tipsbilk.net

Slik bruker du Amazon Hub-disk/skap for å bekjempe piratkopiering av veranda

Piratkopiering på veranda har blitt et mer utbredt problem i en tid da netthandel blir stadig mer praktisk.

I følge Research har 43 % av nettkundene nå fått pakker stjålet fra dørstokken eller forgården. Ikke la disse irriterende verandapiratene stjele pakkene dine. Bruk i stedet disse teknologiske verktøyene og tjenestene for å forhindre leveringstyveri og forbedre sikkerheten din utenfor.

Dette har økt belastningen på foreldede, overbelastede og budsjettreduserende tradisjonelle postleveringstjenester. Amazon Hub-tellere er utviklet for å forenkle online ordrelevering og trygge returer for å forbedre kundeservicen.

Her er hvordan du forhindrer verandapirater fra å ta Amazon-leveringene dine og hva du skal gjøre hvis pakken din blir stjålet.

Porch Pirate: Oversikt

Begrepet «verandapirat» har blitt mye brukt for å referere til tyver som tar pakker utenfor dørstokken til intetanende brukere. De kommer raskt inn, henter pakker og flykter.

Noen ganger kan de til og med spore varebiler og stjele pakker før huseieren kan bringe dem inn. Disse tyvene følger ofte varebiler og venter på at de skal stoppe ved en rolig gate hvor de kan hente en vare. Da kan de stjele en pakke raskt og stikke av uten å bli sett.

Porch-pirater har flere muligheter enn noen gang til å stjele pakker på grunn av spredningen av pakkeleveringstjenester. Det er en enkel teknikk å stjele fra en huseier, og potensialet for at noe i pakken har videresalgsverdi har alltid vært relativt høyt.

Hvordan forhindre pakketyveri fra Porch Pirates?

Har pakker noen gang blitt stjålet fra verandaen din? Disse tyvene, ofte kalt «verandapirater», beveger seg gjennom nabolag og stjeler pakker fra folks dørstokker mens de er borte.

Det er imidlertid noen få metoder for å redusere sjansen for piratkopiering på verandaen. Med litt gjennomtenkt planlegging kan du sikre at verandapirater ikke vil komme hjem til deg.

  Hvordan sette profilbilde i zoom

Med riktig forberedelse kan du sikre at pakkene dine når deg trygt og uten innblanding fra noen tyver.

Hent på en Amazon Hub i nærheten, enten en Amazon-disk eller et skap

Amazon tilbyr en rekke valg for alternativ pakkehenting. For eksempel, hvis du vil, kan Amazon-pakkene dine sendes til et skap, og du kan få dem når du vil. Du kan også returnere Amazon-kjøp ved å bruke Amazon-skapet.

Amazon tilbyr denne gratis tjenesten; dermed tjener det et dobbelt formål. Amazon Lockers er tilgjengelig i ulike detaljhandelsbedrifter rundt om i byen din, inkludert apotek, supermarkeder og andre butikker.

I de fleste tilfeller vil Amazon sende en e-post med en unik kode for å få tilgang til skapet ditt når leveringen er levert.

Hva er en Hub-teller på Amazon?

Du kan motta og levere Amazon-pakkene dine i enhver butikk som tilbyr Amazon Hub Counter-tjenesten.

Banker, restauranter, apotek, dagligvarebutikker, treningsfasiliteter, offentlige bygninger og butikker er alle eksempler på virksomheter som vanligvis har skrankeplasseringer.

Kunder kan stole på at Amazon Hub Counters leverer og returnerer nettvarer trygt og sikkert.

Dette er det ideelle valget for personer som:

 • Hent kjøpet når det passer det
 • Vær bekymret for levering av pakke fra Amazon når du er fraværende
 • Å ha verandapirater i samfunnet
 • Sørg for å legge igjen en pakke i regn eller snø

I tillegg er medlemskap ikke nødvendig for å bruke Amazon Hub Counter. Amazon Hub Counter er gratis og åpen for alle.

Hvordan fungerer Amazons Hub-teller?

Ved å bruke Amazon Hub Counter kan du planlegge Amazon-levering på en passende måte for dine daglige aktiviteter. En Amazon-hub fungerer på samme måte som enhver annen leveringstjeneste.

Slik bruker du denne preferansen for dynamisk henting:

 • Legg inn en bestilling gjennom Amazon.com eller Amazons mobilapp.
 • Velg hentestedet nærmest deg fra listen når du klikker på «Produktlevering».
 • Etter at varen er levert vil kundene motta en e-post med QR-kode eller strekkode.
 • Vis koden din til personalet som jobber ved Amazon Hub-disken på stedet du valgte for henteskranken da du la inn bestillingen.
 • Personalet leverer pakken, og du er fri til å gå.

Amazon Hub Locker vs Amazon Hub Counter

Amazon Hub Counters er forskjellige fra Amazon Hub Lockers ved at de er plassert i fysiske butikker og drives av menneskelige assistenter. I tillegg har Amazon selvbetjente terminaler hvor du kan motta leveringen din ved hjelp av en hentekode eller Amazon-applikasjonen på en smartenhet.

  12 plattformer for å lage porteføljenettstedet ditt på få minutter

Derfor varierer det å hente pakker fra Amazon litt avhengig av ditt valg.

Amazon Hub-tellere

En ansatt som jobber i et utsalgssted er siktet for å vedlikeholde en Amazon Hub-teller. Før du gir deg pakken, skanner personen som jobber i butikken strekkoden din. Du trenger ikke vise noen bevis på hvem du er. Du trenger med andre ord ikke ID.

Amazon Hub-skap

En sammenlignbar tjeneste er Amazons Hub Locker. Men de er selvbetjente, så kundene trenger ikke hjelp fra ansatte.

Amazon Lockers er oftest sett på steder med stor gangtrafikk, for eksempel universiteter, dagligvarebutikker og transittstopp.

For å få tilgang til Amazon Hub Locker, gjør følgende:

 • Du kan velge et skap som leveringssted når du bestiller.
 • Sjåfører som jobber for Amazon vil bringe leveransene dine direkte til skapet, hvor du vil motta et varsel via e-post eller tekstmelding som inneholder en unik hentekode.
 • Skriv inn koden din i maskinen for å få tilgang til skapet og få varene dine.

Hvorfor er det en god idé å bruke en Amazon Hub Locker?

Kunder setter pris på at det er enkelt å sende til Amazon skap og skranker på grunn av variasjonen i deres eksisterende Amazon-bruk. Appen er laget for å gjøre det enklere å handle på telefonen. Det er nyttig når du bare trenger noen få ting, men ønsker å unngå å gå til en stor butikk.

 • Ikke la verandapirater komme inn
 • Det er ikke nødvendig å holde øye med dårlig vær.
 • Skjul gaver eller overraskelser fra andre familiemedlemmer.
 • Egnet for bygårder uten dørvakt
 • Praktisk system for retur
 • Det påløper ingen ekstra kostnader ved bruk av noen av tjenestene
 • Fraktalternativer samme dag og én dag er tilgjengelig på bestemte steder
 • Pakker kan leveres til skapet ditt
 • Dette er en fantastisk mulighet til å uttrykke din støtte til lokale bedrifter

Finne Amazon Hub-skap

Det beste med Amazon Hub Lockers er at du ikke trenger å betale noe ekstra for å bruke dem. Og hvis du har Prime, kan du fortsette å motta gratis frakt om to dager, én dag eller samme dag.

  25 Excel-formler og tastatursnarveier for å spare tid og krefter tipsbilk.net

Folk som bor i leiligheter får en tilpasset versjon av Amazon Hub Locker, selv om dette er det typiske alternativet for levering utenfor stedet. I tillegg kan Amazon sette opp en Hub Locker i et boligkompleks hvis bygningsledelsen tillater det.

Du kan finne den som er nærmest deg ved å gå til www.amazon.com/ulp og skrive inn byen, postnummeret eller adressen din. Det er ditt valg hvilket skap du skal velge som avleveringssted når du har noe å returnere.

Det er enkelt å finne et Hub Locker mens du legger inn en bestilling på Amazon. Når du kommer til siden der du betaler for bestillingen din, vil Amazon spørre deg hvor du liker pakken din sendt.

Etter å ha bestemt deg for en leveringsadresse, kan du lagre den på Amazon-kontoen din og bruke den til fremtidige bestillinger. Skann QR-koden på Hub Locker hver gang du møter et skap, og den vil kobles til Amazon-kontoen din.

Stopp piratkopiering på veranda nå

Å bruke tjenester som Hub Lockers er en fantastisk metode for å unngå å få stjålne pakker, og leveringsproblemer får deg dårlig når du søker etter Prime Day-rabatter. Så hvis du handler etter teknologi på Prime Day, vet hva du trenger for å unngå kjøpers anger.

Vanlige spørsmål

Kan varer returneres til et Hub-skap eller en skranke?

Ja, ikke bare er det mulig, men det er også enkelt! Angi for eksempel at du vil returnere et produkt på kontoen din og skriv inn koden eller vis strekkoden/QR-koden til assistenten.

Kan jeg tillate en tredjepart å hente pakken min fra et Amazon Hub-skap eller en skranke?

Ja, det er gjennomførbart. Hvis du vil at noen andre skal hente leveringen din fra et Amazon Hub Locker, videresend leverings-e-posten til ønsket mottaker, inkludert hentepassordet eller alternativet Start henting.

Siste tanker

Amazon Hub-konseptet har til hensikt å strømlinjeforme Amazons kjøpsopplevelse. Counter og Amazon Hub Locker oppnår dette målet, til tross for deres variasjoner.

Å opprette partnerplasseringer i praktiske og overfylte områder gir kundene flere muligheter for henting av Amazon-bestillinger. Dette kan være det beste alternativet hvis du ofte kjøper på Amazon og trenger en rask metode for å hente bestillingene dine.

Deretter kan du sjekke ut veiledningen for å identifisere falske anmeldelser på Amazon.

x