Skjermcast GIF-verktøy med kraftig redigeringsverktøy [Windows]

Vi skrev et innlegg for noen dager tilbake om verktøy for å lage GIF-er. ScreenToGif er en Windows-app som nettopp har fanget oppmerksomheten vår av alle de riktige grunnene og garanterer sin egen anmeldelse. ScreenToGif er et gratis kjørbart verktøy som tar opp en screencast og lagrer den som GIF. I motsetning til Recordit, konverterer den ikke fra et videoformat til en GIF, i stedet tar du opp en GIF. Du velger bildefrekvens og opptaksområde, og når du klikker på opptak, begynner den å fange GIF-en. Du kan administrere avspillingshastigheten og velge å loope den, og hvis det ikke er nok, lar appen deg også legge til tekst i GIF-en din, sette inn tittel- eller bilderammer og redigere hver enkelt ramme. Den er omtrent like komplett som en GIF-app blir, og den er rask.

  Slik åpner du gamle nettsider i Internet Explorer på Windows 10

Som en GIF-produsent er ScreenToGif egnet for raske funksjonsdemoer; den kan fange musepekeren når du tar opp GIF og også vise museklikk. Start appen og endre størrelsen på vinduet slik at området du vil ta opp passer inn i det. Du kan angi en egendefinert rammestørrelse ned til pikselen ved å bruke verktøyene nederst i vinduet. I boksen ved siden av stoppeklokken stiller du inn bildefrekvensen. Jo høyere bildefrekvens, desto bedre er kvaliteten på GIF. Klikk på Spill inn når du er klar.

Du kan administrere hastigheten til GIF-en, og aktivere en loopet GIF fra bildeinnstillinger. I appens innstillinger kan du velge utdatamappen, aktivere markørfangst og deaktivere nedtellingen på to sekunder som kjører før opptaket begynner.

  Slik deaktiverer du VPN og proxy på Windows 10

Når du tar opp, kan du sette en GIF på pause og gjenoppta den. Når GIF-en er tatt opp, åpnes den i et redigeringsprogram hvor du kan se den spilles av. ScreenToGif lar deg legge til rammer både fra en bildefil, eller en tittelramme fra Alternativer i topplinjen. Du kan legge til bildetekster, tekst, eksportere rammer og slette alt etter eller før et bestemt punkt i GIF-en. Du legger også til et fargefilter til GIF, piksler eller legger til en uskarphet effekt. Hver enkelt ramme kan redigeres. Bruk pilene nederst til høyre i editoren for å gå til neste eller forrige ramme. Sist, men ikke minst, har du også et gratis tegneverktøy i tillegg til funksjonene for tekst og rammeinnsetting.

  Batchkomprimer PNG-bilder tapsfritt på Windows med PNGoo

GIF-kvaliteten er mildt sagt utmerket, og det er ingen vannmerker overhodet på den endelige filen. ScreenToGif er ikke ment for å lage reaksjons-GIF-er for vittige internettkommentarer. Det er et av de beste verktøyene vi har funnet for å lage nyttige GIF-er.

Last ned ScreenToGif for Windows