tipsbilk.net

Slik endrer du Google-bakgrunn på en Chromebook

Chrome OS kan virke lett og ikke så funksjonsrikt sammenlignet med Windows eller macOS, men det lar deg tilpasse de fleste elementene i operativsystemet. Du kan aktivere mørk modus på Chromebooken din gjennom den nye Bakgrunnsappen. Du kan til og med legge til widgets på Chromebook-skrivebordet og gjøre mye mer. Nå, i denne artikkelen, gir vi deg en detaljert veiledning om hvordan du endrer Google-bakgrunnen på en Chromebook. Du kan laste ned og angi et nytt tema, endre skrivebordsbakgrunnen og legge til en ny skjermsparerbakgrunn på Chromebooken. Så på det notatet, la oss hoppe rett inn.

Tilpass Google Bakgrunn på en Chromebook (2022)

I denne opplæringen har vi lagt til flere måter å endre Google-bakgrunnen på Chromebooken din. Du kan bruke et nytt tema, endre bakgrunnen i Chrome-nettleseren, angi et nytt skrivebordsbakgrunn eller endre skjermspareren. Bare utvide tabellen nedenfor og gå til ønsket seksjon.

  15 beste nye og populære Udemy-kurs i 2022

Endre Google-bakgrunnen i Chrome-nettleseren

1. Først åpner du Chrome-nettleseren på Chromebooken din og klikker på «Tilpass Chrome» nederst til høyre.

2. Deretter, under «Bakgrunn»-delen, velger du bakgrunnsbildet du ønsker fra Googles utvalg av samlinger. Du bør garantert finne noe du liker her. Hvis du ikke gjør det, gå til neste punkt.

3. Du kan også angi en egendefinert bakgrunn i Chrome-nettleseren. Bare klikk på «Last opp fra enhet» i «Bakgrunn»-innstillingsfanen.

4. Velg nå bakgrunnsbildet fra Chromebookens lokale lagring.

5. Det er det. Og dette er hvordan du kan endre Google Chrome-bakgrunnen på Chromebooken din.

Endre tema og bakgrunn i Chrome-nettleseren

1. Hvis du vil endre temaet sammen med bakgrunnen, åpner du Innstillinger i Chrome-nettleseren. For det, klikk på 3-punktsmenyen øverst til høyre og velg «Innstillinger».

2. Gå til «Utseende»-delen i venstre sidefelt og klikk på «Nettleser-temaer» i høyre rute.

3. Den åpner temasiden i Chrome Nettmarked. Gå videre og bla gjennom de forskjellige temaene på Chromebooken din.

  Slik sletter du Gmail-adressen din permanent

3. Åpne favoritttemaet ditt og klikk på «Legg til i Chrome»-nettleserknappen.

5. Og slik ser det ut etter at temaet du velger er tatt i bruk. Ganske vakkert, ikke sant?

Bytt skrivebordsbakgrunn på Chromebooken din

1. For å endre skrivebordsbakgrunnen på Chromebooken, høyreklikk på skrivebordet og velg «Angi bakgrunn og stil».

2. Klikk deretter på «Bakgrunn» i vinduet som åpnes.

3. Her kan du finne en rekke flotte bakgrunnsbilder laget av kunstnere fra ulike samfunnslag.

4. Bare velg bakgrunnen du liker, og den blir satt som Chromebook-bakgrunn. Hvis du vil se et nytt bakgrunnsbilde hver dag på Chromebook-skrivebordet, klikker du på «Endre daglig» øverst for å aktivere det.

5. Bortsett fra det kan du også stille inn bakgrunnen på Chromebooken din direkte fra Google Foto og lokal lagring også. Ja, Chrome OS har også temaer og tilpasningsmuligheter for å konkurrere med Windows og Mac.

Endre skjermspareren på Chromebooken din

1. Hvis du ønsker å angi en dynamisk skjermsparerbakgrunn på Chromebooken, kan du enkelt gjøre det. Bare høyreklikk på skrivebordet og åpne «Angi bakgrunn og stil».

  (RETTET) Lydgjengivelsesfeil: Start datamaskinen på nytt

2. Klikk deretter «Skjermsparer» fra vinduet som åpnes.

3. Her aktiverer du bryteren på toppen, og den vil slå på funksjonen for dynamisk skjermsparer på Chromebooken din.

4. Rett under kan du velge bildekilde for skjermsparerbakgrunnen. Du kan velge bilder fra Google Foto-biblioteket ditt eller kuratert kunstverk av Google. Og det er det.

Endre bakgrunnsbakgrunn og tema på Chromebooken din

Så dette er de fire måtene du kan bruke til å endre bakgrunnsbildene på Chromebooken din. Det være seg Chrome-nettleseren, Chromebook-skrivebordet eller låseskjermen, du kan tilpasse dem alle med egendefinerte bakgrunnsbilder. Uansett, det er alt fra oss. Hvis du vil aktivere den nye Chrome OS-starteren på Chromebooken din, kan du gå til vår koblede artikkel. Og hvis du ønsker å lære mer om slike Chrome OS-tips og triks, kan du gå gjennom vår uttømmende artikkel. Og hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

x