tipsbilk.net

Hvordan fikse Razer Audio Visualizer som ikke fungerer

Razer er verdens ledende teknologiselskap som driver med elektronikk og spillmaskinvare. Razers rimelige priser og modulære design er det som har holdt merkevaren kjent i så mange år. De bærbare datamaskinene deres er også beundret av spillere og profesjonelle. Dette ledende livsstilsmerket tilbyr tiltalende produkter, en av dem er Razer Chroma. Razer Chroma hjelper spillere med å dra nytte av avanserte lynsystemer som finnes i Razers Chroma-aktiverte tastaturer eller andre eksterne enheter. Denne lysfunksjonen er aktivert med visualiseringsprogramvaren utgitt av selskapet. Men mange spillere har hatt problemer med å prøve å sette denne funksjonen, hvis du er en av dem og vil vite hvordan du kan fikse Razer Audio Visualizer som ikke fungerer, er du på rett sted. Vi har en perfekt guide for deg som ikke bare vil hjelpe deg med å fikse problemet, men også informere deg om lydvisualiseringen i korte trekk og årsakene som stopper den fra å fungere. Så, uten å utsette noe mer, la oss bli kjent med Razer audiovisualizer.

Hvordan fikse Razer Audio Visualizer som ikke fungerer

Razer audiovisualizer er programvare som aktiverer lyd lyn på Razer Chroma-tastaturer. På lyd laget av Google Chrome i en av sine faner, utvidelsen er aktivert og lydeffekten gjenkjennes av tastaturet. Med bruk av programvare kan du pare systemet og tastaturet sammen for å nyte lyneffektene. Når lydene gjenkjennes av tastaturet, hjelper visualiseringen også lysene på enheten med å skifte farger tilsvarende. Du kan nyte disse fargerike lydbølgene som hopper ned og opp på enhetens skjerm når du spiller musikk, spill eller videoer.

  11 beste Keto-apper og diettsporere i 2021

Hvorfor fungerer ikke Audio Visualizer?

Følgende er mulige årsaker som forårsaker problemer med audiovisualisering.

  • Enhetsinkompatibilitet med Audio Visualizer
  • Mangler Visual C++-pakke
  • Deaktiverte Audio Visualizer-tjenester eller -pakker
  • Lav amplitude-innstilling i Audio Visualizer
  • Utdatert programvare for Audio Visualizer
  • Korrupt Chroma SDK

Det første trinnet for å fikse lyseffekter som ikke fungerer, er å sjekke om enheten din til og med er kompatibel med Audio Visualizer. Bortsett fra Razers egne produkter, er Audio Visualizer også kompatibel med andre enheter. Du kan sjekke Audio Visualizer nedlastingsside for å vite mer om kompatibiliteten til enheten din med den.

Hvis lyneffekter av Razer Audio Visualizer ikke fungerer for enheten din, spesielt tastaturet, kan du prøve rettelsene nedenfor som vil hjelpe deg å få lyseffektene til å fungere igjen.

Metode 1: Installer Microsoft Visual C++ Redistributable på nytt

Det neste problemet som har vært utbredt i de fleste tilfeller der lyneffekter ikke fungerer, er den manglende pakken til Microsoft Visual C++. Det er også mulig at noen av pakkefilene til Microsoft Visual mangler eller er korrupte på enheten din, i dette tilfellet, for å løse hvordan Razer Audio Visualizer ikke fungerer, anbefales det å avinstallere og deretter installere Microsoft Visual-komplettpakken som er ekstremt viktig for at programmer og applikasjoner på PC-en din skal kjøre. Vår guide om hvordan du installerer Microsoft Visual C++ Redistributable på nytt vil hjelpe deg med det samme.

Metode 2: Oppdater Audio Visualizer-programvaren

Hvis du har gjort alle nødvendige endringer i innstillingene til Razer-programvaren og fortsatt ser problemer med lynfunksjonen som forårsaker at Audiovisualizer ikke fungerer, må du oppdatere programvaren. Slike problemer er uunngåelige med en eldre versjon av Razer Synapse. Appen advarer vanligvis brukeren om en mulig oppdatering, men hvis den går glipp av en eller annen grunn, sørg for at den oppdateres manuelt. Dette kan gjøres ved å besøke Razer-nettstedet og sjekke tilgjengelig versjon med gjeldende versjon av appen på din PC. For å sjekke det fra selve appen kan du følge trinnene nedenfor:

  Slik sletter du en horisontal linje i Word

1. Åpne Razer Synapse-appen fra PC-en.

2. Klikk på innstillingene på startsiden.

3. Klikk nå på OM-fanen.

4. Klikk deretter på KONTROLLER FOR OPPDATERINGER.

Metode 3: Aktiver Chroma Apps

Et annet oppmerksomt punkt som må tas vare på for å unngå at Audio Visualizer ikke fungerer, er at Chroma-apper er aktivert i Razer Synapse-programvaren. Du kan følge trinnene nedenfor for å aktivere dem:

1. Åpne Razer Synapse-programvaren på din PC.

2. I DASHBOARD-fanen klikker du på CHROMA CONNECT.

3. Klikk deretter på APPS-fanen.

4. I den slår du på alternativet for CHROMA APPS.

Metode 4: Øk amplitudeinnstilling

Bortsett fra andre innstillinger i Razer Synapse-programvaren, må du sørge for at Amplitude-innstillingene er satt til en høyere verdi. Hvis den av en eller annen grunn er satt lavt, skriv inn en høyere verdi, for eksempel 7000 i Amplitude-boksen. Følg instruksjonene nedenfor for å endre amplitudeverdien:

1. Åpne Razer Synapse-appen på PC-en.

2. Åpne vinduet Keyboard Visualizer.

3. I Amplitude (%)-boksen skriver du inn en høyere verdi som 7000.

4. Klikk deretter på alternativet Lagre innstillinger.

Nå, sjekk om Audio Visualizer ikke fungerer problemer er løst.

Metode 5: Aktiver Razer Chroma SDK Services

Hvis du fortsatt lurer på hvordan du fikser Razer Audio Visualizer som ikke fungerer, må du sjekke om Razer Chroma SDK-tjenester er aktivert på PC-en din. Hvis disse tjenestene er deaktivert i systemet ditt, kan du bruke følgende trinn for å aktivere dem:

1. Trykk Windows + R-tastene sammen for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Her skriver du msconfig og trykker på Enter-tasten.

3. I vinduet Systemkonfigurasjon klikker du på kategorien Tjenester.

4. Finn nå Razer Chroma SDK Server.

5. Merk av i boksen for Razer Chroma SDK Server i tilfelle det ikke er merket av.

6. Klikk nå på Bruk og deretter OK-knappen.

7. Til slutt starter du PC-en på nytt og kontrollerer om Audio Visualizer fungerer nå.

  Slik opphever du etterbetalingskontoen

Metode 6: Installer Razer Synapse på nytt

Den siste utveien igjen for deg i tilfelle du fortsatt ikke kan fikse Razer Audio Visualizer som ikke fungerer er å avinstallere og deretter installere Razer Synapse på nytt. Korrupt installasjon kan være bak dette problemet fordi Razer Synapse er hovedsakelig ansvarlig for å kontrollere lynet og andre effekter av de Chroma-støttede Razor-enhetene. Så hvis det er skadet på noen måte, er det best å installere det på nytt. Du kan følge trinnene nedenfor for å fullføre denne prosessen:

1. Først, for å avinstallere Razer Synapse, trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne Innstillinger.

2. Nå åpner du Apps i Innstillinger-vinduet.

3. Finn og klikk på Razor Synapse-appen for å velge Avinstaller.

4. Bekreft kommandoen ved å klikke på Avinstaller.

5. Velg AVINSTALLER igjen.

6. Klikk nå på JA, FJERN.

7. Når avinstalleringen er fullført, åpner du nettleseren for å installere Razer Synapse fra den offisielle nettsiden. Klikk på Last ned nå.

Nå som Razer Synapse 3-appen er installert, start den for å sjekke om Audio Visualizer-problemet er løst.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor fungerer ikke Razer Synapse?

Ans. Hvis Razer Synapse ikke fungerer, sjekk om enheten er koblet riktig til datamaskinen. Du kan også prøve å installere Razer Synapse på nytt i tilfelle problemet ikke er løst.

Q2. Hvilke enheter er kompatible med Razer Chroma?

Ans. Du kan sjekke listen over kompatible enheter med Razer Chroma.

Q3. Hvordan kan jeg kontrollere lyn i Razer?

Ans. I Razer Synapse-appen på PC-en din, få tilgang til Lightning-alternativet og tilpass effektene til din smak i den.

Q4. Hvordan kan jeg installere Audio Visualizer?

Ans. Du kan installere Audio Visualizer fra den offisielle nettsiden til Razer. Se metode 6 for mer.

***

Vi håper at dette dokumentet kan hjelpe deg med å veilede hvordan du fikser Razer Audio Visualizer som ikke fungerer. Fortell oss hvilken av metodene som hjalp deg med å løse Audio Visualizer-problemet. For flere spørsmål eller forslag, kan du legge igjen en kommentar i delen gitt nedenfor.

x