Slik bruker du talechat i H1Z1 PS4

H1Z1, utviklet og utgitt av Daybreak Game Company, er et konkurransedyktig og fartsfylt online videospill. Dette kamp kongelige skytespillet involverer vold og blod, der spilleren griper våpen, kjører kjøretøy og dreper andre spillere for å stå som den siste som er i live. Det er et morsomt og utrolig responsivt spill der spillere til og med kan snakke med hverandre mens de fullfører oppdraget sitt. Denne funksjonen til H1Z1 gjør det absolutt til et underholdende spill å spille. Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å bruke teamtalechat i H1Z1, og spillerne lurer på hvordan de bruker talechat i H1Z1 PS4. Hvis du er noen som stiller det samme spørsmålet, har vi dekket deg med en perfekt guide som vil hjelpe deg å vite om chat-funksjonen i detalj og ingen talechat H1Z1. Så, uten videre, la oss umiddelbart begynne med denne innsiktsfulle guiden.

Slik bruker du talechat i H1Z1 PS4

Multiplayer-nettspill har en flott funksjon som lar spillerne kommunisere med hverandre. Denne kommunikasjonen utføres vanligvis gjennom tekstchatter i spillet eller talechatter. Stemmechatter er ekstremt nyttige for å formidle meldinger og informere folk om neste trekk mens du spiller spillet. Selv om posisjonell chat har vært rundt hjørnet en stund, har det nylig vært snakk om byen igjen for sin utmerkede bruk som talechat med teammedlemmene.

Den samme funksjonen er i H1Z1, hvor spillere kan kommunisere med andre lagkamerater raskt og enkelt uten å trenge ekstern service. Denne funksjonen er nyttig ikke bare for strategisering, men er også ganske underholdende.

Hvorfor er det ingen talechat H1Z1?

Å møte problemer med talechat-funksjonen på H1Z1 er veldig vanlig og har blitt sett å oppstå mens du spiller spillet gjentatte ganger. Problemer under bruk av talechat oppstår vanligvis på grunn av årsakene nedenfor:

 • Dempet talechat i H1Z1
 • Volum for talechat er satt til minimum i H1Z1
 • Defekte PlayStation Network-servere
 • Midlertidige feil og feil
 • Utdatert konsollprogramvare
 • Tilkoblingsproblemer med hodesettet
 • Mikrofonnivået i PS4 er satt for lavt

Hva er fordelene med talechat?

Mens du spiller online, er talechat veldig vanlig, spesielt i spill som H1Z1, hvor koordinering og strategi er viktig, og talechat blir en ressurs. Også, hvis du er opptatt av å vite hvordan du bruker talechat i H1Z1 PS4, må du også være klar over proffene det er kjent. Så la oss ta en titt på noen av de fremtredende fordelene det kommer med:

 • Rask koordinering mellom lagkamerater
 • Enklere kommunikasjonsmodus
 • La fremmede bli venner
 • Mindre tidkrevende enn å skrive på tastaturet
 • Oppmuntre spillere til å holde seg i spillet lenge
 • Motiverer spillere til å fullføre oppdraget sitt
 • Gir sanntidskommunikasjon
  Hvordan få Siri til å lese artikler for deg på din Mac

Hva er de mulige årsakene til ingen stemmechat H1Z1 på PS4-en din?

Hvis du har hatt problemer med talechat i H1Z1-kontoen din, kan det skyldes nye retningslinjer for H1Z1 som forbyr stygt språk eller annen giftig oppførsel. Hvis en spiller begår en slik handling, får de en straff med dette nye systemet. Dette kan også resultere i fjerning av talechatfunksjonen i spillet.

Selv om trash-talk og noen vanlige samtaler som involverer noen underholdende øyeblikk er tilfeldige i talechatten med teamet, er noen av områdene nedenfor forbudt:

 • Dødstrusler eller selvmordstrusler som involverer negativ fremstilling av Kill word.

 • Enhver form for rasisme, diskriminering eller sexisme kan føre til forbud mot stemmechat.
 • Også trusler som involverer voldtekt, seksuelle overgrep eller vold av noe slag er strengt forbudt.

Å bruke talechat-funksjonen for H1Z1 er en enkel oppgave. Alt du trenger å gjøre er å få tilgang til spillets innstillinger og gjøre noen endringer for å aktivere denne funksjonen. For å vite mer om hvordan du bruker talechat i H1Z1 PS4, gå gjennom metodene gitt nedenfor:

Metode 1: Bekreft PlayStation Network-servere

Bortsett fra problemer med stemmeinnstillingene i H1Z1, kan det være noen nettverksfeil med PlayStation, noe som resulterer i teamtalechatproblemer i H1Z1 på PS4. Hvis PSN-serveren din er defekt, kan det definitivt være den skyldige bak den. Så det er alltid bedre å sjekke om serverne til konsollen din fungerer bra ved å besøke den statussiden. Du kan sjekke Spill og Service-delen for å vite om det er noen problemer med det.

Hvis alt ser ut til å fungere bra, gå videre til neste metode for å løse stemmechat-problemet.

Metode 2: Start PS4-konsollen på nytt

Bortsett fra tekniske mangler, kan mindre feil og feil skape problemer med talechat-funksjonen mens du spiller et spill på PS4. Derfor foreslås det at du starter PlayStation på nytt for å laste inn ressursene på nytt og oppdatere den for å fjerne eventuelle feil. For å starte PS4-konsollen på nytt, kan du følge trinnene nedenfor på nøyaktig måte som de er angitt:

1. Hold inne strømknappen i 5–7 sekunder på PS4-konsollen.

Bilde av InspiredImages fra Pixabay

2. Når du hører to pip som indikerer at den er slått av, går du over på å koble fra strømledningen til konsollen fra stikkontakten.

3. Etter 2–3 minutter slår du på PS4-konsollen og kontrollerer om ingen talechat H1Z1-problem er løst.

Metode 3: Oppdater PS4-fastvaren

Utdatert PS4-fastvare kan forårsake ulike problemer, inkludert problemer med stemmechat-funksjonen. Derfor er det viktig å oppdatere den regelmessig for å holde tritt med de nye og forbedrede funksjonene til konsollen. Prøv å oppdatere PS4 ved å følge instruksjonene nedenfor:

1. Åpne Innstillinger fra menyen på PS4-en din.

2. Velg System Software Update.

3. Velg Oppdater nå.

4. Velg Godta på siden System Software License Agreement.

5. Trykk nå på X-knappen på kontrolleren og vent på at oppdateringen skal installeres.

Metode 4: Deaktiver Mute for Voice Chat

Som nevnt tidligere er H1Z1-talechat ekstremt nyttig for spillelskere som elsker å kommunisere og ha sanntidssamtaler med lagkameratene. Bortsett fra det har vi også utforsket de andre fordelene. Det er mulig at du kan ha dempet talechat for H1Z1 på enheten din. Hvis du ikke allerede har deaktivert denne funksjonen, er det på tide at du gjør det ved hjelp av trinnene nedenfor:

1. Åpne H1Z1-spillet og gå til hjemmesiden.

2. Velg INNSTILLINGER fra alternativene.

3. Rull ned og slå av bryteren for Mute Voice Chat-alternativet.

4. Når trinnene er utført, start spillet på nytt og sjekk om ingen talechat H1Z1-problem er løst.

Metode 5: Sett Voice Chat Volume til Maksimum

Hvis alternativet Demp stemmechat allerede er deaktivert for enheten din, kan problemet være med volumet for talechat som kan reduseres til lavt. I så fall kan du følge trinnene nedenfor for å sette den til et maksimum:

1. Naviger til H1Z1 SETTINGS.

2. Rull ned til Voice Chat Volum og flytt glidebryteren til maksimum eller i henhold til dine krav.

Når volumet er stilt inn, kan du bruke talechat-funksjonen.

Metode 6: Juster mikrofonnivået

I tillegg til å justere volumet for talechat i H1Z1, er det også viktig å sjekke mikrofonnivået på PS4. Hvis den er satt for lavt, kan det bli en årsak til ingen team-talechat under spillet. Så juster mikrofonnivået ved å bruke trinnene som de er gitt nedenfor:

1. Start innstillingene på PS4-en din og gå til fanen Enheter.

2. Velg Lydenheter.

3. Velg nå Juster mikrofonnivå.

4. Juster mikrofonnivået til et passende merke hvis det er for lavt.

Etter at innstillingene er ferdige, start spillet på PS4-en din og sjekk om problemet er løst.

Metode 7: Bytt utgangslydenhet

Hvis ingen av metodene ovenfor ser ut til å fungere for deg for å løse stemmechat-problemet, indikerer det at problemet ligger i headsettet som er koblet til konsollen. Hvis hodesettet ikke er koblet til PS4-en din og PlayStation-en din fortsatt bruker utgangen fra TV-en, må du manuelt stille inn tilkoblingen til hodesettet du bruker eller en annen utgangsenhet, inkludert øretelefoner eller Bluetooth-lydenheter.

1. Gå til PS4-innstillinger > Enheter > Lydenheter.

2. Åpne nå Output Device og velg Output to Headphones.

Metode 8: Logg på PSN-kontoen på nytt

En enkel re-pålogging kan også hjelpe deg å bli kvitt små feil og andre problemer ved å tilbakestille brukerdataene. Så prøv å logge på PSN-kontoen din på nytt ved å avslutte den nåværende økten ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Start PS4-innstillingene.

2. Velg Kontoadministrasjon.

3. Velg nå alternativet Logg av som er gitt i den.

4. Trykk deretter på X-knappen på kontrolleren for å bekrefte utloggingen.

5. Når du er logget ut, logger du på kontoen din på nytt og starter H1Z1 for å sjekke om teamtalechatproblemet er løst.

Metode 9: Kontakt PlayStation Support

Selv etter å ha utført alle metodene, hvis du ikke kan fikse talechat-problemet og fortsatt lurer på hvordan du bruker talechat i H1Z1 PS4, er siste utvei som gjenstår å kontakte PlayStation-støtte for profesjonell hjelp. Du kan be om hjelp fra kundeserviceledere for å hjelpe med talechat-funksjonen i H1Z1 på PS4. Oppgi de nødvendige opplysningene til dem og få ordnet talechatten.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Er nærhetschat tilgjengelig i H1Z1 PS4?

Ans. Ja, nærhetschat er tilgjengelig i H1Z1 PS4.

Q2. Hvordan kan jeg gå førsteperson i H1Z1 PS4?

Ans. Du kan gå førsteperson i H1Z1 PS4 ved å sikte nedover severdigheter. Holder du nede L2 for å sikte vil du bli den første personen ved hjelp av et siktet våpen eller til og med en enkel maskinpistol.

Q3. Hva er egentlig spillnærhetschat i H1Z1?

Ans. Spillproximity-chat i H1Z1 er en videokonferansechat over internett som lar brukere ha samtaler mellom små grupper, spesielt i spill som H1Z1. Det er ganske nyttig.

Q4. Kan jeg snakke med fremmede på H1Z1-talechat?

Ans. Ja, talechat i H1Z1 lar deg kommunisere raskt med lagkamerater og spillere i spillet uten å trenge en ekstern tjeneste.

Q5. Hvordan kan jeg endre chat-innstillingene på PS4-en min?

Ans. Du kan gjøre endringer i chat-innstillingene på PS4-en din ved å gå til PlayStation-knappen for å åpne alternativet Juster lyd og enheter, som lar deg justere chat-innstillingene ytterligere.

***

Vi håper at legen vår kunne gi deg best mulig svar på spørsmålene dine, og at du kunne vite hvordan du bruker talechat i H1Z1 PS4. For flere spørsmål eller forslag, vennligst legg igjen verdifulle kommentarer i delen nedenfor.

x