Hvorfor er du utestengt fra Instagram-kontoen din?

Instagram, den mest engasjerende sosiale medieplattformen, har et godt grep i folks liv. Foruten å være populær og vanedannende, er det noen ganger overveldende for folk. Brukerne føler behov for å konkurrere og sammenligne sine liv med andre, noe som ofte gjør dem ulykkelige. Derfor må de ta en pause eller deaktivere kontoene sine for å få fred. Men har du noen gang lurt på om Instagram vil reaktivere kontoen din? Ikke bekymre deg, du er på rett sted. I denne artikkelen vil du lære hvordan du får tilbake Instagram-kontoen din. Du vil også få forstå hvor lenge Instagram er fengsel og mer om hvorfor du ble utestengt fra Instagram-kontoen din.

Hvorfor er du utestengt fra Instagram-kontoen din?

Les delen nedenfor for å finne ut hvorfor du er utestengt fra Instagram-kontoen din.

Hvorfor er du utestengt fra Instagram-kontoen din?

Årsakene til at du ble utestengt fra Instagram-kontoen din er oppført nedenfor:

 • En av dem kan være når en bruker bryter retningslinjene til Instagram opp til en viss grad.
 • Det kan også være på grunn av tredjepartsapper. Du kan lese om alle retningslinjene i Om-delen av Instagram.
 • Hvis kontoen din viser uregelmessig aktivitet eller engasjerer seg i upassende innhold, kan du bli låst ute fra kontoen din.
 • Du må være forsiktig når du logger på med forskjellige IP/MAC-adresser, da det kan hindre kontoen din.
  Lagre Instagram-bilder på din mobile enhet og skrivebord

Du må sjekke personvernreglene og bruksvilkårene på Instagrams Om-seksjon for å sjekke hva du følger.

Hvordan kan du få tilbake Instagram-kontoen din?

Mens vi vet årsakene til at du ble utestengt fra Instagram-kontoen din, la oss lære hvordan du kommer tilbake:

 • For å få tilbake Instagram-kontoen din, skriv inn kontodetaljene dine riktig eller logg på med e-postbekreftelsen.
 • Hvis du glemmer passordet ditt, sjekk de lagrede passordene dine eller gå til glem passord for å få hjelp til å få kontoen din tilbake.
 • Sjekk også om du har mottatt noen e-post fra Instagram angående kontoen din eller endret informasjon som gjør at du ikke kan få tilbake kontoen din.
 • Prøv å logge på med Facebook hvis kontoen din er knyttet til den. Dette vil hjelpe deg å gjenopprette kontoen enkelt.
 • Hvis ingenting fungerer, må du ta kontakt Instagram-støtte for ytterligere hjelp.

Hvordan kan du fjerne blokkeringen av Instagram-kontoen din?

Noen av måtene å låse opp Instagram-kontoen din på:

Merk: Før du avinstallerer appen, ikke glem å sikkerhetskopiere informasjonen din.

 • Du må først avinstallere og deretter installere appen på nytt. Logg deretter på med legitimasjonen din. Forhåpentligvis vil Instagram oppheve blokkeringen av deg.
 • Det kan ta en stund å oppheve blokkeringen av kontoen din, så sjekk igjen med mellomrom.
 • Du kan også kontakte Instagram-støtte, som vil gi deg oppfølgingsbekreftelses-e-postene og nødvendig hjelp.

Hvor lenge er Instagram fengsel?

Instagram-fengsel er et forbud fra plattformen der Instagram blokkerer deg i en viss varighet fra noen få timer til 24–48 timer. Utelukkelsens varighet avhenger av innholdet ditt, oppfølgingshandlingene og kontoengasjementet. For å følge opp, gå til brukerstøtten og rapporter, be om Instagram. Det kan gjøre prosessen raskere. Forbudet kan forlenges med noen dager til hvis du fortsetter å gjenta handlingene som førte til forbudet. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut hvorfor du er utestengt fra Instagram-kontoen din.

  Forbyr Instagram IP-adresser?

Blokkerte de deg eller deaktiverte de Instagram?

For å sjekke om personen har deaktivert eller slettet kontoen sin:

 • Sjekk gruppene dere har til felles. Hvis navnet deres fortsatt vises, betyr det at de nettopp har deaktivert kontoen sin. Prøv deretter å søke etter navnet deres ved å åpne Instagram-appen. Du er sannsynligvis blokkert hvis du ser en side som sier resultatene ikke funnet, siden ikke funnet eller brukeren ikke funnet.
 • Du kan også bruke tredjepartsapper som Blockers Spy for å finne ut hvem som blokkerte deg.
 • Du kan også bruke en annen Instagram-konto for å søke etter dem. Hvis de ikke blir funnet i søket deres, betyr det at de har deaktivert kontoen sin.

Hvor lang tid tar det for Instagram å fjerne blokkeringen av kontoen din?

Hvis Instagram blokkerer deg, kan det ta 3 timer til til og med 4 uker å oppheve blokkeringen av kontoen din. Det kan være ganske lang ventetid for å få tilbake kontoen din.

Merk: Du må unngå å bli utestengt i alle fall. Slutt å trolling og støtte upassende innhold på sosiale medier.

Hvor lenge låser Instagram kontoen din midlertidig for mistenkelig aktivitet?

Varigheten av en midlertidig lås avhenger av antall tidligere utestengelser på kontoen din. Det avhenger også av årsakene til disse forbudene. Den vanlige lengden på forbudet kan være noen timer til 24–48 timer. Låsen kan til og med utvides hvis de urettmessige aktivitetene er alvorlige.

Hvor lenge varer en midlertidig lås på Instagram for phishing?

Den vanlige lengden på forbudet kan være alt fra noen få timer til 24–48 timer for gjentatte årsaker. Varigheten av den midlertidige låsen på Instagram avhenger av kontoens tidligere forbud og årsakene til alle disse forbudene.

  Gjenopplev de siste årene på Facebook og Instagram i bilder

Vil Instagram aktivere kontoen din på nytt?

Nei. Hvis Instagram-kontoen din ble slettet av deg eller noen med riktig passord, er det ingen måte å gjenopprette det. Du kan bare aktivere eller gjenopprette kontoen din hvis den bare er deaktivert eller låst midlertidig. Det eneste alternativet du sitter igjen med er å opprette en ny konto med samme e-postadresse som du brukte. Du kan kanskje ikke få det samme brukernavnet for deg selv, da det kan være tatt før du oppretter en ny konto. Nå vet du om Instagram vil aktivere kontoen din på nytt.

Hvor mange advarsler før du blir utestengt på Instagram?

I tilfelle brudd på vilkårene til Instagram, utsteder de advarsler før de sletter kontoer. Det avhenger ikke av antall advarsler. Forbudet finner sted avhengig av alvorlighetsgraden av overtredelsen.

Hvordan kan du kontakte Instagram direkte?

Du kan kontakte Instagram-støtte på telefon på deres kontaktnummer: 1-650-543-4800. Du kan også nå dem via Instagrams online Hjelpesenter eller direkte Instagram-støtte via e-post: [email protected]

***

Vi håper du har forstått hvorfor du er utestengt fra Instagram-kontoen din, og om Instagram vil aktivere kontoen din på nytt. Du kan legge inn spørsmål og emneforslag for fremtidige artikler i kommentarfeltet nedenfor.

x