Siste AI-startups for å skaffe millioner gjennom en serie med finansiering

Hallo! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Quantexa samler inn 129 millioner dollar – en oppstart av svindel og kundedatabehandling på nettet

Pioneren innen Decision Intelligence (DI)-løsninger og den britiske IT-oppstarten Quantexa har avsluttet en innsamlingsrunde på 129 millioner dollar i Serie E. Med en verdsettelse på 1,8 milliarder dollar takket være den siste finansieringsrunden, er virksomheten nå offisielt en enhjørning.

Den globale institusjonelle investoren GIC fungerte som rundens ledende investor. Eksisterende investorer Warburg Pincus, Dawn Capital, British Patient Capital, Evolution Equity Partners, HSBC, BNY Mellon, ABN AMRO og AlbionVC deltok også.

Mindre enn 18 måneder hadde gått siden juli 2021, da Quantexa avsluttet en finansieringsavtale på 157 millioner dollar i serie D.

  Topp Blockchain-programmeringsspråk for sikker utvikling

En oppstart av dataanalyse og integrering, Quantexa, bygger relasjoner mellom enheter for å drive intelligent beslutningstaking i virksomheter.

Quantexa gir bedrifter muligheten til å finne skjult innsikt og ta velinformerte beslutninger som øker forretningsverdien ved å kombinere ulike datakilder. HSBC, Standard Chartered, BNY Mellon og andre er blant kundene.

I følge Vishal Marria, administrerende direktør i selskapet, vil inntektene nå 100 millioner dollar neste år, og virksomheten vil bli lønnsom innen 2025.

Push Security samler inn 15 millioner dollar for å redusere sårbarheten på nettet

Cyberrisiko er en stor bekymring for både enkeltpersoner og bedrifter i dagens teknologidrevne miljø. Push-sikkerhet er en av virksomhetene som har satt det som mål å hjelpe til med å forhindre disse truslene.

Push Security, en leverandør av banebrytende brudd- og angrepssimuleringsteknologier for å finne sårbarheter, har samlet inn 15 millioner dollar for å hjelpe SaaS-brukere med å redusere deres online sårbarhet.

  5 måter å få Netflix med rabatt

Denne innsamlingsrunden på $15 millioner i serie A ledes av GV (Google Ventures) sammen med andre investorer. Nettstedet sier at hundrevis av team og rundt 50 000 ansatte har brukt løsningene siden starten i juli 2022. Noen av de største kundene inkluderer Reachdesk, Upvest og Tray.io.

Push Security ble grunnlagt i 2015 og har siden vært populær i sektoren for sin innovative metode for testing av nettsikkerhet. Den simulerer flere angrepsmetoder, inkludert SQL-injeksjoner og skripting på tvers av nettsteder, og gir umiddelbar tilbakemelding på hvor godt sikkerhetsmekanismene for en applikasjon fungerer. Virksomheten fortsetter å skape innovative sikkerhetsløsninger for nettapplikasjoner.

DataDome – AI-oppstart for å beskytte mot bot-baserte angrep, samler inn 42 millioner dollar

DataDome er en AI-drevet teknologi for håndtering av nettsvindel og roboter. Den annonserte en innsamlingsrunde på 42 millioner dollar i serie C. DataDome beskytter mobilapper, nettsteder og APIer mot bot-drevne nettangrep og svindel.

InfraVia Growth ledet denne serie C-runden med pengeinnsamling, med deltakelse fra nåværende investorer Elephant, ISAI og andre.

  Ambient Computing forklart på 5 minutter eller mindre tipsbilk.net

I følge selskapets pressemelding vil inntektene fra serie C brukes til å støtte selskapets kommersielle utrulling og FoU-initiativer.

Selskapet hevder å være en av få som analyserer hver trafikkforespørsel i sanntid, ved å bruke teknikker som sårbarhetsskanningsregler, enhetsfingeravtrykk og atferdsanalyse, og hevder å behandle over 3 billioner datasignaler hver dag.

I følge en studie står ondsinnede roboter for 27,7 % av all nettrafikk. Nettskraping, konkurrerende datautvinning, personlig og økonomisk datainnsamling, skalpering, svindel med kontoovertakelse, spam og transaksjonssvindel er noen av handlingene som utføres av disse robotene. I slike tilfeller vil firmaer som DataDome være en verdifull plattform for å forhindre botangrep.

Oppstart av pumpe-AI for å redusere AWS-faktureringskostnader

Skykostnadene øker dramatisk ettersom selskapenes mesteparten av virksomheten går over til skyinfrastrukturen. Pump er svaret hvis du vil redusere AWS-kostnadene dine samtidig som du gjør det uten å bruke penger.

Pump er en AI-basert teknologi som hevder å redusere AWS-utgiftene dine med opptil 60 %.

Ved å bruke mer penger per time og bruke gruppekjøp for å skape stordriftsfordeler, overfører den ledige ressurser fra ett selskap til et annet selskap.

På dine vegne planlegger og kjøper Pumps algoritmer kontinuerlig de beste AWS-spareplanene og RI-ene.

Den samhandler ikke med IT-infrastrukturen din og fungerer bare på faktureringslagsnivå med begrensede funksjoner for identitets- og tilgangsadministrasjon (IAM).