tipsbilk.net

Rimelig og pålitelig Help Desk-programvare for bedriften din

Suksessen til en bedrift avhenger av dens kunder og klienter. Bare med effektiv helpdesk-programvare kan du sikre at deres smertepunkter blir løst i tide.

Alle typer kundeorienterte bedrifter trenger helpdesk-programvare slik at kundene enkelt kan nå ut til dem og finne løsninger på deres problemer og spørsmål.

For et nytt selskap kan en kraftig helpdesk være en endring i spillet. For selskaper med en voksende eller stor kundebase er viktigheten av sofistikert kundestøtte avgjørende.

For å lage en helpdesk-løsning for din organisasjon, kan åpen kildekode og pålitelige applikasjoner som Hesk være det riktige valget. Før du lærer hvordan denne programvaren kan hjelpe deg, la oss finne ut årsakene til å få en helpdesk-løsning.

Hvorfor trenger du en Help Desk-programvare

 • Ved hjelp av helpdesk-programvare kan bedrifter enkelt håndtere alle kundeproblemer ved å bruke et riktig billettsystem og kundestøttepersonell.
 • Helpdesk-programvare med omnikanal kundestøtte hjelper deg å imøtekomme forespørslene som kommer fra alle digitale kanaler på ett sted.
 • Helpdesk-løsninger kommer med et billettsystem som sørger for at ingen problemer går ubemerket hen og at kundene får raske løsninger på problemene sine.
 • Kundestøttetjenesten involverer ulike repeterende og tidkrevende oppgaver, som å sende bekreftelsesmeldinger, tildele en billett, tildele relevant personale til en forespørsel, osv. Helpdesk-programvare automatiserer slike oppgaver og øker hastigheten på kundestøtteprosessen.
 • Det kan også legge til rette for et tilbakemeldingssystem om kunnskapsbasen og ytelsen til støttelederne.
 • Disse applikasjonene gjør det mulig for bedrifter å tilby skreddersydde løsninger i henhold til deres forretningsmodell.
 • Bedrifter kan lage forhåndsinnstilte svar for vanlige kundeforespørsler. Dette sikrer at kundene får en forbedret opplevelse når de kontakter kundeservice.
 • Ved å bruke helpdesk-programvare kan du få innsiktsfulle rapporter og analyser om støtteteamets ytelse. Dermed kan du forstå dine svakheter og jobbe med dem.
  Hvordan spinne opp virtuelle maskiner raskt på Ubuntu med Quickemu

Som det fremgår ovenfor, er det mange fordeler ved å bruke helpdesk-programvare. Så hvis du fortsatt er avhengig av lange e-postspor for å adressere kundespørsmål, er det på tide å gå bort og velge en helpdesk-løsning drevet av Hesk.

Hvordan Hesk kan tilby deg en passende løsning

For mange bedrifter er kostnaden en av de største bekymringene ved å sette opp en helpdesk-løsning for selskapet. Som en åpen kildekode-løsning lar Hesk dem ha en helpdesk på nettsiden deres gratis.

Alt du trenger å gjøre er å hoste på din egen server, og Hesk er god å gå. I tillegg kan bedrifter også bruke Hesk til å adressere interne spørsmål gjennom kunnskapsbasen.

Når du lager din egen helpdesk-løsning ved hjelp av Hesk, kan du legge til de nødvendige funksjonene til den. Den lar deg for eksempel lage en kunnskapsbase med svar på alle vanlige spørsmål. Hvis kundene ikke finner svar på spørsmålene sine, kan de sende inn spørsmålene sine for å opprette en støttebillett.

Som administrator vil du ha full kontroll over tilgangen og aktivitetene til støttepersonellet ditt. Hesk lar deg kategorisere, filtrere og prioritere billettene, sammen med sporing av tiden brukt på hver billett. Bortsett fra å angi personalkontoer, lar den deg få en oversikt over funksjonaliteten deres og gi dem nødvendig tilgang.

Helpdesk-programvare laget med Hesk lar deg også få tilgang til all nødvendig informasjon fra ett sted. Den forenklede programvaren har en rekke andre funksjoner som billettmaler, hermetiske svar, legge til notater, legge ved filer til billetter, legge til egendefinerte datafelt, endre billettstatus, etc.

Hesk funksjoner

Sentralisert støttesystem

Med et sentralisert system på plass for alle støttespørsmål, er Hesk en fantastisk løsning. Den lar deg spore og administrere forespørsler du får gjennom skjemaer, e-poster og telefonsamtaler fra ett sted.

Selvhjelpstjenester

Du vil ikke at hver kunde skal holde støttepersonellet engasjert med de enkleste spørsmålene. Derfor lar Hesk deg lage en kunnskapsbase med svar på vanlige spørsmål. Du kan også lage separate seksjoner for vanlige spørsmål og brukerveiledninger slik at brukere kan finne løsninger på sine grunnleggende problemer.

  11 beste serverrack for minidatasenteret ditt

Spørringsbehandling

Hesk tilbyr en rekke nyttige funksjoner for å administrere kundeforespørsler bedre. Den lar deg kategorisere billettene, definere deres haster og sjekke gjeldende status for en billett.

Problemfri kommunikasjon

For å unngå frem-og-tilbake-kommunikasjon med kundene dine og forbedre deres opplevelse av å bruke plattformen din, bør brukerstøtteprogramvaren samle inn forutsetningsinformasjon før du starter samtalen og gi innledende svar. Alle disse funksjonene er tilgjengelige på Hesk.

Brukervennlighet

Hesk er en forenklet plattform, og den lette programvaren er enkel å administrere. Dessuten kommer den ikke med en bratt læringskurve, så alle kan bruke den uten problemer.

Tilleggsfunksjoner

Bortsett fra det ovennevnte, er det også forebyggende tiltak for SPAM, svarvurderinger, flerspråklig støtte og rapporter om din foretrukne datoperiode.

Hvordan sette opp en Help Desk-programvare ved hjelp av Hesk

Å sette opp en kundestøtteapplikasjon ved hjelp av Hesk er ganske enkelt. Alt du trenger å gjøre er å følge disse trinnene:

1. Først må du laste ned og installere Hesk-programvaren. Gratis planbrukere må installere den på sin egen vertsserver. Eller du kan velge Hesk Cloud for øyeblikkelig installasjon på en ekstern server.

2. Etter installasjonen må du få tilgang til admin-portalen for å utføre de grunnleggende konfigurasjonene. Etter å ha opprettet profilen din og satt opp de grunnleggende innstillingene, kan du velge støttekategorier, legge til støttepersonell, opprette en kunnskapsbase og få ferdige svar. Det er også viktig å gå gjennom sikkerhetssjekklisten til Hesk.

3. Hvis du vil utføre andre oppgaver ved hjelp av løsningen, må du gjøre avansert konfigurasjon. Disse inkluderer å sette opp serveren for å sende e-poster, konvertere kunde-e-poster til billetter, bli varslet om forfalte billetter, tilby rich tekst-e-postsvar og legge til felt i billettinnsendingsskjemaer.

  4 Chatbots som ChatGPT for å ha menneskelignende samtaler

Scenarier der Hesk kan være nyttig

 • Ethvert selskap som tilbyr produkter eller tjenester som ønsker å sette opp en støtteportal med en kunnskapsbase og supportbillettsystem kan bruke Hesk.
 • Bedrifter med et dedikert IT-team kan sette opp en IT helpdesk ved hjelp av Hesk. Dermed kan alle med maskinvareproblemer sende inn en støttebillett, og IT-teamet kan hjelpe dem med riktig veiledning.
 • Hesk er også nyttig for vedlikeholdsteamet til et bygningskompleks. Det vil tillate dem å motta og administrere vedlikeholdsproblemer av bygningen og løse dem på prioritert basis.

Hesk versjoner

Du kan velge å bruke en av de to versjonene av Hesk-programvaren:

#1. Hesk

Denne gratisversjonen av Hesk lar deg selv hoste løsningen på en PHP- og MySQL-støttet server. Det krever ikke at du registrerer deg og kan fritt brukes til kommersielle nettsteder også.

Imidlertid kommer gratisversjonen med en «powered by»-lenke som vil være synlig for kundene. For å fjerne denne koblingen og legge til et profesjonelt utseende til brukerstøtten din, kan du kjøpe Hesk-lisens, fra $49,99 (en gang).

#2. Hesk Cloud

Dette er en SaaS-versjon av Hesk, hvor programvaren er eksternt hostet. For denne versjonen tar Hesk seg av hosting og vedlikehold. Hesk Cloud-brukere kan også få tilgang til tilleggsmoduler for statistikk, eskalering og tilfredshet. Prisen starter på $29,99.

Avsluttende tanker

I dag trenger bedrifter en effektiv og profesjonell helpdesk-applikasjon på nettsiden deres for å løse kundespørsmål umiddelbart og tilby dem en positiv opplevelse av å bruke produktene deres.

Mangelen på nødvendige funksjoner og høye kostnader er faktorene som stopper mange selskaper fra å velge en støtteløsning. Ved å bruke Hesk kan du sette opp en sofistikert helpdesk-applikasjon på en server eller ekstern server som er vert for deg selv.

Programvaren er fullpakket med funksjoner som er avgjørende for å administrere helpdesk-programvare for en jevn brukeropplevelse for både kunder og støtteledere. Som en åpen kildekode-programvare, kan Hesk brukes gratis og tilpasses etter alle forretningsbehov.

Du kan også utforske den beste programvaren for eksternt skrivebord og chat-programvare på arbeidsplassen for bedre produktivitet.

x