Minecraft for Chromebooks, GPT i LinkedIn og Microsoft Edge, og GitHub OSPO

I dette innlegget vil vi dekke følgende:

  • Microsoft lanserer Minecraft for Chromebook
  • OpenAI GPT kommer til LinkedIn for å effektivisere stillingsannonser og profiloptimalisering.
  • GitHub gir ut en åpen kildekodeprogramkontor (OSPO) blåkopi.
  • Microsoft lanserte Edge-nettleseren med AI Chatbot.

Microsoft lanserer Minecraft for Chromebook

Den gode nyheten er at Microsoft introduserer Minecraft til Googles Chrome OS hvis du noen gang har ønsket å spille det på en Chromebook.

I følge en rapport fra Minecraft har Microsofts Mojang Studios nettopp laget Minecraft: Bedrock Edition tidlig tilgang, som nå er tilgjengelig for Chromebook. Den har flerspiller på tvers av enheter, tilgang til Minecraft Marketplace og Realms-spillemuligheter.

Du må sjekke Google Play-butikken for å se om Minecraft er tilgjengelig for deg fordi den er i tidlig tilgang, noe som betyr at bare spesifikke Chromebook-enheter som oppfyller minimumskravene vil få sjansen til å kjøpe Minecraft i denne innledende fasen.

Hvis du allerede kjøper Minecraft for Android, koster det $13,00, og en pakke som inkluderer både Android- og Chromebook-versjonene koster $19,99 for nye kjøpere.

Sjekk her for å finne ut om Chromebooken din er en del av lanseringen av tidlig tilgang.

Følgende er forutsetningene for å bruke Minecraft på Chromebook:

  • ChromeOS 111 (64-bit)
  • Celeron N4500, Intel i3-7130U, Mediatek MT8183, Qualcomm SC7180 eller en lignende prosessor;
  • 4 GB RAM eller mer

Siden Microsoft samler testdata fra brukere med tidlig tilgang, er ikke alle de nyeste funksjonene og tilleggsmaterialet nå tilgjengelig i Minecraft for Chromebook; de vil imidlertid være tilgjengelige i fremtiden.

  Slik forhindrer du at Microsoft Edge forhåndslaster på Windows 10

I følge en rapport fra Minecraft vil den komplette versjonen av spillet for Chromebook inkludere oppdateringen når den er gjort tilgjengelig for flere Chromebook-brukere, noe som utvider antallet enheter det kan spilles på.

OpenAI GPT kommer til LinkedIn for å strømlinjeforme stillingsannonser og profiloptimalisering

Den 15. mars 2023 uttalte LinkedIn at det ville inkludere Generativ AI for å lette bruken av aktiviteter som å oppdatere profiler, skrive stillingsannonser, fylle ut CV osv. Dette trekket vil hjelpe Linkedin-brukere med å finne nye muligheter og fremme karrieren mye enklere. .

Denne nye AI-funksjonen vil vises i delene «Om» og «Overskrift» i hver profil, og sparer brukere for tid som ellers ville måtte bruke mye tid på å skrive om prestasjonene sine.

For LinkedIn premium-medlemmer vil denne AI-funksjonen automatisk produsere stillingsbeskrivelser ved å bruke bare stillingens grunnleggende detaljer, for eksempel stillingstittel og arbeidsgivernavn. Før du sender inn stillingsannonsen, vil brukerne ha muligheten til å evaluere og endre den.

LinkedIn annonserte også at de vil fortsette å lære, utvikle og bruke AI og andre teknologier samtidig som de tilbyr mer enn 100 AI-kurs til alle brukere uten kostnad frem til 15. juni 2023.

I følge Gizmodo tester LinkedIn sitt AI-verktøy med sine premium-abonnenter og med noen av LinkedIns mest aktive medlemmer.» LinkedIn uttalte også at det ville fortsette å utvikle verktøyet og rulle det ut til resten av premium brukerpopulasjonen i løpet av de kommende månedene.

  Hva er Edge Computing og hva er dets applikasjoner?

GitHub lanserer et åpent kildekodeprogram (OSPO) Offices Blueprint

GitHub har publisert sitt eget Guideless-rammeverk for å sette opp et åpen kildekode-programkontor (OSPO).

GitHub-OSPO er for selskaper som ønsker å lage sin første OSPO, og depotet inneholder alt fra forskrifter som regulerer lisensavtaler for bidragsytere (CLA) til instruksjoner om arkivering av depoter. Målet er å hjelpe småskala åpen kildekode-prosjekter med å utvikle seg til noe mer betydningsfullt og holde seg organisert.

Mange bedrifter velger også å åpne kildekode sine egne interne initiativer for å fremme bransjestøtte og samfunnsengasjement. Likevel vil selskaper som ønsker å holde tritt med lisensiering, overholdelse, sikkerhet og åpen kildekodekomponentforpliktelser umiddelbart gjenkjenne de betydelige problemene de står overfor. Og av denne grunn er OSPO i ferd med å bli en viktig komponent i den moderne organisasjonen.

Mens de fleste betydelige store selskaper, som Microsoft og Spotify, har dedikerte OSPOer, har det nylig vært en økning i firmaer av alle størrelser som replikerer dem. Nesten hver eneste komponent i dagens teknologistabel, fra servere og superdatamaskiner til skydatabehandling og databaser, samhandler med åpen kildekode-programvare.

For øyeblikket har 30 % av Fortune 100-selskapene en OSPO på plass, ifølge den siste Octoverse-studien fra GitHub. Og ved å gjøre sine egne interne retningslinjer og verktøy tilgjengelige som et eksempel for andre å følge, søker GitHub å støtte denne økningen i OSPO-interessen.

Microsoft lanserte Edge-nettleseren med AI Chatbot

Microsoft avduket den stabile versjonen av Edge, nettleseren, sammen med en ny Bing AI chatbot i en sidefelt, samtidig med utgivelsen av OpenAIs GPT-4.

Den ble opprinnelig avduket på Microsofts AI-pressekonferanse i februar 2023 og var først tilgjengelig gjennom utviklerversjoner av Edge; Imidlertid blir den nå tilgjengelig gjennom stabile versjoner av Microsoft Edge på både Windows og macOS.

  Slik aktiverer eller deaktiverer du Office Sidebar i Microsoft Edge

Når du klikker på den store Bing-knappen i øvre venstre hjørne av Edge, vil en ny sidefelt med en AI-drevet chatbot dukke opp. Komponeringsalternativet lar deg velge fra en rekke toner for å generere tekst til blogginnlegg, e-poster, punktlister og mer. Du kan bruke skriv-alternativet til å generere og oppsummere artikler, sammenligne elementer på en nettside og stille spørsmål.

Denne nye Bing-sidepanelet i Edge gir et glimt av den potensielle retningen Microsoft kan ta sine AI-funksjoner for Windows, Office og andre produkter. Nylig avslørte Google sine intensjoner om å integrere ChatGPT-lignende AI i Gmail og Google Documents, slik at Google Workspace-brukere automatisk kan lage e-poster, papirer og andre ting.

Fokuset på torsdagens Microsoft-arrangement vil sannsynligvis være på hvordan dens ChatGPT-lignende AI vil fungere i Office-programmer som Teams, Word og Outlook. Forrige måned introduserte Microsoft en sammenlignbar ny generativ Copilot AI-opplevelse som bruker Azure OpenAI Service til å generere salgsbrev autonomt i Microsoft Dynamics 365 og Viva Sales.

For flere oppdateringer, sjekk ut vår siste teknologikategori.

x