tipsbilk.net

Revolusjonerende bildegenerering med AI

LimeWire AI Studio er et paradis for innholdsskaper for å tjene penger på AI-generert lyd, video og bilder. Men la oss sjekke ut noen flere «viktige» detaljer jeg ikke kunne legge inn i denne one-liner.

På godt og vondt har generativ AI endret kunstens domene for alltid. Det handler ikke om penselen lenger; det handler om ledetekster, som er ren tekstkommandoer (du gir generative AI-verktøy for å lage medieinnhold). På samme måte kan du enkelt sende tekstmeldinger deg ut av musikkproduksjonen. Videoer er heller ikke annerledes.

Så når vi går inn i denne «begeistrende» fremtiden, er det mange måter (dvs. verktøy) å gå om dette på.

En slik gateway er LimeWire AI Studio.

Hva er LimeWire AI Studio?

Tidligere en fildelingsplattform, LimeWire AI Studio er nå en AI-basert innholdspublikasjon og fellesskapsplattform. Den lar deg dra nytte av flere generative AI-motorer fra ett enkelt dashbord.

For tiden fungerer LimeWire AI Studio for bilder, med lyd og video oppført som kommer snart.

Selv om det er mange slike verktøy der ute, gjør LimeWire det spesielt med NFT-er, dets opprinnelige token, inntektsdeling og mer, som jeg har diskutert kort i de følgende avsnittene.

Her er min korte erfaring med denne AI-motoren.

LimeWire AI Studio brukergrensesnitt

  • Du kan registrere deg med en kombinasjon av e-post og passord eller bruke sosiale pålogginger. En vellykket registrering åpner LimeWire-dashbordet.

  • Utforsk er satt som standardvisning. Dette viser det populære innholdet som er oppført for offentlig visning, som du kan filtrere etter bilder, musikk og videoer.
  • Vi kan klikke på AI Studio, under Utforsk, for å lage.

  • Dette gir tre alternativer, med bare ett (bilde) tilgjengelig per nå. Ta en titt på bildeopprettingspanelet.

Det er ganske mange alternativer, som kan være overveldende for nybegynnere. Du må imidlertid være oppmerksom på bare fire (modell, ledetekst, negativ ledetekst og stil) for å begynne.

  Hva betyr "FOMO", og hvordan bruker du det?

Den første er modellen, som presenterer noen få (gratis og betalte) tekst-til-bilde AI-motorer. Dette er den største fordelen med LimeWire: du får prøve mange slike modeller og kan enkelt bytte mellom dem.

I tillegg til produksjonen bruker disse modellene forskjellige mengder kreditter per forespørsel. Kudos til LimeWire; du får den estimerte kredittforbrenningen på forhånd, selv før du klikker på Generer bilde nederst.

Spør-feltet er å skrive inn bildebeskrivelser. De kan være detaljerte eller korte, i henhold til produksjonsforventningene.

Den neste viktige parameteren er negativ ledetekst, som ganske enkelt betyr ting du ikke vil se i den endelige gjengivelsen.

Til slutt bør man velge riktig kunststil. Du bør være forsiktig med dette, siden Style har en betydelig innvirkning på produksjonen.

Dette var det minste man trenger for å komme i gang. Men det er noen flere ting å spille på høyre side av dashbordet, som er spesifikke for modellen du velger.

For eksempel har DALL-E 2 muligheten til å velge den endelige oppløsningen og antall bilder i utdataene. Alle de andre modellene, de stabile diffusjonene, tillater ytterligere justering av resultatene med rask veiledning, kvalitet og detaljer, CLIP Preset, etc.

Saken er at DALL-E 2 er en mye enklere modell, mens Stable Diffusion tillater større kontroll for profesjonelle brukere.

Bildeoppretting med LimeWire AI Studio

Hvis du er ny til å spørre, foreslår jeg at du følger nøye med på eksemplene her og prøver å google for ytterligere veiledning. For eksempel vil søk etter Stable Diffusion 2.1-ledetekster gi en titt på hvordan denne AI-motoren reagerer på tekst. Denne korte øvelsen vil hjelpe deg å unngå å kaste bort LimeWire-kredittene dine.

Ok! La oss lage noen få (AI) bilder.

ModelPromptNegative PromptStyleStable Diffusion 2.1a hjem med romtema, arktisk klima, eldgammel arkitektur, 8k, hdrIngenIngen

Siden jeg var på en prøveplan, konsumerte jeg raskt kvoten på 10 kreditter. Som du kanskje har sett, viser ikke resultatene alltid spørsmålet, noe som er tilfellet med alle slike verktøy jeg har prøvd til dags dato.

  Jackery lanserer ny Solar Generator Plus 300 og Solar Generator Plus 1000

For LimeWire, spesielt for noen som bruker den stabile diffusjonsmodellen, er nøkkelen til å få gode resultater å sette kvaliteten til maksimum og holde den raske veiledningen i området 10-25. Du kan imidlertid eksperimentere med alle slags verdier for å få det som gjør deg glad.

NFT-er med LimeWire

Når du googler «AI art generators» får du utallige verktøy som kan konvertere tekst til bilder.

Selv om LimeWire ennå ikke har satt AI-musikk og video i bruk, gjør dens subtile funksjoner det skiller seg ut.

For det første bidrar blockchain-integrasjon til å gjøre arbeidet ditt til et permanent stykke historie. Hvert verk en kunstner publiserer blir også laget som en NFT på Algorand eller Polygon, basert på valg av blokkjede. I sin natur gir dette evig eierskap til innholdsskaperne, med liten avhengighet av LimeWire-servere.

LimeWire tilbyr også fleksibiliteten til å selge arbeidet ditt på en sekundær markedsplass, som OpenSea.

LMWR

LMWR er LimeWires opprinnelige token, som støtter LimeWire-økosystemet, inkludert inntektsdelingsbetalinger, stemmerett i samfunnet og mer. Det er et ERC-20-token som er oppført på CoinMarketCap og tilgjengelig på store kryptoutvekslingsplattformer, inkludert Kraken, ByBit, Uniswap, etc.

LMWR-innehavere belønnes med tilgang til eksklusive LimeWire-arrangementer, merchandise drops, stemmerett, % APR, etc., basert på beholdningsbeløpet.

LMWR-inntekter holdes på LimeWire-kontoen, som en bruker også kan overføre til hvilken som helst ERC-20 kryptolommebok.

Inntektsdeling

LimeWire styrker fellesskapet med sin interessante inntektsandel.

Man kan publisere kreasjonene til LimeWire-feeden, og tiltrekke seg følgere for å tjene en royaltyandel for hver handel. Dessuten kan du låse spesifikt innhold for abonnenter og kan kreve en månedlig avgift fra din lojale fanbase. Skapere får opptil 70 % av alle annonseinntekter som genereres fra innholdet deres, som betales månedlig.

Videre gir hvert videresalg på LimeWire-plattformen den opprinnelige skaperen en royalty på 2,5 %.

  6 måter musikkstrømmetjenester har endret musikkindustrien positivt

Abonnentene eier digitale kopier av innholdet ditt og blir varslet hver gang du publiserer.

Det lar også fans dele skaperes arbeid med andre fellesskapsmedlemmer, og dermed tjene 10 % av annonseinntektene.

Samlet sett blir hver LimeWire-aktivitet belønnet, og det er noe for enhver smak.

LimeWire-abonnement

Gratisplanen tildeler 10 studiepoeng daglig, noe som betyr 20 bilder hvis du bruker Stable Diffusion 2.1 og 1.5. Dessuten begrenser prøveversjonen deg til 50 kvalitets- og detaljpoeng, som kan gå opp til 150 for profesjonelle brukere.

I tillegg er annonseinntektsfordelingen for gratisabonnementbrukere fastsatt til 50 %.

De betalte planer tilby flere kreditter, høyere bildegenereringshastighet, annonsefri opplevelse, lås opp premium AI-modeller og større annonseinntektsdeling, blant andre fordeler.

Som angitt på bildet starter premium-abonnementene fra $9,99 til $99,00 per måned.

Dessuten kan betalte brukere få tilgang til alle deres historiske kreasjoner.

Siste tanker

LimeWire AI er et ambisiøst prosjekt som lar brukerne generere fulle musikkspor og iøynefallende videoinnhold. For øyeblikket er det begrenset til å lage AI-bilder, med en generøs gratis plan for de som er interessert i å utforske mulighetene.

For å konkludere, kan du utnytte det utmerkede brukergrensesnittet til å utnytte kraften til bransjeledende AI-modeller, inkludert DALL-E 2 og Stable Diffusion. LimeWire jobber også med sin egen proprietære generative AI-motor, som den forventer å lansere i år.

Det faktum at kunst laget ved hjelp av LimeWire ikke vil gå tapt på deres servere og vil holde seg i live gjennom blokkjedeteknologi er et stort pluss.

Til slutt er annonseinntektsdelingsordningen en vinn-vinn for alle. For å gjenta, skapere får ikke bare betalt for kreasjonene sine, men tjener også på videresalg av verkene deres.

Totalt sett er LimeWire AI Studio et verdig tillegg til AI-kunstnerfellesskapet man definitivt bør prøve.

Deretter kan du også utforske noen av de beste AI-bildegeneratorene for fantastiske bilder på sekunder.

x