AirBuddy: Få iOS-lignende AirPods-opplevelse på Mac!

AirPods på Mac: En Smidigere Opplevelse med AirBuddy

AirPods er utvilsomt imponerende. Men selv om de kobles til iOS-enheter uten problemer, kan integrasjonen med macOS være litt mer kronglete. Heldigvis finnes det en løsning som ikke bare forenkler prosessen, men også ser fantastisk ut i samme slengen.

Som AirPods-eier vet du sikkert at det er en lek å koble dem til en iOS-enhet etter første gangs konfigurering. Det handler bare om å velge dem som lydutgang. Det er nesten magisk! Men når det gjelder bruk på Mac, kan du fort havne i en frustrerende situasjon der du må rote rundt i Bluetooth-innstillinger eller lete etter de rette utgangene i Systemvalg. Det er langt fra så smidig som det burde være, og det er ganske enkelt ufattelig at macOS ikke tilbyr den samme problemfrie tilkoblingen som iOS.

Her kommer AirBuddy inn, et praktisk verktøy utviklet av Guilherme Rambo. Rambo er kjent for å avdekke hemmeligheter i iOS-betakoder før de offentliggjøres, så han vet åpenbart hva han driver med. Med AirBuddy får Mac-en din en iOS-lignende AirPods-opplevelse for bare $5.

Når AirBuddy er installert, dukker den opp første gang du åpner ladeetuiet til AirPods i nærheten av Mac-en. Du får da se en elegant animert visning av AirPods og etuiet, komplett med gjeldende ladestatus. Hvis du har sett den ikoniske visningen på iOS, vet du hva vi snakker om, og den passer perfekt på en Mac.

Det er ikke bare utseendet som er bra her. AirBuddy tilbyr også praktisk funksjonalitet. Du slipper den frustrerende tilkoblingsprosessen som Mac-brukere er så kjent med. Med et enkelt klikk på «Koble til»-knappen kobler AirBuddy Mac-en din til AirPods og velger dem som utgangsalternativ automatisk. Det er en ren nytelse, og som nevnt tidligere, burde Apple ha bygget dette inn i macOS fra starten.

Men det er mer å hente i denne verktøykassen. AirBuddy har også en varslingssenter-widget som viser batteristatus ikke bare for AirPods, men også for Mac-en din (forutsatt at det er en bærbar). I tillegg vises alle iOS-enheter koblet til samme Wi-Fi-nettverk der. Det alene er verdt prisen!

Utrolig nok er det enda mer å glede seg over. Selv om AirPods er hovedbruksområdet, fungerer AirBuddy også utmerket med alt som har en innebygd W1-chip. Det betyr at visse Beats-produkter også er støttet.

Slik installerer du AirBuddy

Last ned AirBuddy. Prisen er $5, men du kan velge å betale mer hvis du ønsker.

Etter at du har lastet ned AirBuddy, flytter du den til Applications-mappen og starter den. Alternativene er ganske enkle, med to avkrysningsbokser. Kryss av for de du trenger, avhengig av om du skal bruke AirPods eller annet W1-aktivert tilbehør. Du kan også velge hvor du vil at animasjonen skal vises på skjermen når den oppdager AirPods eller W1-tilbehør.