Sjekk om du trenger briller med dette online synsdiagrammet

Å sitte foran en skjerm hele dagen sliter på øynene våre. Ofte vil det føre til mindre problemer som røde øyelokk, irriterte øyne, kløe eller bare poser som er store nok til å romme alle matvarene du har kjøpt for uken. Det er et tegn på at du må gå bort fra skjermen for en endring eller revidere arbeidsoppsettet ditt for å sikre at det er ergonomisk korrekt. Når det er sagt, siden vi sitter ganske nært skjermen vår, er spørsmålet om synet vårt har blitt svakt eller ikke vanskelig å svare på, tross alt ser alt ganske skarpt ut fra der vi sitter. Vision er en enkel liten nettapp som lar deg gjøre en selvsjekk og se om synet ditt har blitt svakere. Appen sjekker utelukkende for nærsynthet (nærsynthet) ved hjelp av et standard synskart som du finner på øyelegekontoret. Den sjekker ikke for langsynthet (hyperopi). Appen krever en internettforbindelse og en standard nettleser. Hvis du utfører testen selv, trenger du en smarttelefon med en QR-skanningsapp installert for å eksternt legge inn svarene dine og gå til neste. Hvis du ikke tester selv og har en venn til å hjelpe deg, trenger du ikke en smarttelefon i det hele tatt.

  Hva er "Screen Door Effect" i VR?

Besøk Vision og klikk på «Start her»-knappen øverst. Du må først kalibrere skjermen din, noe som er enkelt nok. Du trenger et kredittkort eller et kort av lignende størrelse for å gjøre det; Plasser kortet på skjermen slik at det sitter inne i rektangelet og reduser dimensjonene til rektangelet til det akkurat passer rundt kortet. Lukk kalibreringsskjermen når du er ferdig.

Deretter skann strekkoden og du er klar til å begynne. Du vil se følgende diagram som automatisk ruller til neste bokstav, og markerer bokstaven du skal lese. Stå fire meter unna skjermen for å starte testen.

  Slik legger du til Alexa til ditt smarte speil

På telefonen din er hver bokstav merket med en grå stjerne. Trykk på en stjerne og et nytt panel åpnes og lar deg velge hvilken bokstav du ser fra forskjellige bokstaver. Når den er lagt inn, blir stjernen grønn hvis du har identifisert bokstaven riktig, og rød hvis du ikke gjorde det. Resultatene gjenspeiles på både telefonen og nettsiden.

Appen er ikke en erstatning for å finne ut hvor svake øynene dine er, bare om de er svake eller ikke. Hvis du allerede bruker briller, kan appen fortelle deg om din nåværende resept er riktig eller om du kanskje trenger en sterkere. I noen tilfeller er det kanskje ikke så mye nyttig, for eksempel hvis du allerede har et veldig høyt tall. Appen kan fortelle deg om du trenger å besøke legen eller ikke.

  Hvordan lage bindestreker, En bindestreker og Em bindestreker i Google Docs

Besøk Vision