tipsbilk.net

Slik endrer du iPhones standard varslingslyd

Viktige takeaways

 • Apple har endret standard varslingslyd i iOS 17, men med utgivelsen av iOS 17.2 kan brukere endelig endre den til hva de vil.
 • Standard varslingslyd i iOS 17 er roligere og vanskelig å høre, men nå har du kontroll over lyden og endrer den til dine preferanser.
 • Oppdater iPhone til iOS 17.2 eller nyere, og gå til Innstillinger > Lyd og Haptics > Standardvarsler for å velge ønsket varslingslyd.

Apple endret standard varslingstone i iOS 17 til Rebound, som mange brukere misliker på grunn av hvor stille det høres ut. Heldigvis lar iOS 17.2 deg endre den til hva du vil, inkludert det ikoniske Tri-tone-varselet. Vi vil lede deg gjennom trinnene.

  Gjør WordPress-ytelsen din enda bedre med disse pluginene

Slik endrer du standard varslingslyd på iPhone

Mens iOS 17-oppdateringen ble godt mottatt av de fleste iPhone-brukere, var ikke alle fan av Rebound-varslingstonen som de ble tvunget til å bruke uten mulighet til å endre den. I motsetning til Tri-tone-varslingen, er den regndråpelignende lyden av Rebound mykere. Dette gjør det vanskelig å høre fra andre siden av rommet, og til slutt overvinner formålet med en push-varsling.

Med utgivelsen av iOS 17.2 har du imidlertid endelig muligheten til å endre iPhones standard varslingslyd. Så hvis du ikke allerede har oppdatert, gå til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering for å se etter den nyeste iOS-versjonen som er tilgjengelig, og følg trinnene nedenfor for å endre varslingslyden:

  En rask guide til HTTP-statuskoder med infografikk
 • Åpne Innstillinger-appen på enheten din og gå til Sound and Haptics.
 • Trykk på Standardvarsler og velg ønsket varslingslyd fra listen som vises.
 • Hvis du vil endre standard varslingslyd tilbake til det den var før du oppdaterte til iOS 17, velg Tri-tone.
 • Dessverre, hvis du bruker en iPhone som ikke er kompatibel med iOS 17, vil du ikke kunne tilpasse enhetens varsellyd. På den lyse siden er standardvarslingslyden i eldre iOS-versjoner Tri-tone, så du vil sannsynligvis ikke endre den uansett.

  Når du har fullført trinnene nevnt ovenfor, vil alle apper som bruker standardvarsler bruke tonen du valgte. Det er verdt å merke seg at varsellyden for varsler fra visse apper som påminnelser, meldinger og kalender forblir uendret med mindre du individuelt endrer den fra Innstillinger > Lyd og Haptics > [Type of Alert]. Du kan til og med angi tilpassede iPhone-ringetoner fra samme meny.

    Er GPU-prisene satt til å stige i 2023?

  Alt i alt var alternativet for å endre iPhones standard varslingslyd lenge på tide. Mens iOS 17s Rebound-varslingstone absolutt er en fin forandring hvis du foretrekker mer subtile og mykere varsler, anbefaler vi at du går tilbake til Tri-tone eller velger en høyere lyd hvis du har hørselsvansker og vil garantere at du fanger opp hver melding i det øyeblikket du får den.

  x