tipsbilk.net

Slik får du Spotify-isfjellet ditt

Hvis du er aktiv på sosiale medieplattformer og en del av musikkmiljøet, må du ha lagt merke til at vennene dine legger ut skjermbilder av et isfjell. Dette isfjellet inkluderer navnene på forskjellige artister, som du kanskje kjenner eller ikke kjenner, plassert på forskjellige nivåer. Hvis dette bildet har gjort deg fascinert, er vi her for å hjelpe. Akkurat som det virale Spotify-kakediagrammet som ble populær i fjor, er Icebergify enda en måte for deg å visualisere dine Spotify-lyttevaner. Så, la oss ta en titt på hvordan du kan få ditt eget Spotify Iceberg og dele det med venner på sosiale medier.

Spotify Iceberg: Alt du trenger å vite (2023)

Icebergify er et verktøy som lar deg utforske dybden av din Spotify-musikalske smak. Bortsett fra Spotify Wrapped, som du bare har tilgang til én gang hvert år, lar Icebergify deg forstå preferansene dine til enhver tid. Ved å bruke Icebergify kan du forstå nyansene i musikalske data og dele funnene dine med vennene dine på ulike sosiale medieplattformer.

Før du lærer hvordan du lager ditt eget Spotify Iceberg, la oss ta en grundig titt på konseptet Icebergify. Fortsett å lese nedenfor for å vite mer!

Hva er Icebergify?

Icebergify er et åpen kildekode-nettsted laget av Akshay Raj, en informatikkstudent. Den grunnleggende forutsetningen til Icebergify er å gjenskape konseptet med et isfjell – men for din Spotify-musikksmak basert på popularitet. Spotify Iceberg vil analysere artistene du lytter til og deretter plassere dem på forskjellige nivåer av et isfjell for å skildre enten deres popularitet eller uklarhet. Nå er jeg sikker på at du lurer på hvordan det faktisk fungerer? Ikke bekymre deg, vi har dekket deg.

For å kuratere isfjellet ditt, vil Icebergify samle inn data fra de 50 beste artistene du hører på eller kanskje har hørt på på kort, mellomlang og lang sikt. Så dette betyr at isfjellet ditt vil inneholde artister du lytter til ofte, som du har hørt på tidligere, og de du nettopp har begynt å lytte til. Husk nå at dataene ikke bare er basert på lyttevanene dine. Icebergify vil også analysere dine likes, lagringer, delinger, spillelister og mange flere beregninger for å gi deg et fullstendig bilde.

  Hvordan piratkopiering gjør juridiske strømmetjenester bedre

Bortsett fra dine personlige Spotify-målinger, vil nettstedet også rangere artistene dine basert på nivået på deres popularitet og etterspørsel. Så la oss si at du hører mye på Backstreet Boys og Son Lux. Backstreet Boys vil være på toppen av isfjellet ditt, mens Son Lux kan bli plassert på et lavere nivå. Dette er helt basert på at Backstreet Boys er mer populære enn Son Lux. Alternativt, hvis du hører på Ed Sheeran av og til og Fenny Lily ofte, vil Ed Sheeran fortsatt bli plassert på et høyere nivå sammenlignet med Fenne Lily, utelukkende basert på artistens popularitet.

Hvordan lage ditt Spotify-isfjell

Nå som du vet nøyaktig hva Icebergify er og hvordan det skaper ditt Spotify Iceberg, la oss dykke dypere inn i hvordan du kan lage ditt helt eget Spotify Iceberg.

På nett/skrivebord

Icebergify er en nettapp, og det er ingen programvare tilgjengelig for deg å laste ned på din Mac eller Windows PC. Så du må besøke Icebergify-nettstedet for å lage ditt Spotify Iceberg. Som referanse bruker vi Chrome-nettleseren på en Windows-PC i denne veiledningen. Følg trinnene nedenfor:

1. Gå til Icebergify-nettstedet (besøk) på skrivebordet ditt ved å bruke favorittnettleseren din.

2. Når du er på Icebergify-hjemmesiden, klikker du på «lag din»-knappen. Nettstedet vil omdirigere deg til Spotify-påloggingssiden.

3. Når du er logget inn på Spotify-kontoen din, vil den omdirigere deg til Icebergify-avtalesiden, hvor du kan se tillatelsene og dataene som Icebergify trenger tilgang til. Bare klikk på «Godta» for å gå videre.

4. Med en gang vil du kunne se ditt Spotify-isfjell for gjeldende måned i året. Men hvis du vil ha et omfattende bilde, kan du klikke på «klikk her for å se isfjellet ditt gjennom tidene!» knappen øverst.

5. Når du klikker på knappen, tar den deg til Spotify-isfjellet ditt til alle tider. Du kan også besøke Icebergify FAQ-siden ved å klikke på alternativet for tolkning av isfjellet ditt, men vi har allerede forklart hvordan det fungerer ovenfor. Og det er det! Du har opprettet ditt eget Spotify Iceberg.

På Android/iOS

Hvis du er på smarttelefonen din og vil lage ditt Spotify Iceberg, kan du også gjøre det. Icebergify har ikke en mobilapp, så du må åpne mobilnettleseren din (for referanse, vi bruker Google Chrome) og besøke Icebergify-nettstedet for å lage din Spotify Iceberg på din iPhone eller Android-telefon. Slik fungerer det:

  Hvordan skrive ut et CD-omslag

1. Gå til Icebergify-nettstedet (besøk) på smarttelefonen og klikk på «opprett din»-knappen. Det vil omdirigere deg til Spotify-påloggingssiden.

2. Følg nå de tre siste trinnene nevnt i skrivebordsdelen ovenfor for å få tilgang til Spotify Iceberg for inneværende måned, samt Spotify Iceberg gjennom tidene. Og voila! Du har nå tilgang til Spotify Iceberg på mobilen din også.

Slik deler du Spotify Iceberg med vennene dine

Nå som du vet hvordan du lager ditt Spotify Iceberg på skrivebordet og smarttelefonen, er det på tide for deg å dele din kurerte musikksmak med venner og familie på ulike sosiale medieplattformer som Facebook eller Twitter. Men du må ha lagt merke til at det ikke er noen dele- eller nedlastingsknapp på nettstedet til Icebergify.

Men hvis du er på din Mac eller Windows PC, kan du høyreklikke på Spotify Iceberg-bildet og velge alternativet «Lagre bilde som» for å laste ned Iceberg til ønsket plassering. Dessuten kan du velge å dele bildet direkte til ønsket plattform ved ganske enkelt å velge alternativet «Kopier bilde» og lime inn bildet på Twitter eller Facebook.

Hvis du er på smarttelefonen, trykk lenge på bildet for å åpne hurtigmenyen. Fra menyen, i tilfelle du bruker Android, kan du enten velge kopieringsbilde, laste ned bilde eller dele bildealternativer. Og hvis du er på iPhone, kan du også lagre bildet i fotobiblioteket ditt eller velge å dele Spotify-isfjellet direkte via «Del»-alternativet.

Android (L) og iPhone (høyre)

Slik løser du problemer med Spotify Iceberg

Det er viktig å merke seg at du kan få problemer eller interne serverfeil (500) mens du prøver å få tilgang til Icebergify-nettstedet. Dette burde ikke komme som en overraskelse siden Icebergify tiltrekker seg massevis av trafikk på grunn av etterspørselen og populariteten. Mange brukere har også rapportert at de er i stand til å generere Spotify Iceberg bare etter flere forsøk. Det samme har webutvikleren selv erkjent og tatt opp. Så her er noen rettelser du kan prøve for å løse dette problemet.

1. Prøv å oppdatere nettstedet

Som eksplisitt angitt av utvikleren, bør du først prøve å oppdatere nettstedet flere ganger til du kan se isfjellet på skjermen. Dette krever at du er tålmodig, men bør fungere ved å oppdatere nettleseren 3-4 ganger.

  Slik fikser vi at vi ikke kunne fullføre oppdateringene (angre endringer gjort på datamaskinen din)

2. Slett nettleserinformasjonskapslene

Du kan også prøve å tømme nettleserens informasjonskapsler og hurtigbufrede data som akkumuleres over tid. Som referanse vil vi bruke Chrome-nettleseren. Du kan gå til Innstillinger-menyen og gå over til delen «Personvern og sikkerhet» for å få tilgang til alternativet «tøm nettleserdata». Fra menyen velger du tidsintervallet samt alternativene som sier informasjonskapsler og andre nettstedsdata, og bufrede bilder og filer. Trykk på «Slett data»-knappen for å slette bufrede data og prøv å få tilgang til Icebergify-nettstedet igjen.

3. Koble til/Koble fra VPN

I tilfelle du er koblet til et VPN-nettverk, kan det også forstyrre tilgangen din til Icebergify-nettstedet. I dette tilfellet kobler du fra VPN-tjenesten og prøver å få tilgang til nettstedet igjen. Hvis du ikke er koblet til et VPN-nettverk, kan du laste ned en av de beste VPN-appene og få tilgang til Spotify Iceberg.

ofte stilte spørsmål

Hvor nøyaktig er Spotify Iceberg?

Under min erfaring med Icebergify la jeg merke til at resultatene var ganske nøyaktige. Da jeg kjente til mine egne artistpreferanser og musikklyttevanene mine, fant jeg at isfjellet var i tråd med Spotifys data. Totalt sett kan du være trygg på at Icebergify gir en nøyaktig representasjon av Spotify-dataene dine.

Er det trygt å bruke Icebergify?

Kjernefunksjonaliteten til Icebergify er å gi deg en bedre og mer omfattende forståelse av dine lyttevaner på Spotify. Så det krever tilgang til dataene dine, for eksempel toppartistene dine, liker, lagre og så videre. Du deler ikke din personlige informasjon direkte med Icebergify, som telefonnummer og e-postadresse. Med dette i bakhodet kan du stole på Icebergify med Spotify-dataene dine.

Få ditt personlige Spotify Iceberg-diagram nå!

Nå som du vet hvordan du lager ditt eget Spotify Iceberg, kan du skaffe deg det personlige diagrammet ditt og dele det for å forbedre din musikalske smak på sosiale medier! Fortell vennene dine om musikksmaken din, følg med på vanlige beats, og oppdag flere nye artister. Du kan også forbedre hvordan du bruker strømmeappen ved å utforske disse 25 nyttige Spotify-tipsene og triksene. Alternativt, hvis datanerden i deg ikke er fornøyd med Icebergify, kan du utforske andre alternativer for å se Spotify-statistikken din. Når det er sagt, hva er den mest obskure artisten gjemt under overflaten av isfjellet for deg? Gi oss og våre lesere beskjed om nye artister i kommentarfeltet nedenfor.

x