tipsbilk.net

18 Killing Floor 2 vertsservere for episke kamper og sjefsmøter

Killing Floor 2 er det perfekte spillet for alle som liker over-the-top zombie-blodbad og fartsfylt FPS-action.

I spillet kjemper du i hovedsak mot useriøse militærkloner som var ment å tjene som soldater, men som til slutt ble zombie-lignende mordere på grunn av en vitenskapsmanns inngripen. Spillet tar deg til forskjellige europeiske steder hvor du må kjempe mot forskjellige zombiebølger eller «Zeds».

Spillet blir tøffere for hvert oppdrag som går, og nyere varianter av Zeds kommer inn i bildet.

Killing Floor 2 (KF2) er selve symbolet på denne sjangeren og har fått verdensomspennende popularitet. Flerspillerkarakteren til Killing Floor 2 har naturlig nok gitt opphav til tilpassede serverbehov. Det er derfor vi har kuratert noen av de beste Killing Floor 2-serverne nedenfor.

Fordeler med å være vert for en server for Killing Floor 2

Selv om spillet er morsomt når det spilles alene, føler du virkelig zombiegalskapen når du spiller det sammen med venner eller familie. Det er hovedsakelig når hosting av en server for Killing Floor 2 kommer inn. Å være vert for en server inkluderer imidlertid langt flere fordeler enn bare dette, inkludert:

 • Spillere får full kontroll over reglene, innstillingene og andre prosesser
 • Spillytelsen øker mangfoldig
 • Spillere kan tilpasse spillet i stor grad ved å bruke allsidige mods
 • Å være vert for en tilpasset Killing Floor 2-server er mye rimeligere enn å leie plass fra en spilltjenesteleverandør
 • Spillere kan konfigurere en privat server hvor bare vennene deres kan bli med

Serverkrav for hosting av Killing Floor 2

Før vi begynner å kåre de beste Killing Floor 2-vertsserverne, la oss se minimumsserverkravene for spillet. Selv om du vil spille KF2 med lav grafikk, må datamaskinen din ha følgende:

 • Prosessor: Core 2 Duo E8200 2,66GHz / Phenom II X2 545
 • Minne: 3 GB RAM
 • Grafikk: GeForce GTS 250 / Radeon HD 4830
 • DirectX: Versjon 10
 • Nettverk: Bredbånd Internett-tilkobling
 • Lagring: 80 GB ledig plass

Mens du oppfyller kravene ovenfor, lar deg kjøre Killing Floor 2 i lave grafikkinnstillinger, støtter den ikke noe maskinvare. Det er derfor du trenger konfigurasjonen nedenfor for å være vert for KF2-serveren uten problemer:

 • Prosessor: Core 2 Quad Q9550 2,83GHz / Phenom II X4 955
 • Minne: 4 GB RAM
 • Grafikk: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6950
 • DirectX: Versjon 11
 • Nettverk: Bredbånd Internett-tilkobling
 • Lagring: 100 GB ledig plass

La oss nå liste noen av de beste KF2-serververtsleverandørene:

Nodecraft

Nodecraft lar deg sette opp din egendefinerte Killing Floor 2-server umiddelbart uten å pålegge noen begrensninger. Det gir skybackup slik at fremgangen din forblir intakt.

Nodecrafts høyytelses serverhosting sikrer null etterslep mens du spiller, og du får en jevn spillopplevelse.

  Hva er det og bør du aktivere det?

Nodecraft bringer en lukrativ funksjon på bordet med en automatisk skybackup-funksjon og pålitelig maskinvare. Oppsettprosessen er også øyeblikkelig, noe som gjør det enklere å installere for nybegynnere.

Til info er hele Nodecrafts infrastruktur Linux-basert. Så sikkerheten, ytelsen og stabiliteten er førsteklasses. I tillegg tilbyr den DDoS-beskyttelse som et ekstra lag med sikkerhet. For tiden starter Nodecrafts priser på 9,98 USD/måned.

Nitrado

Nitrados Killing Floor 2-servere er enkle å administrere, svært pålitelige og fleksible. Du kan enkelt installere mods, endre kjøretid, oppgradere/nedgradere serveren din etter eget ønske, og så videre.

Det tar de korteste internettveiene for å tilby deg lavest mulig ping. I tillegg sikkerhetskopierer den spillfremgangen din regelmessig og gir DDoS-beskyttelse for å gi deg en trygg og sikker spillopplevelse.

Du kan også enkelt installere mods til serveren uten mye problemer. Dessuten lar Nitrado deg enkelt dele servertilgang og tillatelser med flere administratorer.

For øyeblikket starter prisene på bare 1,69 USD (4 plasser/3 dager).

4 Nettspillere

4Netplayers tilbyr høykvalitets, DDoS-beskyttede, enkle å konfigurere Killing Floor 2-servere for spillere over hele verden. Cloud-spillserveren deres lagrer 120+ spill og mods, med nye spill som legges til regelmessig.

Alle oppdateringer blir automatisk installert så snart de er tilgjengelige. 4Netplayers gjør også installasjon av mods til en cakewalk. Hvis et spill støtter en bestemt mod, vil inntasting av Steamworkshop-ID få serveren til å automatisk installere denne moden.

Prisen starter på 12,89 USD (10 plasser/1 måned med delt IP og uten merkevarebygging).

GTXGaming

GTXGaming gir svært pålitelige, førsteklasses og DDoS-beskyttede KF2-servere med umiddelbar konfigurasjon.

Det er en av de største vertsplattformene for Killing Floor 2-servere. Maskinvare på bedriftsnivå, ingen minnebegrensninger, tilpasset kontrollpanel, automatiske sikkerhetskopier, spill uten forsinkelser, etc., tar Killing Floor 2-opplevelsen til nyere høyder.

Serverne hos GTXGaming er ikke begrenset til maskinvare, noe som i hovedsak betyr at pluginene dine ikke vil påvirke ytelsen til serverne dine. Dessuten er kontrollpanelet deres uten tvil det beste vi kan få tak i i markedet for hosting av spillservere. For øyeblikket starter prisene på 6,20 USD/måned (6 plasser).

AleForge

AleForges Killing Floor 2-servere er ideelle for spillere som ønsker cross-play-støtte, mod-støtte, en 99,9 % oppetidsgaranti, maskinvare på bedriftsnivå, DDoS-beskyttelse og mer til en overkommelig pris.

Interessant nok bruker AleForge Dwarven Tunneling for å øke spillopplevelsen din. Dessuten kan du enkelt installere Steam Workshop-mods på serveren. Du kan også lage en egendefinert URL og invitere dem til å spille sammen fra både konsoller og PC, takket være cross-play-støtten.

AleForge har to typer planer – Standard og Premium (bedre maskinvare og nettverksytelse) – som starter på henholdsvis 2,99 USD og 5,99 USD.

VeryGames

VeryGames tilbyr KF2-servere for spillere med automatiske oppdateringer, et offisielt KF2-panel, FTP-tilgang, Steam-støtte og så videre.

Dessuten lar den deg planlegge oppgaver og bruke sekundære kontoer for å øke brukervennligheten. I tillegg tilbyr den DDoS-beskyttelse for å gi deg en sikker, bekymringsfri Killing Floor 2-spillopplevelse. Dessuten kan du velge serverplasseringer og servere med lavere ventetid og bedre oppetid.

  Hvordan sette inn en klokke i PowerPoint

VeryGames» priser starter på 9,34 USD (1 måned/1server/6 spor) og 13,82 USD (1 måned/1server/6 spor) for henholdsvis KF2 VQS- og KF2 VXP-servere. Du kan nyte massive rabatter (opptil 21 %) på serverpriser hvis du kjøper servere i bulk, for lang varighet, eller begge deler.

Akliz

Med Akliz blir det enkelt å få tilpassede servere for Killing Floor 2. Den tilbyr rimelige KF2-servere av høy kvalitet som bruker sikre nettverk og maskinvare.

Akliz har et kraftig kontrollpanel, støtte for flere servere og modifikasjoner, ingen spillerrestriksjoner, prosessorer med høy klokkehastighet, etc., for å forbedre spillingen din.

For tiden tilbyr Akliz ulike betalte planer som starter på 10 USD/måned. Kreditt når det skal, Akliz tilbyr det desidert flest antall planer med forskjellige spesifikasjoner som sørger for at du alltid finner en plan som passer budsjettet ditt og oppfyller dine krav.

Elite spillservere

Elite Game Servers gir enkle å installere, lysraske KF2-servere som er utstyrt med toppkvalitets DDoS-beskyttelse.

Serverne sørger for lav ventetid, slik at du får forsinkelsesfrie spilløkter hver gang. Serverne kan også endres. Det betyr at du kan laste opp tilpassede baner og biler for å berike KF2-opplevelsen din.

For øyeblikket starter Elite Game Servers priser på 7,62 USD/måned for 12 spilleautomater.

Strømlinjeforme servere

Streamline Servers Killing Floor 2-servere tilbyr umiddelbar installasjon, lave ping, kontrollpaneler og mer, noe som gjør det til et godt valg for alle KF2-entusiaster.

Det sørger for at spillere får full kontroll over servere. Den tilbyr også ett-klikks installasjon for eventuelle tillegg fra Mod Manager, noe som gjør servermodding til en enkel prosess.

Streamline Servers priser starter på 11,95 USD/server for 6-12 spillere spilleautomater.

Overlevelsesservere

Survival-servere tilbyr DDoS-beskyttede Killing Floor 2-servere som kan distribueres umiddelbart. Alle serverne kommer med et internt kontrollpanel slik at du kan konfigurere og tilpasse dem. Den lar deg også installere alle mods du liker med et enkelt klikk.

Dessverre, per nå, spesifiserer ikke Survival Servers prisene for sine KF2-servere.

LAV.MS

Hvis lav latens, forsinkelsesfrie servere er din prioritet, kan LOW.MS være ditt ideelle valg. Serverne tilbyr øyeblikkelig oppsett, DDoS-beskyttelse, 99,9 % oppetidsgaranti og mer for å sikre en kvalitetsspilløkt.

Alle serverne er NVME-drevne og bruker de raskeste CPUene, noe som gjør LOW.MS til en kraftig KF2-serververtsleverandør.

LOW.MS tilbyr sin høyytelses hosting fra 10,10 USD/måned.

PingPerfect

PingPerfect lar spillere få umiddelbare KF2-servere med et full backup-system. Den kommer med gratis webhotell og debranding, et brukervennlig spillpanel, DDoS-beskyttelse, FTP/filnettlesertilgang, bedriftsmaskinvare, etc., som gir en solid spillopplevelse.

PingPerfects priser starter på 9,49 USD USD/server.

1GServerHost

1GServerHost tilbyr umiddelbart konfigurerbare, DDoS-beskyttede KF2-servere med maskinvare for bedrifter med sikkerhetskopiering hver time. Dessuten kan du enkelt installere alle støttede mods for å heve spillingen din.

  Slik ser du Yellowstone i Storbritannia

Andre kule funksjoner inkluderer ubegrenset antall spillere, et tilpasset kontrollpanel, Steam-støtte, automatiske oppdateringer, automatisk omstart og mer. For tiden starter 1GServerHosts priser på 20 USD/måned.

Gaming Deluxe

KF2-servere som tilbys av Gaming Deluxe er ideelle for alle Killing Floor 2-entusiaster. Toppfunksjonene inkluderer en mod manager og automatisk modnedlasting, 2-trinns autentisering, brukervennlighet, full FTP, etc.

Interessant nok tilbyr Gaming Deluxe deg livestatusen til serverytelsen (CPU, minne og harddisk). Spillpanelet gjør også konfigurasjonen til en cakewalk for både nybegynnere så vel som profesjonelle brukere.

For øyeblikket starter Gaming Deluxes priser på 7,62 USD for 6 spilleautomater.

Nitrøse nettverk

Nitrous Networks er en solid løsning for alle dine Killing Floor 2-tilpassede serverbehov. Den tilbyr gratis webhotell, kraftig DDoS-beskyttelse, et administrasjonspanel som er lett å navigere, et brukervennlig oppsett og mer.

En liten ulempe med Nitrous Networks servere er imidlertid at de ikke støtter alle mods. Bare kildemods er ok. Den har også færre serverplasseringer sammenlignet med andre lignende vertsleverandører.

På publiseringstidspunktet tilbyr Nitrous Networks dedikerte Killing Floor 2-servere for bare 6,83 USD/måned.

iFreeGameServer

iFreeGameServer tilbyr DDoS-beskyttede, 99,9 % oppetidsgarantert Killing Floor 2-servere som sikrer spilløkter uten forsinkelser. Det tilpassede kontrollpanelet lar brukere enkelt konfigurere og tilpasse Killing Floor 2-serverne, laste opp filer via FTP, bytte plassering osv.

Brukere kan også installere ulike plugins og mods for å berike opplevelsen. FYI, iFreeGameServer bruker for tiden NVME SSD-lagring 7 ganger raskere enn SSD-er og omtrent 20 ganger raskere enn HDD-er. Pterodactyl-panelet lar superbrukere utføre mer effektiv selvstyring.

Og den beste delen? iFreeGameServer tilbyr alle sine praktiske funksjoner gratis.

Clanwarz

Å ikke nevne Clanwarz mens du diskuterer de beste Killing Floor 2-serververtsleverandørene vil være urettferdig. Clanwarz tilbyr pålitelige, høyhastighets KF2-servere spredt over ulike deler av verden.

Clanwarz er utstyrt med en mengde fantastiske funksjoner. Disse inkluderer øyeblikkelig konfigurasjon, sikkerhetskopier, restaurering, live support, tilpasset webpanel, etc.

Bortsett fra disse, tilbyr Clanwarz’s KF2-spillserverpakker Ventrilo-, TeamSpeak- eller Mumble-taleservere, tilpassede kommandolinjeverktøy, mod- og kartpakkeinstallasjonsprogram, full FTP-tilgang, etc.
Den har også en automatisk serveroppdatering for økt bekvemmelighet for spillere.

På publiseringstidspunktet er Clanwarz’s Killing Floor 2-servere tilgjengelige til en budsjettvennlig pris på 10 USD.

Rabisu

Rabisu tilbyr kraftige Killing Floor 2-spillservere med mange slående funksjoner. Disse inkluderer enkel og umiddelbar konfigurasjon, ubegrenset med prosessorer, ubegrenset RAM, et avansert webpanel, førsteklasses DDoS-beskyttelse, lav ping osv.

Rabisu er også kjent for å bruke M2. NVME infrastruktur. Dette øker ytelsesnivåene i en uforutsett grad og gjør det å spille Killing Floor 2 med andre spillere til en herlig affære.
Per nå gjør Rabisu det mulig å leie en KF2-server for kun 5 USD per måned.

Siste ord

Nå som du vet om de beste KF2-serververtsleverandørene, vent ikke lenger. Se artikkelen vår og velg den leverandøren som passer best for dine preferanser. Den fantastiske, spennende verdenen til Killing Floor 2 venter på deg. Start reisen i dag!

Nå kan du lese om de beste vertsplattformene for spillservere for alle.

x