Slik blir du med i en gruppe i Line Chat-appen

I dag foregår de fleste av våre sosiale interaksjoner på internett. Avstand er ikke lenger et problem for å opprettholde en forbindelse med noen.

Line er en utmerket sosial app fordi den blander en sosial medieplattform med en meldingsapp. Du kan utvide vennekretsen din og bli med i ulike grupper på Line chat-appen. Du kan bli med i gruppene dine ledet av vennene dine, men du kan også finne mange grupper på Line som er åpne for publikum, noe som betyr at alle med lenken kan bli medlem.

Det er mange måter å bli med i en gruppe på Line. I denne artikkelen vil du lære alt du trenger å vite om å bli med og opprette grupper på denne populære sosiale appen.

Før du går videre og blir med i en annens gruppe, kan du lage din egen gruppe for å se hvilke alternativer linjegruppechatter tilbyr. Følg disse trinnene for å opprette en gruppe på linje:

 • Last ned Line gratis på Google Play Butikk eller App Store avhengig av typen enhet du bruker. Line er også tilgjengelig for Windows, Mac OS og Chrome på deres nettsted.
 • Når du har installert appen og åpnet den, må du fullføre en enkel registreringsprosess.
 • Når du er ferdig med det, vil Line starte og du vil umiddelbart lande på Venner-fanen.
 • I midten av skjermen bør du se et alternativ merket «Opprett gruppe.» Trykk på den.
 • Velg alle vennene fra kontaktene dine som du vil legge til. Når du registrerer deg, vil du få et valg om å synkronisere telefonkontaktene dine med Line, slik at du ikke trenger å legge til venner manuelt.
 • Velg Neste øverst til høyre. Du kan deretter legge til et gruppebilde og gi gruppen et navn.
 • Trykk på «Opprett» øverst til høyre på skjermen, og du kan begynne å chatte med en gang
 •   Slik deaktiverer du Siri-forslag på iPhone-låseskjermen

  Du kan bruke gruppen til å legge til bilder, notater, videoer og mye mer. I tillegg til å sende tekstmeldinger, kan du også ringe og videosamtaler i HD-kvalitet til gruppemedlemmene. Du kan også sende talemeldinger, spille inn live-videoer og lage arrangementer – enten du er eieren av gruppen eller bare dens medlem, noe som leder oss til hovedemnet vårt.

  Hvordan bli med i en gruppe on-line chat

  Det er mange måter man kan bli med i en gruppechat på Line. Det er verdt å nevne at nye medlemmer ikke legges til i gruppen før de bekrefter at de ønsker å bli lagt til ved å trykke på Bli med på invitasjonen. En enkelt gruppe på Line kan ha opptil 500 medlemmer.

    Hvordan kriminelle bestiller telefoner i ditt navn (og hvordan stoppe dem)

  5 måter å bli med i en gruppe online

 • Bli med i en gruppe via direkte venneinvitasjoner fra appen – Gruppeskaperen og andre gruppemedlemmer kan invitere nye venner fra kontaktlisten deres når som helst. Det er også den enkleste metoden for å bli med i en gruppe fordi alt du trenger å gjøre er å bekrefte invitasjonen.
 • Bli med i en gruppe med en QR-kode – Eieren av gruppen kan velge å dele invitasjons-QR-koden med andre. Dette er som en strekkode du kan skanne med smarttelefonkameraet. De kan enten sende deg bildet av denne koden eller vise den til deg personlig og la deg skanne den.
 • Bli med i en gruppe ved å bruke en invitasjonslenke – Direkte invitasjonslenker er lettere å følge enn QR-kodene. Du kan finne dem lagt ut online på enkelte fora eller nettsteder. Klikk på lenken og bli med i gruppen. Hvis det er en privat gruppe, kan du be et av medlemmene eller gruppeeieren om å sende deg lenken i en privat melding.
 • Bli med i en gruppechat via e-post – Vennene dine kan også invitere deg til linjegrupper via e-post. Du vil motta invitasjonen på e-post med en direkte lenke som ber deg bli med i gruppen deres.
 • Bli med i en gruppe på Line via tekstmelding – En annen god privat måte å invitere venner på Line er via tekstmelding. Du vil få en tekst som sier at du ble invitert til en gruppe sammen med avsendernavnet og en hyperkobling du bør klikke for å bli med.
 •   Hvordan lage en komposter i Minecraft

  Hvordan finne linjegrupper

  Det er Line-grupper for mange nisjer, for eksempel fans av et bestemt dataspill eller anime. Selv om et bredt internettsøk ikke viser invitasjonskoder som noen andre plattformer, kan du fortsatt finne grupper som bruker Reddit og Facebook.

  Avhengig av hvilke Sub-Reddits eller Facebook-grupper du for øyeblikket er en del av, kan du spørre brukere med likesinnede interesser om de vet om noen Line-grupper å bli med i. Forutsatt at noen i gruppen har en, vil du garantert få en invitasjon.

  ofte stilte spørsmål

  Her er noen flere svar på dine spørsmål om Line-grupper.

  Er det en grense for hvor mange medlemmer som kan bli med i en gruppe?

  Ja, men det er en veldig høy grense for den gjennomsnittlige brukeren. Linjegrupper kan ha 499 medlemmer, ikke inkludert skaperen.

  Kan jeg se meldinger som var i en gruppe før jeg ble med?

  Nei. Tidligere sendte meldinger vil ikke vises for deg når du blir med i en gruppe. Du kan imidlertid se alle notat- eller albuminnlegg som ble laget etter at invitasjonen ble sendt, men før du godtok den.

  Vil gruppen motta et varsel hvis jeg avslår en gruppeinvitasjon?

  Nei. Invitasjonen din vil fortsatt vises for gruppemedlemmene og vises som en ventende invitasjon. Statusen vil vises på denne måten til personen som inviterte din sletter invitasjonen.

  Lagmål

  Line er et flott sted å henge med vennene dine, men du kan også møte mange nye, interessante mennesker. Det finnes mange andre apper og fora der venner og samfunn kan samles, men Line lar deg bli mye mer interaktiv enn andre plattformer.

  Er du medlem av noen grupper på Line? I så fall, hvilke typer grupper er det, og hva bruker du dem mest til? Fortell oss mer i kommentarene nedenfor!