tipsbilk.net

Baseus Magnetic Power Bank anmeldelse: Ingen MagSafe? Ikke noe problem!

Viktige takeaways

  • Baseus Magnetic Power Bank er en spillveksler for ikke-MagSafe-enheter, med sin innebygde USB-C-kabel og en ekstra USB-C-port.
  • Powerbanken kan lade opp en iPhone Pro Max og har en MagSafe-kompatibel trådløs lader.
  • Powerbanken kan føre til overoppheting hvis du har et tykt deksel, men den kan lade opp iPhonen til 100 % kapasitet og har ladekapasitet.

Apples MagSafe er en spillveksler for kraftbanker, men siden det er proprietær teknologi, kan ikke andre smarttelefonprodusenter kopiere den til enhetene sine. Mens mange produsenter lager MagSafe-kraftbanker, kan du ikke lade en ikke-MagSafe-telefon på dem med mindre den ligger flatt. Så, Baseus laget en kraftbank som vil løse dette problemet.

Baseus Magnetic Power Bank 30W

$37 $46 Spar $9

Baseus Magnetic Power Bank er en MagSafe-kompatibel batteribank med en innebygd USB-C-kabel og en ekstra USB-C-port, slik at du kan lade flere enheter samtidig.

Merkevare Baseus

Batterikapasitet 10 000 mAh

Porter 1x USB-C, 1x USB-C-kabel

Vekt 214g

Mål 11,2 x 7,1 x 2,0 cm

Batteriteknologi Li-Po

Multicharge? Ja

Flysikkert Ja

Fordeler

  • Innebygd USB-C-kabel
  • 10 000 mAh kapasitet lader iPhone Pro Max helt opp
  • Leveres med en ekstra USB-C-port

Ulemper

  • Bruker kun tre lysdioder for å indikere strømnivåer

En Power Bank med en «hale»

Jowi Morales / MakeUseOf

Baseus Magnetic Power Bank er en hendig trådløs batteribank med innebygd kort USB-C-kabel. Den kommer inn på 214 gram (7,55 oz), noe lettere enn iPhone 14 Pro Max sine 252 gram (8,9 oz). Videre måler den 11,2 x 7,1 x 2,0 cm (4,41 x 2,80 x 0,79 tommer) og passer fint på håndflaten min. Den innebygde kabelen er 14,4 cm (5,67 tommer) lang, selv om den har en port for å sikre USB-C-kontakten når den ikke er i bruk, og halverer effektivt lengden når den er oppbevart.

  Multitenancy i Cloud Computing forklart på 5 minutter eller mindre

Bortsett fra den trådløse lademuligheten og den innebygde kabelen, har strømbanken også en enkelt USB-C-port for å koble til din egen kabel. Det betyr at du fortsatt kan bruke strømbanken hvis du skader den innebygde kabelen, og dermed reduserer e-avfall.

Baseus Magnetic Power Bank har fire indikatorlamper – tre hvite lysdioder for å indikere ladenivået og en oransje for å vise om den trådløse laderen er slått på. Dette er imidlertid litt ukonvensjonelt, siden de fleste brukere er vant til fire LED-lys for å indikere gjenværende strøm, og en femte for å vise dens trådløse status.

Passer godt bak en Pro Max-telefon

Jowi Morales / MakeUseOf

Til tross for vekten og dimensjonene, gir ikke powerbanken mye tyngde til iPhone når jeg bruker den – selv med mitt tykke Spigen-deksel. Den holder også iPhonen min trygt, så jeg trenger ikke å bekymre meg for at telefonen min flyr av mens jeg lader den trådløst og beveger meg.

Jeg fikk imidlertid ett problem mens jeg ladet telefonen min – jeg fikk en advarsel om overoppheting da jeg ladet telefonen fra tom til 80 %, og satte dermed ladeprosessen på pause. Mitt tykke etui må ha påvirket telefonens kjøling, men det var første gang jeg opplevde dette.

Jowi Morales / MakeUseOf

Jeg fjernet telefonen fra dekselet og sjekket telefonens og strømbankens overflatetemperatur etter at dette skjedde, og jeg fikk en avlesning på 41 °C (105,8 °F) på begge enhetene. Til tross for at iPhones sikkerhetssystemer slo inn og stoppet telefonen fra å lade, føltes begge enhetene fortsatt behagelige å holde, selv om det var litt varmt.

  Din virtuelle følgesvenn for barselopplevelse

Lader iPhone 14 Pro Max til 100 % kapasitet og litt til

Baseus Magnetic Power Bank har en kapasitet på 10 000 mAh. Det betyr imidlertid ikke at du kan bruke alt dette til å drive enheten din. Tross alt får du noen miljøtap, som varme. Dessuten har kraftbanken kun en energikonverteringsrate på rundt 75 %, så du får bare rundt 7500 mAh ut av den.

Jowi Morales / MakeUseOf

Likevel skal denne kunne lade iPhone 14 Pro Max fullt og ha litt til overs for noen flere barer. Jeg testet dette ved å tømme iPhonen min to dager på rad og bruke strømbanken til å lade den. Jeg fikk 100 % på iPhonen min den første dagen og bare 13 % den andre gangen før strømbanken ble tømt.

Selv om dette var litt mindre enn hva du forventer, er det fortsatt rimelig, siden jeg nettopp brukte trådløs lading, som er mindre effektiv enn kablet lading.

Tre timer å fylle og ytterligere tre timer å tømme

Jowi Morales / MakeUseOf

Når jeg hadde tømt strømbanken, koblet jeg den til en 140-watts USB-C-laderport. Dens maksimale ladeinngang er imidlertid 18 watt, noe som betyr at etterfylling av strømbanken tok omtrent 2 timer og 52 minutter.

På den annen side har den en utgangskapasitet på 30 watt, så den kan lade en iPhone fra tom til full på litt over to timer hvis du bruker en kabel. Trådløs lading er fortsatt begrenset til 15 watt, så bruk av denne vil ta iPhone lengre tid å fylle. Likevel er Baseus Magnetic Power Bank flott for å fylle opp enheten din gjennom dagen.

Lading av flere enheter er… rart

Jowi Morales / MakeUseOf

En annen nyttig funksjon ved denne magnetiske kraftbanken er gjennomgangslading. Så hvis du ikke har en Lightning-kabel, men telefonen har MagSafe, lader du strømbanken og telefonen samtidig. På den måten vil du våkne med en full iPhone og powerbank om morgenen.

  9 Venn Diagram Makers for å sammenligne og visuelt organisere data

Og fordi den kan lade enheter på tre forskjellige måter, kan du bruke Baseus Magnetic Power Bank til å lade opp flere enheter samtidig. Det er imidlertid ikke enkelt fordi samtidig lading ikke fungerer i enkelte kombinasjoner.

Du kan lade to enheter samtidig hvis du bruker den innebygde kabelen og USB-porten (med egen kabel). Du kan også gjøre det samme med USB-C-porten og trådløs lader. Men hvis du bruker den magnetiske laderen og kobler til en annen enhet med den innebygde kabelen, vil den slå av den trådløse laderen. Kanskje det gjør det for å spare strøm, siden iPhone vil deaktivere MagSafe når du kobler den til via en kablet lader.

Jowi Morales / MakeUseOf

En Power Bank for alt du har

Siden mange enheter nå bruker USB-C-porter for strøm og lading, er det fornuftig å ha en strømbank med innebygd USB-C-kabel. På den måten kan du lade opp utstyret ditt selv om du lar USB-C-kabelen ligge igjen. Den har også magnetisk trådløs lading, slik at du kan drive både MagSafe og andre trådløse ladeenheter.

Hvis du trenger å drive det gamle utstyret ditt (eller tilfeldigvis bryter den innebygde kabelen), kan du bruke USB-porten til å lade opp mikro-USB og Lightning-elektronikken. Og selv om jeg skulle ønske at Baseus la til en ekstra LED-pære eller til og med en liten LCD-skjerm for å notere den gjenværende ladningen, oppveier fordelen du får fra Baseus Magnetic Power Bank langt disse mindre nigglene.

Baseus Magnetic Power Bank 30W

$37 $46 Spar $9

Baseus Magnetic Power Bank er en MagSafe-kompatibel batteribank med en innebygd USB-C-kabel og en ekstra USB-C-port, slik at du kan lade flere enheter samtidig.

x