjere deg i WordCamps eller lokale treff osv. LinkedIn er den velprøvde måten å ansette en WordPress-utvikler ved å be kontakter foreslå.

Ikke gå glipp av hele bildet

Etter å ha valgt noen navn fra listen, ikke gå glipp av å ta vare på porteføljene ordentlig. Du kan få anmeldelser om dem fra anmeldelsesnettsteder, Dribble og GitHub osv. Du bør analysere deres tidligere arbeider før du forsikrer deg om å ansette. Fakta, som; godt presenterte og detaljerte casestudier, bidrag til WordPress-fellesskapet, temaer og plug-ins anmeldelser, emnerelevans med blogger og andre publikasjoner bør analyseres og undersøkes riktig.

  Hvordan fungerer hologrammer på scenen?

Du kan sjekke deres sosiale profiler og lage en idé om hvordan de samhandler med andre. Herfra vil du forstå deres holdning til alt, som med arbeidet også. Det har blitt sagt at det å være kunnskapsrik er ingenting før du ikke er ressurssterk nok.

Opplev deres tidligere arbeid

Hvis du er en ikke-tekniker, og du ikke kan forstå kodingen og de tekniske termene, så er det viktigste du kan fokusere på å oppleve tidligere arbeid. Du kan be dem vise deg noen eksempler som er relatert til prosjektet ditt. Kommenter det etter å ha analysert litt.

Analyser om deres tidligere arbeider oppfyller dine krav eller ikke? Er alle elementene på siden justert pent? Har plugin-modulen bestått alle testene basert på testplanen? Fremfor alt bør du være fornøyd med arbeidet og overbevise deg selv om å ansette dem.

Ansett den serviceinnstilte utvikleren

De fleste av utviklerne har en del forretnings- og freelanceerfaring i fortiden. Så det blir gunstig for dem når de begynner å jobbe i en bedrift som WordPress-utvikler. De vet virkelig verdien av tid uten å kaste bort litt.

For en vellykket forretningsmann bør du ansette en serviceinnstilt utvikler. Å motta det du har ansatt på en virkelig profesjonell måte er hovedmålet når du ansetter en WordPress-utvikler.

  Beste skjermoppløsning for spill (720p vs 1080p vs 1440p vs 2K vs 4K vs 8K)

Sjekk de grunnleggende elementene

Ja, det er viktig å analysere de grunnleggende elementene.

 • Om utvikleren kan svare på spørsmålene dine på riktig måte?
 • Kan de gi deg statusoppdateringen?
 • Forklarer utvikleren punktene for å få deg til å forstå dem raskt?
 • Engelsk eller språket du foretrekker for kommunikasjon?

Kode anmeldelse

Gjennomgang av kode er en kraftig metode for å sjekke kvaliteten på arbeidet. Noen andre utviklere (tredjepart) vil sjekke koden og vurdere den basert på logiske feil, full implementering av alle tilfeller, antall tester utført, sikkerhets- og ytelsesproblemer. På denne måten vil du være i stand til å lage en idé om utviklerens ytelse og kan be om å endre om nødvendig.

Hvor kan jeg ansette en WordPress-utvikler?

Det avhenger av dine preferanser, men følgende er noen av de beste nettstedene for å finne en for ditt neste prosjekt.

Upwork – hundrevis av utviklere, ansett dem til enten fastpris eller timebasert.

Toptal – ansett topp 3% av frilanser

Fiverr – bra for noen små justeringer

Guru – ligner på Upwork

Alternativt kan du også legge ut kravet ditt på Twitter med hashtaggen – #hiring #wordpress #development

Jeg ønsker deg lykke til med å finne den rette kandidaten for arbeidet ditt.

Artikkel av Emily Johns

x