tipsbilk.net

Slik bruker du Googles gratis AI Generator ImageFX

Viktige takeaways

  • Logg på med Google for å prøve ImageFX AI-kunstgeneratoren.
  • Lag en melding og bruk Expressive Chips for bildevarianter.
  • Utforsk forskjellige ideer ved å bruke nøkkelord eller kopiere eksisterende forespørsler, og last ned favorittresultatet ditt.

Med en lav inngangsbarriere og et design som foreslår mange ideer, tar det bare noen få minutter å eksperimentere med Googles gratis Image FX AI-generator.

Trinn 1: Logg på med en Google-konto

Start med å gå til AI Test Kitchen nettsted, hvor du finner ImageFX. Du må logge på med Google-kontoen din for å bruke verktøyet gratis, så fortsett og klikk på Logg på med Google-knappen.

Når du er logget på, vil du se en kort melding om ImageFX som påpeker dens eksperimentelle natur, og minner deg om å være forsiktig med hvordan du bruker den. Etter å ha lest gjennom informasjonen klikker du på Got it, så kommer du til ImageFX AI-bildegeneratoren.

I skrivende stund er ImageFX bare tilgjengelig i utvalgte regioner, inkludert USA, Kenya, New Zealand og Australia.

  Slik sletter du apper på en Chromebook (6 metoder)

Trinn 2: Opprett en ledetekst

Til venstre er en stor tekstboks der du kan fortelle AI-generatoren hvilket bilde som skal lages, ellers kalt en ledetekst.

For å lage en forespørsel, ta deg tid til å forestille deg noe – det kan være et bilde, maleri eller illustrasjon – og det du ser for deg inni. Hold bildet i tankene mens du skriver en beskrivelse av det i tekstboksen.

Du har muligheten til å gå med noe klassisk, for eksempel «Et oljemaleri av en hytte ved en innsjø». Eller du kan lage noe litt mer absurd. Prøv for eksempel «Et menneske laget av pizza illustrert i godterifarger».

Når du er klar, klikker du på Generer-knappen og ser bildene dine vises til høyre.

Det er en grense for hvor mange bilder du kan lage hver dag. Dessverre opplyses ikke dette nummeret, så du vil ikke vite at du har nådd kvoten din før du gjør det.

Trinn 3: Lag variasjoner med uttrykksfulle sjetonger

Etter hver generasjon vil du legge merke til at noen ord er uthevet. Klikk på disse for å se andre potensielle ord du kan bruke i stedet for. Google har kalt disse alternativene «Expressive Chips».

  Hvor kunst og kunstig intelligens kolliderer i en kreativ eksplosjon

Klikk på de uttrykksfulle brikkene og endre et hvilket som helst ord du finner passende, og trykk deretter på Generer-knappen igjen. Du kan lage flere varianter av den opprinnelige ideen din ved å bruke denne funksjonen.

Trinn 4: Utforsk forskjellige ideer

AI-modellene som brukes til å drive disse AI-generatorene er trent på ekte bilder og ekte kunst, sammen med sjargongen som brukes til å beskrive dem. Å kunne det riktige språket kan hjelpe med å få bedre resultater.

Se under tekstboksområdet for å finne en samling ord. Du kan se ord som filmstillbilde, akvarell, høykontrast, håndlaget, abstrakt, barokk, kino, illustrasjon osv. Bruk gjerne disse, enten ved å klikke på ordene for å fylle ut tekstboksen eller ved å skrive dem ut manuelt.

Denne vokabularlisten er relatert til bildestiler, ideer, formater, teknikker og så videre. Så selv om du ikke kan noe om kunst, kan du lære hvordan du genererer et bilde i en bestemt stil ved å bruke disse nøkkelordene på ledeteksten.

En annen måte å utforske forskjellige ideer på er å skumme gjennom eksisterende AI-kunstmeldinger, og hjelpe deg med å lage en forbindelse mellom ledeteksten og det genererte bildet. Du kan kopiere dem helt eller delvis etter hvert som du blir kjent med hvordan AI-kunstgeneratorer fungerer.

  Implementere Preload, Prefetch, Preconnect i WordPress

Trinn 5: Last ned kunsten din

Når du lander på et bilde du virkelig liker, sørg for å lagre en kopi ved å laste det ned.

Klikk på bildet fra settet med forhåndsvisninger, og klikk deretter på nedlastingsknappen under det. Ikonet ser ut som en pil som peker ned.

Dessverre har du ikke så mange alternativer for å kontrollere nedlastingskvaliteten som du ville gjort når du bruker Midjourney til å lage AI-kunst. På samme måte, hvis du ønsker å utvide bildet i forskjellige retninger, kan du velge å bruke utmaling i DALL-E.

Selvfølgelig, med ImageFX, er fordelen at den er gratis å bruke.

Det er raskt å gå fra å lage ditt første bilde til å lage ditt 100. siden det er både enkelt og vanedannende. Du trenger bare å slette den gamle ledeteksten og begynne å skrive en ny beskrivelse for å prøve ut en annen idé.

Å teste ImageFX er omtrent så enkelt som det blir, så bruk det mens du kan for å utforske Googles tillegg til listen over AI-bildegeneratorer der ute.

x