Rett opp Netflix-feil 70371101 i Windows 10

Verden skifter fra TV- og kinosaler til OTT-plattformer. En av disse plattformene Netflix er pioneren i denne revolusjonen. Men hva om Netflix- og chill-streken din blir forstyrret av en uvelkommen popup som sier Netflix-feil 70371101. Tross alt, hvem liker å skjemme bort en søt date med en livspartner? Dette problemet er en del av Netflix, unnskyld avbruddsfeilene. Fortsett å lese artikkelen for å vite løsningene for å fikse Netflix-feil M70371101.

Slik fikser du fikser Netflix-feil 7037 1101 i Windows 10

Det er ved flere anledninger vi står overfor noen tekniske problemer som kan se ut som kompliserte å løse. Derfor kan metodene vi har foreslått i denne listen nedenfor enkelt utføres av en nybegynner innen teknologiske ting. Hvis du er noen som ønsker å fikse dette problemet, er du på rett sted da. Vi gir deg en perfekt guide som hjelper deg med å fikse feilkode 07111 1957-205042, og Netflix-feil 07351 5102.

Hva er den mulige årsaken til Netflix-feil 1011?

Det kan være flere årsaker til Netflix-feilen M70371101feilkode 07111 1957-205042 og Netflix-feil 07351 5102. Noen av årsakene er oppført nedenfor-

  • Dårlig internettforbindelse
  • Ruterposisjon som fører til dårlig internettforbindelse.
  • Endringer i tilkoblingsinnstillinger
  • Strømmenettsteder er blokkert av offentlige nettverk.

Metode 1: Gjenopprett modeminnstillinger

Hvis noen av metodene ovenfor ikke løser Netflix-feil U70371101-problemet, må du kanskje starte ruteren på nytt.

1. Søk etter strømbryteren på baksiden av ruteren

Bilde av Simon fra Pixabay

2. Sett strømknappene til av-posisjon

3. Slå deretter av hovedstrømforsyningen eller fjern strømkabelen fra ruteren og vent til all strøm er tappet

  Slik deler du skjerm på Windows 11 (3 metoder)

4. Koble til strømkabelbryteren på strømmen etter noen minutter

5. Du må logge tilbake på nytt. Sjekk om problemet er løst etter at tilkoblingen er riktig etablert.

Metode 2: Flytt ruteren

1. Hold ruteren fra bakken i et åpent rom. Hvis en ruter står på et skrivebord eller en bokhylle, er mottaket bedre.

Bilde av Lorenzo Cafaro fra Pixabay

2. Bring enheten og ruteren nærmere hverandre. Sett dem sammen hvis mulig.

3. Fjern ruteren fra nærheten av andre trådløse apparater og dingser.

Sjekk om dette løser Netflix-feil U70371101-problemet.

Metode 3: Start PC-en på nytt

Den enkleste metoden for å fikse Netflix-feilen U70371101 er å starte datamaskinen på nytt. Ved å gjøre dette fjernes alle tekniske feil og ufullstendige forekomster i bakgrunnen. Trinnene for å starte PC-en på nytt er oppført nedenfor-

1. Trykk samtidig Alt og F4.

2. Naviger til omstartsalternativet som vises etter at du har trykket på tastene ovenfor.

3. Klikk på omstartsalternativet.

Metode 4: Deaktiver VPN og proxy-server

Et virtuelt privat nettverk (VPN) har muligheten til å endre måten Internett-nettverket ditt samhandler med Netflix-serverne på. Du kan følge trinnene nedenfor for å deaktivere VPN-nettverket. Les guiden vår for å deaktivere VPN og proxy-server på Windows 10.

Metode 5: Logg på Netflix på nytt

For å fikse Netflix feilkode 07111 1957-205042, kan du logge av og logge på Netflix igjen. Følg disse trinnene for å løse Netflix-feil M70371101.

1. Åpne nettleseren på PC-en din der du allerede har logget på Netflix-kontoen din.

2. Klikk på Logg ut-alternativet øverst til høyre på skjermen.

3. Vent en stund og åpne Netflix på nettleseren din igjen.

4. Klikk på Logg på.

Metode 6: Oppdater nettleseren

En annen viktig ting du bør huske på er å ha nettleseren din alltid oppdatert. En utdatert nettleser kan resultere i Netflix-feil 70371101 feil. Så følg trinnene nedenfor for å oppdatere nettleseren din.

  Slik åpner du applisten på Windows 11

1. Gå til Windows-søk og åpne nettleseren du bruker for øyeblikket, som Firefox eller Google Chrome.

2. Klikk her på hamburgermenyen (dvs. meny med tre prikker)

3. Klikk deretter på se etter oppdateringer i nettleserinnstillingene og oppdater nettleseren deretter.

Metode 7: Tilbakestill nettverksinnstillinger

For å fikse Netflix-feil M7037 1101, kan du tilbakestille nettverksinnstillingene. Følg guiden vår for å tilbakestille nettverksinnstillinger på Windows 10.

Metode 8: Kontakt Internett-leverandøren

Du må kontakte internettleverandøren i ditt område og spørre om det er noen nettverksproblemer i området for å løse Netflix-feil 70371101 feilproblem. Mange ganger blokkerer offentlig Wi-Fi strømmenettsteder som får feilen til å dukke opp. Så du kan kontakte wifi-leverandørene og spørre om nettsteder er blokkert eller ikke. Hvis det er noen problemer som Netflix-feil M70371101, be om endringer i internettinnstillingene og tilbakestill eller omstart av modemet.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor fortsetter Netflix å gi en feilmelding?

Ans. Vanligvis skjer det på grunn av dårlig internettforbindelse da streaming krever tosifret hastighet i Mbps. Men det er også andre årsaker til at feilen fortsetter å komme. Noen av dem er endringer som er gjort i standardinnstillingen, blokkering av offentlig Wi-Fi av strømmesider, utdatert chrome og mer enn fire brukere som bruker Netflix samtidig, til tider skyldes feil også ruterposisjonen som fører til dårlige Internett-tilkobling og inkompatibilitet av Netflix med en nettleser.

Q2. Hva skjer når for mange enheter er koblet til Netflix?

Ans. Når flere brukere fra samme abonnement strømmer, kan Netflix vise feilen. Så du må kontakte personen du har delt passordet ditt med og be dem om å slå av Netflix.

Q3. Hvordan fikser jeg Netflix når det står nettverksfeil?

Ans. Det er flere måter å fikse feilen på. Noen av dem starter PC-en på nytt, tømmer nettleserbufferen, omplasserer ruteren, oppdaterer google chrome, høy internetthastighet, prøver å bruke en annen nettleser, spør vennene dine som du har delt Netflix-passordet ditt med om å slå av Netflix-appen.

  Alle de ubrukelige Windows 10-funksjonene som Microsoft bør fjerne

Q4. Hvorfor viser Netflix min unnskyld avbruddet?

Ans. Dårlig internettforbindelse er en av de viktigste årsakene til Netflix, unnskyld avbruddsfeilen fordi videostrømming av høy kvalitet på Netflix krever en hastighet på over 10 Mbps, og mobile hotspots og mobilnettverk kan til tider ikke gi dette hastighetsområdet.

Q5. Hvordan sletter jeg Netflix-informasjonskapslene mine?

Ans. Du kan besøke neflix.com/clear cookies. Når du besøker dette nettstedet, kan du slette informasjonskapslene dine, men kontoen din blir logget av. Så du må skrive inn Netflix-ID og passord på nytt.

Q6. Hvor mange personer kan bruke én Netflix-konto?

Ans. Det avhenger av planen du har tatt fordi antall brukere endres fra grunnplanen til premiumplanen. Hvis du har tatt en grunnleggende plan, kan bare én bruker bruke strømmeapplikasjonen. Hvis du har tatt en standard plan, er 2 skjermer tillatt av Netflix for brukeren. Hvis du har den avanserte planen som er premium, er 4 brukere tillatt av Netflix for streaming.

***

Vi håper at du kanskje har funnet en løsning på Netflix-feil 70371101. Hvis du fortsatt har problemer, kan du gjøre en systemgjenoppretting. Alle de ovennevnte metodene var grunnleggende feilsøkingsmetoder som kan gjøre underverker for å gjenopprette ditt hengende humør til Netflix og slappe av. Disse metodene kan også brukes til å løse den andre Netflix-unnskyld popup-vinduet for avbrudd.

x