Sletter direktemeldinger til andre når du sletter Instagram-kontoen din?

Instagram er et sosialt nettverk for deling av bilder og videoer, og det eies av det amerikanske selskapet Meta Platforms. Brukere av appen kan organisere og laste opp materiale ved hjelp av filtre, hashtags og geotagging. Allmennheten eller godkjente følgere kan få innlegg. Brukere kan bla gjennom populært innhold, for eksempel bilder, følge brukere for å legge til innholdet deres i en personlig feed, og søke etter andre brukeres innhold etter kategori eller region. På et tidspunkt kan du bestemme at du ikke lenger vil at Instagram-meldingene dine skal bli sett. Du har kanskje allerede planer om å slette kontoen din og vil at alle meldingene dine skal følge med. Alternativt kan du ha sagt noe som du inderlig håper den andre personen aldri ser, og du er forberedt på å slette hele kontoen din for å forhindre at det skjer. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan sletting av Instagram-kontoen din sletter direktemeldinger til andre og om DM-ene dine forsvinner når du sletter Instagram. Du vil også lære om du kan se meldinger fra en slettet Instagram.

Innholdsfortegnelse

Sletter direktemeldinger til andre når du sletter Instagram-kontoen din?

Du vil få vite om sletting av Instagram-kontoen din sletter direktemeldinger til andre lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Forsvinner DM-ene dine når du sletter Instagram-appen?

Nei, DM-ene dine forsvinner ikke når du sletter Instagram app. Instagram-innboksen din vil fortsatt inneholde alle dine tidligere meldinger. I tillegg kan du få meldinger fra andre, men du vil ikke bli informert om dem. Du vil ikke se meldingene før du installerer programmet på nytt eller logger på med en ny enhet. Det er ikke et resultat av å fjerne appen hvis en melding forsvinner etter at du har installert den på nytt.

Sletter direktemeldinger til andre når du sletter Instagram-kontoen din?

Nei, sletting av Instagram-kontoen din vil ikke slette direktemeldinger til andre. Direktemeldingene du har sendt vil fortsatt være tilgjengelig for andre brukere selv om du sletter Instagram-kontoen din fullstendig. Navnet ditt vil ikke vises som avsender av meldingen; i stedet vil Instagrammer vises som avsender. Profilbildet ditt vil også bli slettet fra chatten. Det samme gjelder for gruppesamtaler og direkte tekster. Det vil også være mulig å se hele samtalen.

  16 beste private Instagram Viewer-app uten menneskelig bekreftelse

Vil meldingene mine forsvinne hvis jeg sletter Instagram-kontoen min?

Nei. Du vil ikke få tilgang til noen av direktemeldingene dine mens Instagram-kontoen din er inaktiv; men så snart du logger på igjen, vil du motta en sikkerhetskopi av hver melding du har sendt og mottatt. Andre Instagram-brukere kan fortsatt få tilgang til direktemeldingene dine selv om du sletter kontoen din. På Instagram vil kontoen din bli avsluttet umiddelbart hvis du deaktiverer den i mer enn 14 dager, og ingen vil lenger kunne lese direktemeldingene dine. Nye meldinger er skjult, men mottakeren kan fortsatt lese eldre i direktemeldingsinnboksen.

Kan du se meldinger fra en slettet Instagram-konto? Kan du fortsatt se meldinger fra en slettet Instagram?

Ja, du kan se meldinger fra en slettet Instagram-konto. Eldre DM-er vil fortsatt være tilgjengelige fra den slettede kontoen under Instagrammer.

Hva skjer med direktemeldinger når du sletter Instagram?

Du kan ikke lenger få tilgang til direktemeldinger hvis du sletter Instagram-kontoen din. Direktemeldingene dine vil fortsatt være tilgjengelige for andre Instagram-brukere du hadde en samtale med.

  Hvordan se nylige følgere på Instagram

Hva skjer når du sletter Instagram-kontoen din permanent?

Dine direktemeldinger, profil, bilder, videoer, kommentarer, likes og følgere vil alle bli slettet permanent når du deaktiverer kontoen din. Kontoen din og alle dataene dine blir slettet permanent 30 dager etter forespørselen din om å slette den, og du vil ikke kunne få den tilbake. I løpet av disse 30 dagene kan ikke andre Instagram-brukere se innholdet, og Instagrams brukervilkår og personvernregler fortsetter å gjelde. Imidlertid kan brukere kanskje se tidligere direktemeldinger du utvekslet med den andre Instagram-kontoen i innboksen deres.

***

Vi håper at du har lært om sletting av Instagram-kontoen din sletter direktemeldinger til andre. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x