Slik blokkerer du noen på Facebook-bedriftssiden

Facebook eller en hvilken som helst sosial medieplattform handler ikke alltid om å kaste bort tiden din. Det kan også brukes som et verktøy for å vokse og opprettholde virksomheten din. Facebook Business kan brukes til å markedsføre virksomheten din på mange måter, som å øke merkekjennskapen til produktene dine, generering av potensielle salg, holde kontakten med dine nåværende og potensielle kunder osv. Samtidig som Facebook tilbyr denne fantastiske plattformen, vil Facebook også at du skal være oppmerksom på hvordan blokkere noen på Facebook-bedriftssiden. I denne artikkelen vil du få vite mer om hvorfor du kan trenge å utestenge noen fra Facebook-bedriftssiden og hvordan du blokkerer brukere fra Facebook-bedriftssiden.

Slik blokkerer du noen på Facebook-bedriftssiden

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du blokkerer noen på Facebook-bedriftssiden i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Når bør du blokkere noen på Facebook-bedriftssiden?

Facebook-bedrift skulle hjelpe deg med å starte og opprettholde bedriften din, men noen ganger er det godt å vite hvordan du blokkerer noen på Facebook-bedriftssiden. Noen ganger kan misfornøyde eller tidligere ansatte, misfornøyde kunder eller personer som har en poengsum å gjøre opp med deg, ty til uønsket oppførsel på Facebook-bedriftssiden din.

  Hvordan fortelle om noen andre bruker Facebook-kontoen din

Du trenger imidlertid ikke utestenge noen fra Facebook-bedriftssiden din bare fordi du ikke var fornøyd med noen få kommentarer fra folk på innleggene. Du kan i stedet ty til frakoblet løsning av tvister eller sletting av uønskede kommentarer på innleggene dine. Likevel kan du blokkere brukere fra Facebook-bedriftssiden på grunn av mobbing, hatytringer, gjentatte lovbrudd, eller hvis innleggene brukeren hadde lagt ut, ga innlegg eller bilder som resulterte i en straffbar overtredelse. Hvis du er lei av konstant spamming og hatytringer eller andre negative troll på FB-bedriftssiden din, kan du blokkere følgere der.

Hvordan utestenge noen fra Facebook-bedriftssiden?

Nedenfor er trinnene for å utestenge noen fra FB-bedriftssiden din.

1. Besøk Facebook nettside på nettleseren din.

2. Naviger til Facebook-bedriftssiden din.

3. Fra venstre rute klikker du på Innstillinger.

4. Klikk deretter på Personer og andre sider fra venstre rute.

5. Velg ønsket Facebook-bruker eller -sider fra listen du vil utestenge.

6. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på listen.

  Slik sletter du kommentarer på Facebook, Twitter, YouTube og mer

7. Klikk deretter på Utesten fra side.

8. Klikk på Bekreft fra popup-vinduet for bekreftelse.

Merk: Du kan imidlertid avbryte noen når du vil.

Hva skjer hvis du utestenger brukeren fra Facebook-bedriftssiden?

La oss se hva som skjer når du utestenger en bruker fra FB-bedriftssiden din:

  • Brukeren som er utestengt fra din Facebook-bedriftsside vil ikke motta noen melding om handlingen din.
  • Den utestengte brukeren vil ikke kunne dele innhold som er lagt ut på Facebook-bedriftssiden din.
  • Brukeren kan imidlertid ikke legge ut på bedriftssiden din før du opphever utestengelsen av dem, og de vil heller ikke kunne like eller kommentere innleggene dine.
  • Den utestengte brukeren vil ikke kunne sende meldinger eller like FB-bedriftssiden din.

Hvordan blokkere noen på Facebook-bedriftssiden?

Du kan ikke blokkere noen direkte på Facebook-bedriftssiden. Men du kan forby dem eller fjerne dem fra siden ved hjelp av følgende trinn.

1. Gå til din Facebook bedriftsside.

2. Fra venstre rute klikker du på Innstillinger > Personer og andre sider.

3. Velg deretter ønsket Facebook-bruker eller -sider fra listen du vil utestenge.

4. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på listen.

5. Klikk på Fjern fra side liker eller utestengt fra side.

6. Bekreft handlingen fra den påfølgende popupen.

Hva skjer når du blokkerer følgere på Facebook-bedriftssiden?

Nedenfor er de listede konsekvensene når du blokkerer følgere på FB-bedriftssiden din.

  • De vil bli fjernet som følger fra Facebook-bedriftssiden din.
  • De vil ikke lenger kunne merke siden din.
  • De vil ikke kunne søke og finne siden din på Facebook.
  • De kan ikke lenger invitere siden din til grupper eller arrangementer.
  • De kan ikke se innleggene dine på siden.
  • De kan ikke starte en samtale med siden din.
  Facebook fortsetter å logge meg ut – hvordan fikser jeg det?

***

Facebook er et fantastisk verktøy for å fremme virksomheten din. Men i en tidsalder med spam og troll er det alltid godt å vite hvordan man blokkerer noen på Facebooks bedriftsside. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x