Skrap dataene uten å frykte blokkere med Bright Data Web Unlocker tipsbilk.net %

Fra offentlig dataovervåking til e-handel, nettundersøkelser for innhold til SEO, uansett bransje, kan du oppleve brukeragentdeteksjon, geolokaliseringsbasert nettstedblokkering, ratebegrensninger på IP-er og så videre.

Bright Data Web Unlocker er svaret på alle disse utfordringene for skraping av nettdata!

Internett, slik vi kjente det på 90- og 2000-tallet, er for lengst borte. Nå, uansett hvor du går på nettet, møter du innholdsbegrensninger. Govt. myndigheter og bedrifter gjør dette for å begrense tilgangen til data, selv om de hevder at de gjør internett tryggere.

Slike nettsted- og IP-blokkeringer er svært skadelige for dataskrapingsarbeidet. Fortsett å lese for å lære mer om Bright Data Web Unlocker og se hvordan den hjelper dataskrapingsprosessene dine med automatisering og pålitelig proxy-administrasjon.

Hva er nettblokkere?

Nettblokkere er nettbaserte programvareløsninger som blokkerer en internettbruker fra å få tilgang til et nettsted. Folk kan bruke denne strategien på lokalt nivå, privat nivå eller myndighetsnivå.

For eksempel, når du trenger å fokusere på oppgaver og bruke en nettblokkeringsapp for å pause alle innkommende og utgående samtaler, uønskede sider, Facebook, YouTube, etc., er en lokal nettblokkering. En slik taktikk er mer utbredt i hjemme-Wi-Fi-rutere for foreldrekontroll.

På privat- eller bedriftsnivå kan noen forretningsorganisasjoner blokkere et bestemt nettsted eller forvandle internett deres til en inngjerdet hage for å hindre ansatte i å få tilgang til uønsket innhold i arbeidstiden.

På regionalt nivå kan myndigheter blokkere nettsteder, tukle med domenenavn eller ta ned innhold fra nettet for å kontrollere informasjonen som flyter i massen.

Hvorfor bruker noen nettblokkere?

 • Individuelle brukere kan bruke nettfiltreringsapper for fokusert arbeid.
 • Foreldre kan bruke nettblokkere for å hindre barn, tenåringer og barn i å få tilgang til ikke-så-bra innhold.
 • Bedrifter blokkerer nettstedtilgang for å forhindre tilgang til uønsket innhold på jobben.
 • Internett-leverandører blokkerer visse regionale underholdningsnettsteder for å forhindre at det globale publikumet ser premiuminnhold gratis fra utviklede land.
 • OTT-innholdsleverandører knytter seg til Internett-leverandører for å blokkere torrentsider og portaler for nedlasting av peer-to-peer-innhold.
 • Lokale myndigheter, domstoler og myndigheter blokkerer nettsteder for å hindre innbyggerne i å få tilgang til viralt innhold.

Hva er en Web Unlocker?

En nettlåser hjelper internettforskere, dataskrapere, digitale markedsførere og andre fagfolk med å få tilgang til blokkerte nettsteder for forskningsformål.

Å få tilgang til offentlige nettdata er lovlig i henhold til ulike avgjørelser i domstolene i USA og EU. Derfor begynte programvare- og nettstedsutviklere å jobbe med løsninger for å omgå blokkeringer som er kommet for å bli.

  Topp 12 smarte helsesporing for bedre liv

Slike løsninger bruker mange teknologier som VPN-er, proxy-IP-er, IP-rotasjoner, automatisk Captcha og mer. Det endelige målet er å tillate brukeragenter, APIer, automatiserte dataskrapingsprotokoller, etc., ubegrenset tilgang til interessante offentlige data.

Fordeler med Web Unlockers

 • Få tilgang til geobegrensede forretningsnettsteder for dataskraping.
 • Etisk bruk av nettblokkeringsverktøy som omgår verktøy for en større forretningssak.
 • La dataskraping-API-er fungere problemfritt mens bedrifter lar ansatte jobbe i et inngjerdet hageinternett.
 • Helautomatiserte gjentakende dataforespørsler og IP-rotasjon for bekymringsfri dataskraping.
 • Noen opplåsere, som Bright Data Web Unlocker, lar deg behandle data på skyen og få handlingsvennlig innsikt på noen få minutter.

Funksjoner til Web Unlockers

Finn standardfunksjonene nedenfor som bedriften din bør kreve fra en løsning for opplåsing av nettsteder:

Adressering av IP-ratebegrensningsproblem

Et nettsted kan forhindre dataskrapingsverktøyet ditt fra informasjonstilgang hvis IP-en din overskrider dataforespørselsgrensen satt av nettstedet. Verktøyet for opplåsing av nettsider bør tilby en etisk måte å overvinne denne utfordringen på.

Tilby automatisk Captcha-utfordringsløsning

De fleste nettsteder bruker Captcha-utfordringen for å hindre roboter i å få tilgang til nettsidedata. Et robust verktøy for nettopplåsing bør tilby funksjoner for å omgå denne huddle.

Forhindre gjenkjenning av tredjeparts brukeragent

Nettopplåsere bør også hjelpe arbeidsflyten din for dataskraping med å omgå eventuell tredjeparts deteksjon av brukeragenter og påfølgende blokkeringer og begrensning av dataoverføringshastighet.

Overvinne geolokaliseringsbaserte IP-blokkeringer

Lands- og regionbaserte IP-blokkeringer er noen av de tøffeste utfordringene, og nettopplåsingsverktøyet ditt bør løse dette problemet.

Automasjon

En nettopplåsing i bedriftsklasse bør leveres med ferdige automatiseringsfunksjoner. Derfor kan dataskrapingsagentene dine fokusere mer på nettbasert forskning enn å administrere verktøyet for opplåsing av nettsider.

IP-rotasjonsstyring

IP-rotasjon er en må-ha-funksjonalitet for alle standard apper for opplåsing av nettsteder. Det hjelper bedrifter med å sende samtidige forespørsler om datainnsamling til samme nettsted uten IP-forbud eller båndbreddebegrensninger.

Nettstedets fingeravtrykksmanipulasjon

Flotte nettopplåsere vil balansere ulike aktiviteter for dataskrapingsverktøyet ditt på målstedet for å sikre at aktivitetene dine ikke anses som skadelige.

Nå lurer du kanskje på, er det noe slikt opplåsingsverktøy for nettportaler som tilbyr alle disse funksjonene? Vel, svaret er Bright Data. Se nedenfor hvordan det endrer spillet til fordel for bedrifter som skraper data.

Lyse data snur strømmen

Alle som jobber i den offentlige virksomheten for dataskraping kjenner Bright Data. Det endrer landskapet for dataskraping ved å låse opp geobegrenset innhold og IP-begrensede portaler; hva som helst!

Bright Data er det eneste sannhetssenteret for alt som er dataskraping og mining fra dagens begrensede internettnettverk. Den tilbyr robuste nettbaserte forsknings- og informasjonsbehandlingsverktøy som Datasett, Data Collector, SERP API, Proxies, Proxy Browser Extension, Proxy Management, etc.

For ikke å nevne, nettopplåsing er den mest spennende spesialiteten til Bright Data blant nettbaserte markedsundersøkelser.

Hva er Bright Data Web Unlocker?

Bright Data Web Unlocker er et kraftig opplåsingsverktøy som lar dataskrapeteamet ditt hente data fra de tøffeste nettstedene. Med diverse teknologisk programmert automatisering ut av esken, kan bedriften din kjøre offentlig informasjonsskraping fra internett uten menneskelig innblanding.

Opplåsing av nettsteder er en kompleks virksomhet; ikke alle markedsverktøy er svært vellykkede. I de fleste tilfeller vil du finne at din eksisterende nettlåser er ineffektiv og trenger mer kraft. Derfor må du bytte til Bright Data unlocker, som gir den beste suksessraten i bransjen, hele 99,9 %.

  Topp 5 Open Source-verktøy for å administrere OpenStack Server

Hvordan hjelper Bright Data Web Unlocker utviklere?

API-dokumentasjon

Utviklere som jobber i dataskrapingnisjen kan dra betydelig nytte av den lettfattelige API-dokumentasjonen til Bright Data. Den beskriver valgfrie flagg og API-kommandoer på et enkelt språk, slik at utviklere i lære kan komme raskt i gang.

Visual Web Unlocker

Det reduserer programmeringsarbeidsmengden til utviklere ved å tilby en helt visuell nettopplåsings- og datainnsamlingsforespørselsskaper.

Automatisert arbeidsflyt

Utviklere kan bruke det visuelle verktøyet til å konfigurere automatiserte oppgaver fra oppheving av blokkering av nettsteder til dataskraping og endelig lagring.

Intuitivt dashbord av Bright Data Web Unlocker

Bright Data Dashboard tilbyr et fugleperspektiv av manuelle og automatiserte dataskrapingsoppgaver som involverer proxyer, Web Unlocker API og mer.

24×7 Support Center

Et høyt utdannet supportteam er alltid der for utviklerne dersom de skulle oppleve produktfeil.

Støtte for flere språk for API

Bright Data Web Unlocker API støtter de fleste av kodespråkene som brukes for API-anrop. For eksempel kan utviklere skrive skript i Node.js, shell, C#, Java, PHP, Visual Basic, Perl, Ruby, Python og mer.

Store Bright Data Web Unlocker-funksjoner

Bright Data Web Unlocker er det beste svaret på dagens inngjerdede hageinternett. Med følgende tidløse funksjoner trives din dataskrapingsvirksomhet:

 • Geolokaliseringsbasert IP-oppheving av blokkering over hele verden
 • Gjør det mulig for dataskrapingsverktøyet å sende ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Fjerner blokkering og samler inn data automatisk
 • Automatisk løsning av Captcha-utfordringer
 • Etisk oppheving av blokkering av nettstedsportaler
 • Prøver automatisk på nytt med forskjellige opphevingsprotokoller inntil vellykket
 • Et IP-proxy-nettverk med over 72 millioner adresser i 195 land

 • Domene- og landsspesifikk oppheving av blokkering og resultatanalyse
 • Forespørsler om asynkron datatilkobling
 • Roterer IP-adresser automatisk for å unngå IP-forbud
 • Fremstiller dataskrapingsroboten din som menneskelige agenter
 • Utfører menneskelignende nettbruk som starter med hjemmesiden, musebevegelser osv.
 • Målrett manipulering av nettsidehodet
 • Oppdager honningkrukker på trygg avstand og unngår dem automatisk
 • Injiserer intervallforsinkelser rasjonelt mellom samtidige dataforespørsler

Hvordan fungerer Bright Data?

Bright Data er en helautomatisert nettopplåsingsportal. Slik fungerer opplåsingsprosessen:

 • Du registrerer deg med et betalt abonnement eller velger betal-etter-du-gå-formatet.
 • Når Bright Data-appen kjører, velger du (i) eller Bright Data-logoen i navigasjonsruten til venstre.
 • I Datainnsamling-delen finner du Web Unlocker. Klikk på Start nå.

 • Skriv inn den blokkerte nettadressen i søkefeltet.
 • Verktøyet vil vise en estimert månedlig kostnad.

 • Ved å klikke på Lagre og aktiver vil forespørselen rutes til Bright Data Web Unlocker-algoritmen.
 • Algoritmen redigerer forespørselsprotokollen og overskriften. Deretter sender den forespørselen til Super Proxy.
 • Super Proxy behandler og sender forespørselen videre til en sentralisert proxy-infrastruktur.
 • Nå vil verktøyet etterligne fingeravtrykket til nettdataskraping-appen din og hente data fra det blokkerte nettstedet.
 • Til slutt, etter den omvendte ruten, kommer forespurte data til informasjonsskraping-appen din.

Fordeler med å bruke Bright Data Web Unlocker

 • Den har en bevist høyere suksessrate enn konkurrenten og leverer vanligvis rundt 99,9 % oppheving.
 • Helautomatisk nettopplåsingsprotokoll. Du trenger ikke å skrive noen kode. Selv ansatte uten utvikler kan sende en forespørsel om oppheving av blokkering og datahenting.
 • Et fullstendig visuelt grensesnitt gjør dataskraping morsomt og morsomt.
 • Det er et alt-i-ett-verktøy for dataskraping dersom du abonnerer på alle Bright Data-produkter.
 • Skaff deg blokkerte nettdata på etisk vis, slik at bedriften din ikke trenger å håndtere søksmål.
 • Betal bare når du får handlingsrettede data.
  Slik setter du inn en PDF-fil i Excel

 • Detaljhandelen og e-handelsbransjen kan bruke dette verktøyet til å få vanskelig tilgjengelige datasett, konkurrentprisplaner, salgsfremmende strategier osv., for å lage en dynamisk salgs- og markedsføringsstrategi.
 • Få tilgang til offentlige data uten å kaste bort tid på manuelt nettstedsøk. Myndigheter, konkurrerende virksomheter og offentlige organisasjoner er vert for slike åpen kildekodedata. Men de gjør sitt beste for å lagre dataene for å gjøre dem utilgjengelige. Bright Datas opplåsingsalgoritme henter slike lagdelte data på sekunder.
 • Bedrifter som produserer elektroniske deler og datadeler kan bruke dette verktøyet til å hente nøyaktige prisdata for konkurrerende produkter uten å få IP-forbud eller søksmål.
 • Produsenter og tjenesteleverandører av helsedomenet kan få tilgang til offentlige sanntidsdata fra alle markedsplasser over hele verden.
 • Utviklere av digitale nettverksverktøy kan bruke Bright Data til å samle datasett fra de tøffeste serverne som LinkedIn, Google News, Crunchbase, Twitter, etc.
 • Musikkovervåkingsbyråer kan bruke dette nettopplåsings-APIet til å spore opphavsrettsbeskyttet musikk som spilles på internett. Deretter kan de rapportere til sine klienter, som utgivere og plateselskaper, for å håndheve opphavsrettsbeskyttelse.

Lyse dataprisplaner

Abonnementsplanene er svært skalerbare og fleksible. Du kan gå med Pay As You Go-planen hvis du er en liten bedrift og av og til driver med dataskraping.

Men hvis du utfører dataskraping regelmessig, kan du velge mellom Starter ($500

/mnd), Advanced ($1000/mnd) og Advanced+ ($2000/mnd) avhengig av arbeidsmengden.

Brukere på bedriftsnivå har en Enterprise-plan med en personlig tilpasset forespørselsfrekvens per 1000, dataeksperter, premium SLA og dedikerte bedriftsspesialister.

Bright Data Web Unlocker Alternativer

Nå har du kjent opplåseren til Bright Data-nettstedet fra en 360° vinkel. Du må imidlertid kjenne noen av de verdige konkurrentene for å forstå hvordan Bright Data er overlegen andre. Her er noen alternativer du kan sjekke ut:

Web Scraper API: Oxylabs

Oxylabs er et programvareutviklingsselskap som tilbyr proxy- og webskraper-API-er for dataskraping-bedrifter og fagfolk.

Du kan prøve dette verktøyet hvis du ser etter et webscraping-API som er verdig et Bright Data-alternativ.

No-Code Scraper: Smartproxy

Smartproxys No-Code Scraper lar deg lagre nettskrapte data og planlegge skrapeoppgaver. Du kan gjøre alle disse minus eventuell koding. Er ikke det fantastisk? Du får også klare til bruk maler for skraping av webdata for enkel datainnsamling.

Konklusjon

Det er utfordrende å finne den rette nettopplåseren, med så mange markedsprodukter som lover utrolige funksjoner og priser. Vi gjorde det enklere for deg å velge Bright Data Web Unlocker ved å gå gjennom verktøyet fra innsiden og ut og avsløre dets beste funksjoner og funksjoner.

Prøv Bright Data og se praktisk talt at den skiller seg ut på sine løfter og prisfaktorer.

Du kan også være interessert i disse verktøyene for nettskraping som kjører på skyen.

x