Slik blir du med på et Zoom-møte på telefon

Online møteverktøy dekker normalt alle større plattformer som brukes, dvs. skrivebordsplattformer (Windows, macOS og Linux) og mobile plattformer (iOS og Android). Zoom har skrivebordsapper, mobilapper, og den har en nettapp som lar hvem som helst være vert for eller bli med på et Zoom-møte fra en moderne nettleser.

Zoom er generelt avhengig av sin egen app eller en nettleser for å fungere, men det er en annen metode du kan bruke for å bli med i et Zoom-møte; ringe inn.

Bli med på Zoom-møte på telefon

Zoom gir brukerne muligheten til å bli med i et møte via telefon. Dette lar dem slippe å installere Zoom-appen og ganske enkelt ringe et telefonnummer for å delta i møtet. I stedet for å bruke internett via et WiFi-nettverk eller et 3G- eller 4G-nettverk, foretar en bruker et nettverksanrop. Oppringingsmetoden kan brukes fra en smarttelefon og den kan brukes fra en vanlig bordtelefon eller fasttelefon.

  Slik lukker du åpne vinduer på iPhone 11

Sett opp telefonnummer for Zoom-møte

Zoom tildeler ikke automatisk et oppringingsnummer for alle møter. Det må settes opp før et møte starter, og det må deles med deltakerne. For å sette opp et telefonnummer for et Zoom-møte, må verten;

Ha en proff Zoom-konto
Abonner på lydplantillegget

Bli med på Zoom-møte på telefon

For å bli med på et Zoom-møte via telefon trenger en bruker bare telefonnummeret og passordet til møtet for å bli med. De trenger ikke ha en pro-plan.

Slå telefonnummeret for møtet. Det bør være i invitasjonen eller du kan se det opp her.
Sørg for at du har møte-ID-en for møtet klar.
Skriv inn møte-ID-nummeret og avslutt det med Hash/Pund-symbolet.
Skriv inn deltaker-ID hvis du har en. Hvis ikke, trykk på Hash/Pound-symbolet for å hoppe over trinnet.
Skriv inn passordet/passordet for møtet hvis du blir bedt om det, og trykk på Hash/Pund-symbolet etterpå.
Vent til verten tillater deg å delta i møtet.

  Hva er Inbox Zero, og hvordan kan du oppnå det?

Konklusjon

Zooms gratisplaner er ganske begrenset, men møtedeltakere trenger ikke en hvis de ringer inn. Møteverter kan også ringe inn til et møte. Den eneste forskjellen er at de må skrive inn en ekstra kode, men resten av prosessen er mer eller mindre den samme. Ulempen er at du har begrensede kontroller, dvs. du kan dempe og slå på selv. Andre kontroller (inkludert video og skjermdeling) vil ikke være tilgjengelig.