Send en melding for å la noen få vite hvorfor du ringer

Ikke forstyrr-modus, eller avbrudd hvis du bruker Android, er en funksjon som forhindrer varsler fra å forstyrre deg på enheten din. Du kan sikre at kun anrop fra viktige personer kommer gjennom, eller bare de viktigste appene dine kan sende deg varsler mens telefonen hviler på nattbordet eller på skrivebordet på jobben. Jeg har personlig funnet at Ikke forstyrr eller avbrudd fungerer bra, men at de bare er egnet for bruk om natten. Jeg liker det egentlig ikke på jobben av en enkel grunn; arbeidstid er når mye viktig aktivitet skjer og blokkering av samtaler er ikke den beste måten å unngå avbrudd. Jeg bare holder telefonen på stille og foretrekker at folk sender meg tekstmeldinger før de ringer. Mange mennesker har ikke tid til enhetene sine når de jobber, så det er ikke lett å ta anrop. Calltag er en fin måte rundt dette; det er en app tilgjengelig for både Android og iOS som lar deg raskt skrive en melding med navnet ditt og hvor du ringer fra, og legge til tagger som beskriver hva samtalen din handler om. Meldingen sendes til den du har tenkt å ringe for å gi dem en beskjed om hvorfor du ringer. Når meldingen er sendt, starter appen en nedtelling før anropet foretas. Mottakeren din vil vite hvorfor du ringer, og de kan velge å ta anropet eller ignorere det.

  Slik legger du til en Emoji Viewer til Mac-menylinjen

Når du setter opp Calltag, blir du bedt om å skrive inn navnet ditt og hvor du ringer fra. Når du har gjort det, trenger du bare skrive inn et navn eller nummer for hvem du skal ringe (denne appen får tilgang til kontaktene dine) og trykk på «Neste».

Deretter velger du hashtags for hvorfor du ringer. Appen kommer med noen tagger som allerede er lagt til, men du står fritt til å lage dine egne. Etter engangsoppsettet trenger du bare å taste inn kontaktnummeret og taggene for samtalen. Når meldingen er sendt fra appen, vil Calltag starte en 10 sekunders samtaletimer før samtalen startes.

  Hvordan legge til musikk i PowerPoint-presentasjonen

Du kan endre tidtakerens varighet ved å trykke på tannhjulsknappen øverst til høyre og gå til appens innstillinger. Du kan endre standard anropsmelding som brukes som mal og tagger legges til senere, og endre tema også.

Apputviklerne nevner cold calling som en god bruk for å bruke denne appen. Jeg personlig synes det er en god måte å fortelle noen hvorfor du ringer når de vanligvis er opptatt og ikke kan ta samtaler. Mottakeren din trenger ikke å ha denne appen installert, så det er noe du kan gjøre på enheten din. Det vil sannsynligvis forbedre sjansene dine for å få anropene dine besvart, samtidig som det sikrer at mottakeren i det minste vet hvorfor du ringte.

  Kan ikke koble Xbox 360-kontrolleren til PC? Her er hva du bør gjøre

Installer Calltag fra App Store

Installer Calltag fra Google Play