Slik fikser du at Google Meet-rutenettvisning ikke fungerer

Google Meet er et av de mest fleksible nettkonferanseverktøyene du kan bruke gratis. Det er enkelt å sette opp, enkelt å bli med på et møte, og et møte kan vare en time med opptil 100 deltakere.

På mange måter slår Google Meet konkurrentene rett og slett fordi møtene kan være lengre og fordi det er enkelt å bruke.

Fix Google Meet rutenettvisning fungerer ikke

Et enkelt Google Meet-møte kan ha hvor som helst mellom 3-100 deltakere for gratisbrukere. Du kan bruke den til små seminarer og treninger, samt møter i moderat størrelse i rådhusstil.

  Slik legger du til venner på Nintendo Switch

Google Meet har en rutenettvisning som lar brukere se opptil 49 personer samtidig i et rutenettoppsett. Oppsettet vil inneholde brukerens profilbilder hvis kameraet er av, og kamerafeeden hvis det er på.

Hvis du er i et Google Meet-møte med et stort antall deltakere, men rutenettvisningen ikke vises, er dette hva du kan gjøre for å fikse det.

1. Aktiver rutenettvisning

Rutenettvisning bør ideelt sett aktiveres når du har et stort antall deltakere, men som standard bestemmer Google Meet for deg når du skal vise et rutenett, og når ikke. Det er mulig den ikke tror du trenger rutenettvisningen. Du kan enkelt tvinge Google Meet til å bruke rutenettvisning i dette tilfellet.

  Hvordan lage vertikale avrivningssider i Microsoft Word

I et Google Meet-møte;

Klikk på knappen for flere alternativer (tre prikker) på den nederste kontrolllinjen.
Velg Endre layout fra menyen.
Velg flislagt layout.
Rutenettvisningen vil bli aktivert.

2. Løsne en deltaker

Google Meet lar brukere feste enhver deltaker. Dette vil gjøre det slik at deres miniatyrbilde/kamerafeed alltid er synlig for deg. Den juni forstyrre rutenettvisningen hvis antall deltakere ikke summerer seg til et tall som vil gi et rutenett av rimelig størrelse.

I et Google Meet-møte;

Åpne deltakerlisten ved å klikke på ikonet nederst.
Velg knappen for flere alternativer (tre prikker) ved siden av medlemmet du har festet.
Velg alternativet for å løsne fra menyen.

  Hvordan skjule meldinger på iPhone

3. Bruk en Chrome-utvidelse

Hvis alt annet mislykkes, og du fortsatt ikke kan få rutenettvisningen i Google Meet, kan du tvinge den ved å bruke Chrome-nettleseren og installere utvidelsen Google Meet Grid View.

Avslutt/forlat Google Meet-møtet.
Åpne Chrome og installer utvidelsen Google Meet Grid View fra Chrome Nettmarked.
Bli med på Google Meet-møtet igjen.
Bruk utvidelsens bryter for å aktivere rutenettvisning.

Konklusjon

Rutenettvisningen er flott for store møter, men du kan også prøve å bruke sidefeltvisningen for å se alle møtedeltakerne. Det er et spesielt godt alternativ hvis du trenger å feste én eller to deltakere juni forstyrre rutenettvisningen.