Minecraft for Chromebooks, GPT i LinkedIn og Microsoft Edge, og GitHub OSPO

I dette innlegget vil vi dekke følgende:

  • Microsoft lanserer Minecraft for Chromebook
  • OpenAI GPT kommer til LinkedIn for å effektivisere stillingsannonser og profiloptimalisering.
  • GitHub gir ut en åpen kildekodeprogramkontor (OSPO) blåkopi.
  • Microsoft lanserte Edge-nettleseren med AI Chatbot.

Microsoft lanserer Minecraft for Chromebook

Den gode nyheten er at Microsoft introduserer Minecraft til Googles Chrome OS hvis du noen gang har ønsket å spille det på en Chromebook.

I følge en rapport fra Minecraft har Microsofts Mojang Studios nettopp laget Minecraft: Bedrock Edition tidlig tilgang, som nå er tilgjengelig for Chromebook. Den har flerspiller på tvers av enheter, tilgang til Minecraft Marketplace og Realms-spillemuligheter.

Du må sjekke Google Play-butikken for å se om Minecraft er tilgjengelig for deg fordi den er i tidlig tilgang, noe som betyr at bare spesifikke Chromebook-enheter som oppfyller minimumskravene vil få sjansen til å kjøpe Minecraft i denne innledende fasen.

Hvis du allerede kjøper Minecraft for Android, koster det $13,00, og en pakke som inkluderer både Android- og Chromebook-versjonene koster $19,99 for nye kjøpere.

Sjekk her for å finne ut om Chromebooken din er en del av lanseringen av tidlig tilgang.

Følgende er forutsetningene for å bruke Minecraft på Chromebook:

  • ChromeOS 111 (64-bit)
  • Celeron N4500, Intel i3-7130U, Mediatek MT8183, Qualcomm SC7180 eller en lignende prosessor;
  • 4 GB RAM eller mer
  Hva er Edge Computing og hva er dets applikasjoner?

Siden Microsoft samler testdata fra brukere med tidlig tilgang, er ikke alle de nyeste funksjonene og tilleggsmaterialet nå tilgjengelig i Minecraft for Chromebook; de vil imidlertid være tilgjengelige i fremtiden.

I følge en rapport fra Minecraft vil den komplette versjonen av spillet for Chromebook inkludere oppdateringen når den er gjort tilgjengelig for flere Chromebook-brukere, noe som utvider antallet enheter det kan spilles på.

OpenAI GPT kommer til LinkedIn for å strømlinjeforme stillingsannonser og profiloptimalisering

Den 15. mars 2023 uttalte LinkedIn at det ville inkludere Generativ AI for å lette bruken av aktiviteter som å oppdatere profiler, skrive stillingsannonser, fylle ut CV osv. Dette trekket vil hjelpe Linkedin-brukere med å finne nye muligheter og fremme karrieren mye enklere. .

Denne nye AI-funksjonen vil vises i delene «Om» og «Overskrift» i hver profil, og sparer brukere for tid som ellers ville måtte bruke mye tid på å skrive om prestasjonene sine.

For LinkedIn premium-medlemmer vil denne AI-funksjonen automatisk produsere stillingsbeskrivelser ved å bruke bare stillingens grunnleggende detaljer, for eksempel stillingstittel og arbeidsgivernavn. Før du sender inn stillingsannonsen, vil brukerne ha muligheten til å evaluere og endre den.

LinkedIn annonserte også at de vil fortsette å lære, utvikle og bruke AI og andre teknologier samtidig som de tilbyr mer enn 100 AI-kurs til alle brukere uten kostnad frem til 15. juni 2023.

  Slik aktiverer eller deaktiverer du Office Sidebar i Microsoft Edge

I følge Gizmodo tester LinkedIn sitt AI-verktøy med sine premium-abonnenter og med noen av LinkedIns mest aktive medlemmer.» LinkedIn uttalte også at det ville fortsette å utvikle verktøyet og rulle det ut til resten av premium brukerpopulasjonen i løpet av de kommende månedene.

GitHub lanserer et åpent kildekodeprogram (OSPO) Offices Blueprint

GitHub har publisert sitt eget Guideless-rammeverk for å sette opp et åpen kildekode-programkontor (OSPO).

GitHub-OSPO er for selskaper som ønsker å lage sin første OSPO, og depotet inneholder alt fra forskrifter som regulerer lisensavtaler for bidragsytere (CLA) til instruksjoner om arkivering av depoter. Målet er å hjelpe småskala åpen kildekode-prosjekter med å utvikle seg til noe mer betydningsfullt og holde seg organisert.

Mange bedrifter velger også å åpne kildekode sine egne interne initiativer for å fremme bransjestøtte og samfunnsengasjement. Likevel vil selskaper som ønsker å holde tritt med lisensiering, overholdelse, sikkerhet og åpen kildekodekomponentforpliktelser umiddelbart gjenkjenne de betydelige problemene de står overfor. Og av denne grunn er OSPO i ferd med å bli en viktig komponent i den moderne organisasjonen.

Mens de fleste betydelige store selskaper, som Microsoft og Spotify, har dedikerte OSPOer, har det nylig vært en økning i firmaer av alle størrelser som replikerer dem. Nesten hver eneste komponent i dagens teknologistabel, fra servere og superdatamaskiner til skydatabehandling og databaser, samhandler med åpen kildekode-programvare.

For øyeblikket har 30 % av Fortune 100-selskapene en OSPO på plass, ifølge den siste Octoverse-studien fra GitHub. Og ved å gjøre sine egne interne retningslinjer og verktøy tilgjengelige som et eksempel for andre å følge, søker GitHub å støtte denne økningen i OSPO-interessen.

  Slik aktiverer du Microsoft Edges nye Crapware-blokkering

Microsoft lanserte Edge-nettleseren med AI Chatbot

Microsoft avduket den stabile versjonen av Edge, nettleseren, sammen med en ny Bing AI chatbot i en sidefelt, samtidig med utgivelsen av OpenAIs GPT-4.

Den ble opprinnelig avduket på Microsofts AI-pressekonferanse i februar 2023 og var først tilgjengelig gjennom utviklerversjoner av Edge; Imidlertid blir den nå tilgjengelig gjennom stabile versjoner av Microsoft Edge på både Windows og macOS.

Når du klikker på den store Bing-knappen i øvre venstre hjørne av Edge, vil en ny sidefelt med en AI-drevet chatbot dukke opp. Komponeringsalternativet lar deg velge fra en rekke toner for å generere tekst til blogginnlegg, e-poster, punktlister og mer. Du kan bruke skriv-alternativet til å generere og oppsummere artikler, sammenligne elementer på en nettside og stille spørsmål.

Denne nye Bing-sidepanelet i Edge gir et glimt av den potensielle retningen Microsoft kan ta sine AI-funksjoner for Windows, Office og andre produkter. Nylig avslørte Google sine intensjoner om å integrere ChatGPT-lignende AI i Gmail og Google Documents, slik at Google Workspace-brukere automatisk kan lage e-poster, papirer og andre ting.

Fokuset på torsdagens Microsoft-arrangement vil sannsynligvis være på hvordan dens ChatGPT-lignende AI vil fungere i Office-programmer som Teams, Word og Outlook. Forrige måned introduserte Microsoft en sammenlignbar ny generativ Copilot AI-opplevelse som bruker Azure OpenAI Service til å generere salgsbrev autonomt i Microsoft Dynamics 365 og Viva Sales.

For flere oppdateringer, sjekk ut vår siste teknologikategori.